Oh no

Tråkig dag med samtal från sjukhuset och cancergrejer. Ultraljud på måndag redan, SATE seriöst.
Tur att amanda och negerbollar (vet att det heter chokladbollar nu för tin) finns!



vad vore jag utan dig hun?


Tom&tyst lägenhet

Mamma jobbar natt och det är storm ute. Känner mig.........ensam.
Poor poor becca!




Slappsöndag

Vakna mysigt med gottig frulle, me lililike! Fortsätter dagen med slapp, ostbollar och film med amanda och linda. Ut och käka lite smått senare ikväll med pappa&co.

Imorgon är vi lediga, vilket gör denna söndag underbar. Blir ju faktiskt lite som en lördag typ.



BRA ♥




Nu kör vi igen

För jäkla rolig kväll igår!
Ikväll kör vi igen, förfest med goa mcdonaldsbrudar, heheh,  för att sen dra vidare på personalfest.




Hejdå beccas träd

Utanför mitt fönster har det funnits världens bästa träd som gjorde att mitt rum blev väldigt insyndsskyddat. En av de bästa sakerna med denna lägenheten seriöst.

Men gissa vad? Dom har dom sågat ner det?! Dom kunde väl fan frågat "ey är det okej om vi sågar ner det här så halva kalmar kan se dig naken när du byter om och så?"
Då hade jag liksom sagt nej.



Opassade bild till ett onödigt inlägg.
Men ni får helt enkelt leva med det.


She's so pretty

and she's mine!




Ännu en måndag

Stan med felle och modehuset med mami+mormor. Så nu är jag P A N K åååh, fredag kom hit så lönen sätts in på kontot tack.

Felleflisan tog även två sköna pics utanför kära lassekaggskolan, blundar på båda och på den högst upp ser det ut som jag sover och går samtidigt.. Typ zombiebecca på g liksom






Projektarbetsdaaaag

Hade tänkt fixa med bilder och grejer ikväll men näe, dum som jag är drog jag med mig kameran ut igår och nu är den hemma hos amanda.. Får hålla mig tills imorgon helt enkelt!

Tittat på film med mamma och bror ikväll iaf, mysi! Det blev shutter island, fasen najsig film måste ja sä.
Imorgon ska jag och felle jobba på projektarbetet, NU måste vi faktiskt komma nånvart.. Ringer bara 294231 olika samtal hela tin, vilket inte har hjälp nånting än så länge. Heja oss



like ya hun
natti!


Bio+fest

Mysig biokväll igår ska jag säga er, och förbaskat otäck. Har nog aldrig skrikit under en film innan, zombies i 3D blev aningen för mycket! Men ballt hehe

Ikväll kör vi på lite fest, nybro/palace, vilket vi ser fram emot. Ska bara rycka upp två söta som ligger och halvsover i min säng först..


Fredagschill

Två glada som är galet inne i filmen shrek. Vilken fredag!
Kolla in mitt blåmärke på benet också haha, vad har jag gjort liksom?




Nyfärgad

Sitter hos pappa och väntar på mat, hungrar ihjäl seriöst. Är iaf lite nyfärgad och nyklippt! Felleflisan gjorde lowlights i håret på moi, så är lite mörkare och mycket kallare, dock fortfarande blond. NAJS

Ikväll kommer amanda, och vi ska mysa som aldrig förr! Haha ne men har ju faktiskt lite gottit där hemma, torsdagsgodis typ, och film. Sen nannar bruden hos mig, blir massa brau ♥


Åh peppad tjeja!

Jag är seriöst så galet pepp på allt just nu, på allt! Ska snart iväg och kötta sönder (hahah härlig utttryck som de stora pojkarna använder) på gymmet, åh gutt ju. Lyssnar på en riktigt bra låt som gör mig taggad som bara deeen inför lördag och årets fetaste 18årsfest? Me like iaf

Bara allmänt jäkla lycklig just precis nu vilket jag njuter av wie!
Wie passade så bra där amanda, så du får stå ut.





Ge mig helg tack

ÄE jag pallar inte skola till halv 5. Kan inte helgen komma hit lite snabbt? Fett mycke att se fram emot ju. Bio, utgång, mysi, amanda och åh så brau! Istället för matteprov och grejer som väntar idag liksom...


