Livsavgörande beslut

Ibland blir jag bra rädd alltså. När jag kom hem från skolan idag så fanns det ett brev till mig och mamma. Det står att det är från landstinget och jag förstår att det är från sjukhuset. Det står om en ny tid för provtagning, i december.
Nu efter alla kontroller är jag på helspänn och jag är så fruktansvärt rädd för att få tillbaka cancern. Mamma fick ringa sjukhuset när hon kom hem för hon tyckte också att det var konstigt. Som tur var var det ingenting!

Jag tänker ofta "cancern klarar jag av en gång till om jag skulle få den", men när jag faktiskt tror att den är tillbaka så blir jag livrädd. Panikkänsla. Visst, jag skulle klara det en gång till, det tvivlar jag inte på, men jag orkar inte igen.. Jag orkar inte ha cancer igen och jag orkar inte med mer cellgifter.
Den här veckan har jag varit jättetrött men ändå inte kunnat sova. Kontrollerna är så fruktansvärt stressande och jobbiga. Det läkarna säger på några sekunder är avgörande för hur mitt liv kommer se ut, hur mitt liv ser ut. Just nu ser allt bra ut och det är otroligt skönt! Men var tredje månad kommer jag känna mig stressad och rädd för att dö. På några sekunder får man livsavgörande beslut, om man ska dö eller om man ska leva.
Jag har levt i 17 år, och jag tycker att det är förbannat orättvist att jag redan ska oroa mig för cancer, smärta och död.



Jag vill aldrig vara en cancerpatient igen.


Kommentarer
Postat av: Elin

sv: ok. det är väl helt okej :D



awh... jag tror på dig iaf :) Du kommer att klara det igen, om det nu är så att du får det igen. men jag hoppas inte att du får det igen!!!! verkligen inte. Ingen är värd att ha cancer!!!<3

2009-12-03 @ 21:18:15
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: jaa... tror att min mormor dog i cancer?! men jag kommer inte ihåg nåt :)



är livrädd för att få det själv. Men jag får det hellre än att nån som redan har haft det får det igen!

Nu ska jag sova också. Hoppas att din dag blir bra<3 :)

2009-12-03 @ 21:59:47
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: ronja

usch ja, det är inte kul någonstans.. men vi hoppas båda två att det ska kunna lösa sig med tiden så att allt blir bra igen. och tror jag sett att du och din pojk med gjort slut? :/

2009-12-03 @ 22:24:03
URL: http://rronjaeriksson.blogg.se/
Postat av: ronja

uschja! mjaa knappt.. lite svårt o föklara såhär där alla kan se det, men det är ett jobbigt o nu går man väl i princip runt o hoppas att dagen då allt blir bra mellan oss ska komma, o det är ju inte det roligaste och var ett jobbigt beslut för mig att ta :(



åh men nej gud vad tråkigt! men det kommer nog lösa sig med tiden, som sagt har ni ju varit med om en del! och kul föresten att ultraljudet o det gick bra :)

2009-12-03 @ 22:34:32
URL: http://rronjaeriksson.blogg.se/
Postat av: J O S E F I N E ♥

svar: Hoppas jag med, hehe :)



vad gör du då?

2009-12-04 @ 08:13:01
URL: http://emmyjosefine.blogg.se/
Postat av: Mys.

INTE JAG HELLER :) Men vi bara SKA inte få det igen, punkt slut, har jag bestämt nu. Vi ska ju faktiskt på spa och allt :O :)

2009-12-04 @ 10:19:10
URL: http://mysaz.blogg.se/
Postat av: ardiana

jodå de är bra, hur är de sj?

2009-12-04 @ 13:48:59
URL: http://cocolove.blogg.se/
Postat av: music brings out the best in you

du är stark! :)

2009-12-04 @ 17:36:09
URL: http://hondencoola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0