A big big city

Idag mina kära vänner åker jag till Stockholm! Gå på stan, både i gamla och vad säger man? Nya? Haha, vi ska även gå på naturhistoriska, och mysa sönder i skärgården :)

Sen vill jag bara säga tusen tack till alla som röstade på mig! Tyvärr vann inte jag, men då var det någon annan som blev glad! I alla fall, tack :)


It's pink!

Min nya underbara touchmobil, ååh vad jag älskar den redan!




här får ni till och med..

en liten outfit innan jag ska åka iväg! Dock får jag skippa klackskorna med tanke på att vi ska vara ute hela dagen typ.. Så det får bli vita gympaskor istället!



och rösta på, hej och hå!


Mmmhm, me like

Godmorgon alla läsare! Hoppas ni har sovit gott.
Idag bär det av till Oskarshamn för att träffa stora släkten. Ska även hem till en kompis för lite tjejmys ikväll :)



jag är kär i dessa, älskar att det är så mycket band på dom eller vad man ska säga.. Skitsnygga! Kommer från modekungen.

My baby and I

Nu åker jag till stugan, svarar på era kommentarer när jag kommer hem! :)


Black and white




Dagens lilla outfit






Ja, jag gillar höga kjolar, ett perfekt klädesplagg till mig som alltid har haft problem med jeans.. ;)

t-shirt: hm
kjol: gina tricot
klocka: ur & penn (present)
örhängen: glitter



Glöm inte bort att rösta..

Jag tänkte bara påminna er om att inte glömma bort att rösta på mig som veckans blogg! Skulle verkligen bli så glad om jag vann :)
Och om ni vill följa mig via bloglovin så kan ni börja med att klicka här :)

Hade för övrigt en trevlig lunch med alla idag! Nu sitter jag hemma hos Nille, men när jag kommer hem ikväll ska ni få se dagens outfit.


Blåbär & lunch med "en som jag"

När man är 16 år och får cancer så finns det inte många andra i samma situation. Jag frågade till och med, och jag antar att hon svarade i länet, och då säger dom att det inte finns någon tjej i min ålder som är sjuk. Då känner man sig inte bara ensam, utan man faktiskt är det. Stöd från andra har betytt jättemycket, men att ha någon som säger "precis så var det för mig!" istället för "ah, jag tror jag förstår.." skulle betyda otroligt mycket.

Idag ska jag luncha med mormor, hennes vän med barn och barnbarn, och mamma. Mormors vän har cancer och jag har inte träffat någon med cancer under min sjukdomstid. Bara mindre barn, som Elton tillexempel, som inte kan prata eller som inte kan förklara hur det är. Jag ser fram emot att träffa henne idag, och trots att hon är bra mycket äldre än mig så har vi varit med om samma grej :)

Har även varit uppe med tuppen idag och plockat blåbär med pappa :) Nästan en liter blev det idag.




Nu hälsar vi godnatt

Vi nördar oss med webcamen innan läggdax.. Svarar på alla era härliga kommentarer imorgon!






 

Happy birthday to you

Besöksrekord, ett helt klart besöksrekord. Nästan 150 personer har kollat min blogg idag, och det är så himla jäkla skitkul! Och alla kommentarer, ååh vad glad jag blir!! :)

Idag har vi firat min bror som fyllde år i fredags, så här kommer lite bilder och en liten outfit ;)













Och ja, tårtan var lika god som den ser ut! ;)
Gå in och kika hos Amanda, en av alla snälla som har röstat på mig.


RÖSTA PÅ MIG!!!

Nu har jag chans att bli veckans blogg! Jag behöver just DIN hjälp för att lyckas! Snälla snälla snälla, ni som läser min blogg, RÖSTA PÅ MIG, skulle bli så otroligt glad då :) :) :)

http://mariaelisabeths.blogg.se/
det är här ni ska rösta underbara läsare. :D


Mysig lördagmorgon

Här sitter jag med en sötispojkvän bredvid mig liggandes i sängen. Myspys en lördagmorgon, och så drar jag in datan för att kolla vädret... Haha. Vi har nämligen tänkt ha lite picknick idag! Om vädret håller med oss om det vill säga.

