Igelkott som husdjur

mina kusiner har, tro det eller ej, köpt en igelkott! och den springer runt inne i deras kök och tvrum. haha skitsöt är den.

idag har jag och mamma köpt bra skor till mig som jag kan ha när vi har hantverksteknik i skolan. var en sväng på ikea också och köpte massa nytt till lägenheten. vi ska flytta ganska snart. lunchade där också, på ikea alltså, pasta och köttbullar, muma på de! köpte en ny mascara med så jag hoppas att den är bra! efter stan färgade jag mammas och marcus hår. det blev superbra tycker jag, haha.



tagen med en mobil i dåligt ljus. men här är igelkotten catarina :)

Haha!



haha så sjukt bra ! :D

Kappor från H&M


jag älskar höstens alla kappor. här är mina två favoriter från h&m. den vita kostar 598 kr och den mörkgrå kostar 798 kr. vill inte ha en svart i alla fall, så någon av dom här kanske passar bra till kalla höst/vinter-dagar?
vilken gillar du mest? :)

Pluggis färgar hår (y)

jag ska fixa matte A och matte B på en termin (y) och det kommer gå såå bra! höhö, matte C till tvåan kanske. allt börjar lösa sig i skolan. har ju haft ångest för mitt val och så, men det känns bra, det gör det verkligen. jag vill bara få in så mycket andra kurser som möjligt! så har tagit bort franskan också, men ska nog ha engelska B eller nått istället. kul å veta va? hur mina planer för skolan är (y)

idag har vi i alla fall bara haft hantverksteknik, för bra! har fått lära oss applicera färg rätt, någon korsteknik eller vare hette använde vi oss av. lite permanentrullning på morgonen med. kom lite försent eftersom jag sov hos nille inatt och vi gick till skolan lite för långsamt. höhö, sega.
planerna för helgen är skittrissta. vi ska bara städa jättemycket och så ska jag plugga. tur att nille är med och hjälper till i alla fall :)



lalala, jag älskar skolan. precis allt, även om de e tråkämnen, för vi skrattar alltid bort dom (: matilda på bild föresten, från igår :) och kårens reklamblad (y)

"Ingen som tycker om dig? - Vi gör det!"

så lockar kåren på vår skola till sig nya medlemmar eller vad man ska säga. Sitter uppe massa sjuka lappar överallt på kagg, haha! :D "Behöver du kärlek? - Vi ger dig det!" ganska kul å läsa liksom.
idag har vi haft vanliga lektioner. enhel del skratt blev det vilket alltid är kul (; och jag ska nog byta från franskan till engelska B eller nått. för gutt! :)

efter skolan gick jag och matilda in till stan. var nog där i två och en halv timme. jag köpte ett par nya jeans från vila för 400:- och en tunika från only för bara 50:- fynda är jag ganska bra på (y) matilda köpte en superfin tröja på gina. mackedonken hans så klart med också.

nu ska jag skriva på mitt svenskaarbete och sen ska jag plugga matte. lalala, och testa tröjor till nya jeansen (a)
ha det så bra! ♥

Matte, svenska, engelska..

vanliga lektioner idag. franska, engelska, matte, vår mattelärare kommer från drakulas hemland, och svenska. inte så kul precis.. men man borde inte klaga. så har ju natur det varje dag, fast svårare (; funderar på att göra klart matte A den här terminen i alla fall, och kanske börja med matte B nästa termin. om man nu får det. höhö, pluggis (y) slutade vid kvart över 3 i alla fall, typ en halvtimme för tidigt. häärligt. nille slutade vid halv 5 så matilda fick vänta med mig till 4 (a) sen stannade hennes kompisar kvar så jag satt och lyssnade på när dom pratade. skojj de. var i alla fall inte ensam, höhö :)
hos nille gjorde vi inte så mycket. var bara nån timme eller nått. tv åde.
imorgon blire stan efter skolan med matilda. måste dona såna där fula bra skor juu :D

15 månader



glömde säga att jag och nille har varit tillsammans i hela 15 månader idag :)
& JAG ÄLSKAR DIG.

