Heh, roligt inlägg

I detta inlägget tänker jag klaga. Så håll i er.

Jag är trött. Väldigt trött. Har fått skäll idag, skäll som jag inte förtjänade. Min hals dödar mig, igen, jag var ju förfan förskyld för en vecka sen? Tänkte tröstäta ostbollar och titta på greys ikväll, något som är fett underbart, men gissa vad?
INGA OSTBOLLAR HEMMA NÄ.

Så nu ser vi fram emot ultraljudet och alla 1953753 läkartider jag har imorgon. Nervös eller? Nänä, inte alls. Dör ju inte av tanken eller så heller. Får väl ligga och glo upp i taket på nalle puh tavlan som finns i rummet, och räkna minsta lilla pryl för att tänka på allt annat än att cancern kanske är tillbaka. Poor poor becca.

Dagen har förövrigt varit bra, borgholm med mysan och så! Bara kvällen som råkade fucka ihop sig lite.




Varm dag!

Gosh sicken varm dag da! Väl passande med världens längsta cykeltur till stranden med andra nilsson. Bli skjutsad på styret var inte helt lätt ska jag säga er..

Nu väntar 8 timmars jobb, vet inte hur jag ska överleva värmen och fritösen på mcdonalds. Men det går väl. Kanske blire ett litet nattdopp efter? Heheheh, får la se helt enkelt!



Duktig tjeja med nya brills som tejpar och smörjer in ärren haha. Fint vill jag lova!


Stranden

Gah, första lediga dagen sen helgen idag. Väldigt skönt måste jag säga. Legat på stranden med två fina och nu sitter en av dom här med moi och väntar på sofie. Vi får la se vad vi hittar på för bus ikväll hihi :*

Vill passa på att sörja mina naglar i detta inlägg också. Rip säger jag bara, mcdonalds tog dom.




Trevlig midsommar på er!



hahahohohohihihi


Jobbhelg

Är hemma en snabbis nu innan jag ska dra igen. Restaurang med kusin gabriel och mormor väntar nämnligen nu efter en dag på stranden! Tar sedan bussen till öland för att spendera natten hos amanda igen wie :) Imorgon väntar 9 timmars jobb, lördag och söndag likaså. Gosh vilken rolig midsommarhelg jag kommer få DA. Förhoppningsvis lyckas jag väl ta mig ut nånstans imorgonkväll en sväng.




Vill vara 18 förtusan

Galet galen förfest vart de igår! Riktigt skoj asså hihi. Tackar anna och alla andra tjejor för detta.
Kom dock inte in på vallen. Vafan kan dom inte ändra så de året man fyller 18 gäller för sånadär saker? Kul att behöva dra hem vid 12 varje kväll liksom, när alla vänner festar sate hela natten typ. Ja, detta lackar jag sönder på.

Idag har jag jobbat så nu är jag helt slut. Funderar på att pysa med pappa och bror ut till pappas flickvän för att grilla och så. Vore ju faktiskt rätt mysit hihi.


Sommarlov

Äe va dålig jag är på att blogga gott folk.. Har helt enkelt haft fullt upp den senaste veckan!

Nu sitter jag här med festoutfiten på och ska snart bege mig till alsén för lite sommarlovsfirande! Sjukt bra i onsdags, kommer bli galet idag. Amanda har kommit hem från kreta. Jobbet går bra. Massa är brabrabra nu wiho, och jag älskar att njuta av livet!


Kvällen da?!

Fasen va jag inte gillar att vara sjuk. Funderar på att trotsa den snoriga näsan och festa loss ikväll ändå så att säga.. Har inget bättre för mig ändå ju. Hmmm stort problem dethär!



Matlagarn i lördags.
Tog ut pommesen själv och rörde runt samtidigt som my brände sönder mina jäkla korvbröd.
Va vi kan!


Donalds mc cancer

Min bror kallade mig just för donalds mc cancer.
Tyckte att det var lite rolig information att delge er en söndag som denna!


Älskar att jobba!

Kom precis hem från mcdonalds, skola+jobb tre dagar på streck nu. Tur att jag tycker det är så förbaskat kul än så länge haha :D
Ikväll blir det då filmmys, gosh så skönt. Imorgon är jag ledig och ska grilla med my och fler.

Taggar nästa vecka stenhårt nu asså, fest tis, ons och fredag. Gaah, kan det bli bättre?!



Bild från ett par helger sen hihiih.


Första dagen på mcdonalds

Bra dag faktiskt!
Fikat med braiga tjejer, handlat massa kläder, tagit hål i örat och jobbat på mcdonalds (första dagen ju hihi!)
Galet skoj vare faktiskt att jobba, så ser fram emot att gå dit imorgon igen :D



becca: "SAAAATE!"
en kompistjeja: gjorde det ont?
becca: näe.


Jävla linje

Jag är så sjukt jävla arg. Varför i helvete går jag frisör? Jag pallar inte förklara, men jag har typ förstört min framtid. Vi kommer få ut runt 5000 kr i månaden eller vafasen de va, lite va de i alla fall, i.. 2-5 år. Ska jag bo hemma tills jag är 25 eller?! Alla i klassen är fan ledsna och besvikna.

Imorgon ska jag till syon och ändra massa val och ta reda på allt. Skit också säger jag bara, 3 år åt helvete. Ångest, minst sagt.

Ursäkta alla fula ord, men har faktiskt panik över allt.


Bara massa firanden

Firade miss fagerström igår som fyllde 18. Kanonkväll vare! Bilder komsi väl upp på facebookan snart.
Idag har jag solat på kusinernas studsmatta, somnade även där heheh, och badat i stora poolen wie. Firat magnus som fyllt 40 också ju, kusinernas pappa då.
Trevlans ju.
Imorgon ska jag och några fina tjejor käka glass och glo på balen. Blir nog skojsiiiit!

Bjuder på två rätt goa bilder asså, ahhaha.. (y)





Natti folket.


När solen skiner

..och iphonen plockas fram..













Idag har det varit galet varmt. Alltså, sånahär dagar får man bara en per år i sverige typ. Och jag slutade skolan 20 i 5. 20 i 5 liksom..
Skönt som tusan med håltimmen på dagen där i alla fall!


Glatt inlägg och så

Jaha nähä, känner inte för att blogga egentligen. Gick till skolan med fettit hår (något som i princip aldrig händer eftersom jag duschar varje dag) bara för att vi skulle ha hårspa då. Vilket alla i min klass trodde innebar bland annat schamponering.
Men icke, de va visst bara vanlig huvudmassage så där fick jag gå med mitt fina hår hela dagen!

Möttes av det alltid lika trevliga bruna kuvertet när jag kom hem. Däri låg lappen som alltid får mig att le med en tid till gyn för cancerkontroll.
Jag hatar alla jävla bruna kuvert och jag hatar cancer. Finns ta mig tusan inga ord för hur mycket jag hatar kontrollerna heller för den delen.

Men bara för att jag inte pallar ha en deppig blogg så får jag väl tillägga att dagen faktiskt har varit bra ändå, även om det inte verkar så haha!


Hårmodeller today

Haft gör-om-mig modellerna i skolan idag, var skoj faktiskt ju! Mamma blev klippt och färgad, sminkad och stylad. Rödhårig och söt är hon nu asså.

Imorgon väntar härligt hårspa med tjejerna på morgonen, nästan för underbart ju! Så taggataggatagga.


RSS 2.0