Kom även på alldelses nyss att det är den 25e idag vilket innebär att Nille och jag har 2 år och 2 månader idag. Så en picknick vore ju jättebra just idag :)


Lammet & grisen

Underbar kväll på Öland med pappa och Marcus! Vi har varit och käkat på lammet och grisen, riktigt gott och riktigt trevligt! Var där i nästan 2 och en halv timme. Verkligen ett jättemysit sätt att fira Marcus födelsedag på. Har käkat lite kinamat med mormor idag på dagen i stugan också, bara massa gott idag!














Marcus 15 år!

Grattis älskade lillebror som blir hela 15 år idag! Jag hoppas han får en underbar födelsedag med all uppmärksamhet riktad mot honom, likaså på söndag när vi ska ha lite kalas, för det förtjänar han. Att alla koncentrerar sig på honom, och inte på mig. När jag var på sjukhus, speciellt i Linköping så var Marcus hemma och han klagade aldrig. Aldrig aldrig aldrig. Både mamma och pappa var oftast med båda två i Linköping och all fokus var på mig och sjukdomen. Alla undrar hur jag mår och hur jag har det, jag får massa saker, pengar och uppmärksamhet, jag får förmåner till saker genom fonder och vad allt nu är, men syskonet då? Mina föräldrar, och alla runt omkring, har gjort allt för att inte glömma bort Marcus, men att jag hela tiden går i första hand blir liksom naturligt i en sån onormal situation.

Världens bästa lillebror, jag önskar att du får världens bästa födelsedag, det är det minsta du är värld.




Sjukdomsalbum

Nu har jag påbörjat mitt lilla album om tiden jag var sjuk! Framkallade massa bilder för ett tag sedan och det kommer ta en himla tid att fixa det.. Men det kan det faktiskt vara värt. Tycker verkligen inte man ska glömma en sån tid, jag vill alltid minnas allt, verkligen allt jag har varit med om. Har tagit bilder från alla gånger jag har varit på sjukhus för jag vet att jag kommer uppskatta det hela livet. Skriver ner en massa i albumet också, för min egen skull.
Kanske får ni en liten titt på det när jag är klar (;


Ja tack, jag vill bli veckans blogg

Jag tävlar nu om att bli veckans blogg.. Mest en kul grej plus att det kan dra läsare :) här hittar ni tävlingen. Man skulle även kopiera en bild från hennes blogg så det är därför den är här ovanför.




Kalmar marknad

En kanondag idag måste jag säga. Trots att solen inte har varit framme så har det ändå varit hyffsat varmt, alltså en jättebra dag till att gå på stan och kalmar marknad. Gick med mormor hela dagen tills mamma och Marcus kom. Käkade på athena och jag spillde självklart cola över hela bordet...
Hur som helst, hittade en hel del, både på marknaden och i staden. Ska försöka fota dagens outfit imorgon så då får ni nog se lite av kläderna! Här har ni smyckerna jag köpte på marknaden i alla fall.







Har varit iväg flera timmar nu, och gått i princip hela tiden. Det känns nu när man knappt har kvar några muskler efter att ha varit still så mycket när jag fick mediciner och låg på sjukhus. Så nu ska Nille och jag vila och bara ha det skönt!


Titta åt vänster..

Hemma igen, skönt måste jag säga. Har haft det bra i eskilstuna i alla fall, parken zoo var supprmysig att gå i. Bilder kommer när jag kommer hem, är hos Nille och ska sova här. Har inte mycket mer att säga just nu, är en aning lättirriterad ikväll om man säger så.
Ha det bra så hörs vi imorgon om inte vid ett roligare inlägg ikväll! :)

Jag rekommenderar er som är nyfikna att titta till vänster på min blogg. Nu kommer jag nämligen skriva mer om hur jag hade det under den tiden jag hade mitt blogguppehåll :)


Eskilstuna

Nu åker jag till eskilstuna med pappa och bror! Kommer hem på onsdag och som det ser ut nu så kommer jag inte ha någon möjlighet att blogga. Annars hörs vi när jag kommer hem.
Ha det bra så länge! :)


Gotland - dag 2 & 3


































Fest i Borgholm, jatack!