Morgonmys

Kalle Blomkvist, frulle och en amanda, sicken perfekt morgon ♥



Kan passa på att efterlysa min kamera+väska haha. Den är rosa och innehåller tusen bilder från sofies förfest. Kanske någon vänlig själ har hittat den....? Tappade den i fredags (y)
Värt att ta upp iaf liksom heheh


Kvällen ja

Näe va jag är trött vilket resulterar i att jag blir sur. Inte pepp nånstans på kvällens utgång. Har inte ens najsiga kläder åååh. Kommer antagligen inte in på palace heller, sate.
MEN det kommer. För hos sofie är det seriöst alltid skojsit! :*


En söt felle

Första kundpasset för moi idag, börjar komma ikapp lite hehe. Gick bra i alla fall, en dam och en herrklippning! Är dock rätt slut nu så chillar myslistan på spotify och råpluggar engelskaglosorna (ska ta mig tusan ha mvg i slutbetyg. Vg och jag blir rätt nöjd också)

Har tryckt i mig en halv påse cheesegodis också, nyttig som få. Lyckades även få med mig två strumpebyxor hihi, och en tröja hem, icke sparsam tjeja alls den senaste veckan här nu!



Jag tilda sofie och felles arm. Vill ni se ett par tydligare bilder på pinglan?





Haha lilla hjärtat :*


Bara 14 år.....

Plugg till peppig musik gör det hela kul, seriöst.
Tjejer, på fredag ska vi dunka riverside nummer 2, som jag så fint döpt den till, hela kvällen. En liten förvarning bara sådär. Är förövrig otroligt taggad!

Jaha nehe, som ni antagligen fattar så sitter jag och pluggar med go musik i en upphittad snobbenpyjamas. Haha, en lila fin i siden, bud på att ha till skolan imorgon!! Kundpass och allt.. Näe skämt faktiskt, men man tager vad man haver, hos pappa har jag ju inte direkt festkläderna liksom.




hejhejhej här är jag bara 14 fjortis år.... hahah fasen va kul det är med gamla bilder, har hur många som helst på pappas dator.
Bjuder på det så ENJOY



Beccakväll

Chill skoldag, fika med fina tjejer och laddar nu inför en riktig beccakväll! Mamsi jobbar natt så blir helt själv hemma med nagelfix, musik, desperete och matteboken. Himla najs faktiskt.

Imorgon väntar praktik och sjukhuset där provtagning kommer äga rum. Ett litet snack med farbror doktorn antar jag är inplanerat också, vilket känns rätt skönt!



OH, va blonda vi var här da, hehe


Jag gillar helger

En bra dag i växjö avslutades med en go tvåmannafest. Massa skratt, telefonsamtal, borttappade örhängen och plånböcker bjöd kvällen på! Haha, äe men sate va skoj vi hade faktiskt ♥



Och förresten så är min utväxt borta nu! Tack vare sofie :*


Mot växjö

Käkar ostmacka som varit för länge i micron, lyssnar sönder för tillfället världens bästa låt och skriver med lillfingret för att inte kladda ner halva tagnentbordet.
Viktig info där!
Heheh, drar i alla fall till växjö snart med mina två fina, HANDLA ska vi göra.

 

Va ni skräms



Pallar inte hamna här igen, att ha kroppen full av gifter istället för energi.
Satans skitkontroller och provtagningar, va ni skrämmer mig.

Men vilken tur ändå att ni finns och håller ordning på min kropp. Så snart gäller det..
Kopierar ni bilden rakar jag av er håret och lägger ut er här!!! bara så ni vet heheheh.


Pluggis!

Idag mina vänner har jag fixat det sista med alla kurser! Läser naturkunskap B på individuella valet då, sen engelska B som utökat (tror jag?) och matte B. Gillar matte jättemycket, så tänker satsa på att fixa C innan jag slutat gymnasiet, åh va skoj!

Efter alla mina roliga pluggämnen så käkade jag i stan med pappa och hittade ett par skor jag måste ha från monki. Just min storlek var slut, självklart.. Så hooooppas dom får in fler!



Efter att ha sökt upp skorna på internet heheh, så ska jag sätta mig med matten!


RSS 2.0