Jag måste bara berätta för er att det var så jäkla skoj igår. Batteriet på kameran var kasst så blev bara ett par bilder. Hur som helst, roligaste på länge. Fest i Borgholm tackar man inte nej till igen!



En bild säger mer än 1000 ord.... Så jäkla goa :)


Eltons kamp mot cancern

Gå in och läs om lille Elton, snart 2 år, en underbar kille med en väldigt svår cancer. Jag har själv träffat honom många gånger.
Klicka här för att läsa lite om honom och hans starka familj.


Toppenlördag!

Växjö var toppen! Blev en magtröja och en tjockare kort tröja från monki och chinos och en jeanskjol från gina. Ikväll väntar fest i Borgholm med Nille och många fler så vi hörs imorgon!


Veckans blogg?

Jag är sugen på att fixa en egen veckans blogg. Eller kanske månadens blogg? Något sånt i alla fall, tycker det vore skitkul :)
tycker ni det låter som en bra idé ni läsare?



Gotland - båten & dag 1

Här kommer några av alla bilder vi tog från Gotland. Dag 2 och 3 tar jag imorgon om jag får tid, annars blir det snart!























My new skirt



Denna snyggingen kom till mig idag på posten! Den blire att ha imorgon i växjö.
Den är från tradera och jag betalade 28 kr för den. 28 kr för en modern volangkjol! Då är det skit samma att den är begagnad. Dessutom är den som ny.


Växjötripp

Här är vi spontana, imorgon bär det av till växjö med Amanda för shopping och restaurang. Helmysigt, längtar!
Ikväll blir det eventuellt lite grillning hos en viss Regin, även det skitskoj!
Nu ska jag iväg en sväng, hehehehe. Ha en bra dag!


Harry Potter och halvblodsprinsen

Åååh så bra film! Verkligen värd att se på bio om man har sett dom andra Harry Potterfilmerna, man får reda på rätt mycket i den här filmen så man förstår alla andra liksom. Nä jag ska inte säga för mycket!




Himla små och söta dom har varit för några år sen, glömmer man lätt, haha!




Inbrott!

Ååh vad arg man blir. Inatt har någon/några brytit sig in i vår lille kolonistuga och snott ett xbox 360 och vin. VAD ÄR DET ATT SNO?! Så jävla patetiskt, blir sjukt arg på det. Ett område med nästan bara pensionerer, det är fegt fegt fegt. Det är säkert fler stugor idioterna har rånat och det förstör verkligen bara för andra. Hur mycket tror dom att dom kan tjäna på ett gammalt xbox? Det ända som händer är att min bror inte har kvar det längre och han om någon förtjänar inte det ett dugg, han förtjänar det bästa och det vet jag.

Jävla idioter, vänta bara tills farbror polisen kommer och tar er :)


Today I'm wearing this




Men vad jag är seg..

..med alla bilder från gotland! Jag lovar att jag snart ska lägga in dom, ikväll ska jag till pappa så kanske inte hinner då, men jag ska skynda, ihihihi.

och och och, jag vill ha en jeansskjorta! Vet ni något bra ställe att köpa en på?


You make me smile




Hemma i Sverige igen!

...Ne skojar bara, men hemma i Kalmar igen i alla fall!
Har haft underbara dagar på Gotland med älsklingen, och min favoritdag var nog ändå lördagen. Kan ni gissa varför? Jag fick  handla med min pojk! Jag köpte en hel del, lämnade till och med tillbaka ett par jeanstajts för det blev för mycket. Jag tror jag fotar det senare idag, så ha lite koll nu om ni är nyfikna ;) Och självklart kommer det en massa mysbilder också.

Inte köpt denna pudding men jag fullkomligt älskar den. skotrend.se




Underbara lilla ö

Oj vad det blåser och viner i träden.. Men inte stoppar det oss från att vandra ner till hamnen vid 10-tiden och köpa glass i en glassbar där dom har hela 100 olika glassorter! Lagom svårt att välja liksom..

Sitter för tillfället hemma hos min faster med familj och väntar på lite kycklinggryta, mmmm mumms fillibabba.
Imorgon ska vi in till stan och strosa runt, hur härligt som helst i Visby på sommaren. Alla smågator som finns här är underbara att gå och titta i tycker jag så min lille pojkvän får väl helt enkelt följa med så jag får fota lite!

Detta var i alla fall en liten hälsning ifrån ön, hoppas ni har det lika bra som jag har det :)


Pappsendag!

Haft en underbar dag med pappa, tittar runt inne på kalmar slott och käkat på tai silk. Ååh vad jag gillar min pappa!
Tyvärr fick man inte fota inne i slottet så det blev nästan inga bilder.
Snart ska jag hem till mamma och packa alla jäkla kläder, skor, väskor och annat jag inte kan leva utan, hihihii!


Gotland, här kommer vi!

Nillepille och jag drar dit idag, båten går klockan 21 och vi är framme 3 timmar senare. Älskar nattbåten och maten dom har på båten, dock är det skitdyrt. Kommer hem på söndagkväll. Ska bo i min farmors lägenhet själva, gå på stan i fina visby, äta glass i hamnen, äta ute med faster och farmor, ååh det kommer bli så bra!
Jag ska försöka blogga, om jag får tillgång till en dator vill säga. Ha en härligt helg här hemma!




Tradera

Nu mina kära vänner har jag gett mig på tradera! Vissa kläder dom har är inte ens använda eller väldigt lite använda och vissa är till ett väldigt bra pris. Och jag skiter i om det är begagnat eller inte, ingen som ser det. Bara kläderna är fräscha, hela och snygga för mitt öga!

Har bjudit på en jättesöt kjol, kommer kosta ungefär 30kr om jag får den, vilket inte alls är säkert. Men jag ska kämpa för denna lilla kjol och självklart kommer ni läsare få se den om jag lyckas, hihi!

Någon annan som brukar kika på tradera? (:

Nu är den på plats!

Nu sitter den på plats under bandaget! Det ända som kändes lite var bedövningen, liksom spände lite i armen, annars var det ingenting. Tror Nille tyckte det var jobbigare än vad jag tyckte, stackarn.
Nu är jag bedövad över hela armen dock, inte så härligt inte.



En trött Becca innan "ingreppet" med linnet en aning för långt ner. Passade bra att lägga bloggadressen där, heheheh.



Jag emlar på allt, tycker det funkar skitbra. Så detta är väl någon timme innan!



På plats! I hela 3 år kan den sitta där, superskönt.


P-stav

En aning nervös måste jag nog erkänna men jag har gjort värre saker än att sätta in en p-stav. Om en timme så, då ligger jag där med nålen i armen! Aldrig sett en så fet nål. Men det ska tydligen inte göra ont säger läkarna så jag får väl helt enkelt lita på det!

Här är jeansen också, premiär för dom idag, hoho.




New jeans, unbelievable!

Ni som läser min blogg vet att jag har opererat magen, och att den har blivigt mer platt. Jag kan inte ha några av mina jeans längre, skittråkigt faktiskt. Har svårt att hitta jeans, är för smal, men idag, då ni! Ett par underbara jeans som det stod Rebecca på! Som gjorda för mig. Kommer inte upp någon bild ikväll, men snart så. Lär ju komma upp som dagens outfit inom en snar framtid så håll utkik. Dom är från gina tricot och kostade bara 399 kr.

Nu ska jag mysa med min underbaring till pojkvän, men först en liten bild som jag tog idag efter ösregnet inatt!





 

Dagens outfit & en pojkvän





Nu ska vi iväg till kronanmuseet med mamma och Marcus. Senare blir det en liten sväng på stan, och hämta Harry Potter biljetter!


Kosta outlet, shoppppping

Kosta outlet idag med mamma, mormor och marcus. På vägen dit fick vi punka på ena däcket på bilen. Hur fasen lyckas man punka på ett bildäck liksom?! Någon hade väl slängt ut något på motorvägen antar jag.

När vi efter många om och men kom till Kosta så var det visst tvåårsjubileum så det var smockat med folk och hon idol-Alice var där och skrev autografer.. Aja, fick i alla fall med mig en del hem! Och dagen var mysig och rolig även om vi hade lite motgångar!
Självklart glömde jag fota smyckerna jag köpte, får se om jag har tid att lägga upp dom senare ikväll.



Sminkborttag och en mascara 149kr



Miss Sixtyparfym. 149kr tillsammans med en bodylotion som mormor fick.



linne, lite sönder i pärlbanden, går såklart att fixa men fick det billigare! 200kr



sjal 99kr



Björn borgkalsonger till Nille. 114kr


Regnet det bara öser ner




Pooltime

Nu ska jag iväg med mamma, pappa, bror och pojkvän till mina kusiners härliga pool! Dom är dock inte hemma, tur att dom inte tog med sig poolen.

Sen får man väl säga R.I.P till deras lilla igelkott Catarina, jag tror hon hade en tumör så hon klarade sig inte..



Ettan en fredagkväll, tjiho

Har precis tittat på Gisslan på ettan, har liksom inget bättre för mig och det är fredag? Några av mina kompisar är på en fest som jag tydligen inte fick plats på tyvärr och min pojkvän är i parken och på krogen. Jag sitter här med ett jäkla program på ettan?! Ja, ikväll är det lite synd om mig.

Hur som helst, det var en rätt bra film, handlande om en rik pappa och hans två barn som blev instängda i sitt eget hus, några killar  ville ha pengar och nån DVD, jag vet faktiskt inte riktigt! Tittade lite till och från. Men jag tänkte på det, hur ofta händer sådana saker? Hur ofta kommer ett gäng galna kidnappare hem till en rik gubbes hus, i princip alla har panik, poliser blir skjutna och alla snutar i hela USA står utanför. Det finns rätt mycket filmer om det tycker jag, men går en kidnappning verkligen till så dramatiskt som i alla filmer? Bara en liten tanke liksom..

Hoppas ni alla har en bra fredagkväll, jag ska försöka att vara positiv, My name is Earl går ju trots allt på tv..


/ Rebecca

Nu har jag fått lite hjälp av min käre pojk med att ladda hem textsnitt och sånt. Jag tycker det är skitsnyggt när man har sin namnteckning eller vad man ska säga efter varje inlägg, så jag fick hjälp med det och med text över bilderna så folk inte tar dom! Så nu har ni en fet bloggadress över vissa bilder, mohaha.

För övrigt så hoppas jag stenhårt på fest ikväll. Alla grabbarna är 18 och lilla jag bara 16 så någon pub för mig blir det då inte. Kanske är dom snälla och stannar hemma!


Sweet as sugar





bilderna tillhör mig och får inte kopieras!

Mysig kväll på Zorbas

Eftersom Nille fyllde 18 år för ett tag sedan så åt jag, Nille, hans pappa och hans tjej på zorbas ikväll. Jättemysit att sitta på uteserveringen där. Nu är jag dock inte så glad så har inte lust att blogga mer! Här är i alla fall kvällens outfit.


F som i fotlänk

I torsdags var jag och mamma på en liten weekend i Borgholm. Hade det helmysit på Guntorps herrgård med smörgåsbord och härlig frukostbuffé. Vi var på solliden och på Borgholms slottsruin. Innan vi åkte hem gick vi en runda i sommarstaden och hittade lite smått! Ett par sjukt snygga skor bland annat, som ni nog snart får se.

Något som jag tycker är riktigt somrigt är fotlänkar. Hittade en jättesnygg för ca 40 kr när vi var i borgholm.


RSS 2.0