Fläta & skobidrag

ja, det är vad vi har hållt på med hela förmiddan. fläta. det var kul, men man blev trött och fick ont i kroppen av att stå så länge. vi måste ha riktiga skor, och skolan ger oss ett skobidrag på 250 kr (; haha, så det blir väll in och kolla de snart. säkert skitfula också, men hellre det än att få problem med rygg och ben!

har pratat en massa om service också, om vad det är typ. höhö, inte jättekul men ändå. fick reda på att vi ska få praoa om ca 8 veckor :) varje fredag under flera veckor. kommer nog bli kul.
efter skolan tränade jag och nille på friskis. gick ju brau! och efter det var jag och mamma och tittade på tapeter :)



en dålig och enkel inbakad fläta. haha (:

Kräftskiva

uch va jag har varit dålig på att blogga, men jag har verkligen inte haft tid. nille har sovit här från fredag till söndag, igår vare kräftskiva med nille och hans familj, och alla grannarna, och idag fyller mamma år. så grattis till världens bästa mamma<3 lite stan har man hunnit med också, men köpet inget. hittade massa jag ville ha, men ändå så lyckades jag hålla mig ifrån att handla. ganska bra va?
och jag har längtat efter skolan heeela helgen! haha, lite sjukt.. men jag älskar att gå på en ny skola och jag älskar att få träffa massa nya människor. hihi.
imon är det träning som gäller, friskis och svettis har så man får träna en vecka helt gratis. lalala, och jag som inte har nått gymkort än tar ju självklart chansen.

här kommer lite bilder från kräftskivan i lördags :)









ni får INTE kopiera mina bilder!

Hantverksteknik A - Första lektionen

för första gången har vi fått fixa med dockhår. hela dagen har vi gjort benor och tränat på att rulla upp håret, som man gör när man permanentar. lång rast vid luchen också så då va jag och matilda borta vid fordon och kikade (; höhö.



haha snyggt va? men första gången är inte så lätt (y)

Styling

idag har tvåorna visat oss runt på skolan. kagg är hyffsat stort asså! i stort sett hela klassen har shoppat pärmar på maxi också. höhö pluggisklass eller vad? behövde dom tills imon och ingen hade det hemma typ.. och vad gör man på en rast på en och en halv timme? hade en timme kvar efter maxi så då satt vi bara i cafeterian och chillade (y)

efter det vare lite tävling med treorna. två och två skulle vi fläta en fläta, men vi fick bara använda en hand. haha, lite svårt sådär (a) sen blev vi stylade av dom. många fina frisyrer och håruppsättningar blev det! tog inga kort där, men tog en bild på mitt hår för bara en liten stund sen.


Rullskridskor inomhus

dessa hittade mormor i källaren, hade dom när jag var liten. åkte med dom inomhus hemma hos henne och morfar (; tycker dom är så söta!


Glömde mascaran

lugn dag i skolan idag. inga riktiga lektioner alls än.
började vid 9 och då hade vi nån förrvirrande namnlek. höhö. jag hade glömt att ta på mascara, hur man nu kan glömma det fast man har sminkat resten av ansiktet, så moa fick ta med en till mig, haha. snällt vare :) aja, sen kom alla våra nya lärare och presenterade sig. lite rast efter det har jag för mig (; sen information. massa information. gillar inte stolarna i klassrummet, dom är så hårda och det gör ont att sitta på dom tillslut.
slutade halv 12 typ för vår lärare va tvungen att gå hem. men alla åt i matsalen för första gången :) inte så gott med ändå. och jag stannade kvar efter det nån halvtimme, satt med nille, zachy och klintha i korridoren. gillar att nille och jag går på samma skola.
nu har jag skittråkigt, har inget att göra och klockan är bara 2! ucch, kanske hade vart bättre att gå länge i skolan.

imorgon ska jag till nille efter skolan tror jag i alla fall, nått att se fram emot (:

Mysig sjal



jag älskar gina tricot och jag älskar alla mysiga sjalar! ska se om jag inte kan fixa hem denna, eller någon annan snygg sjal snart :)

Min första dag på Kagg

allt gick jättebra! ååh, nu är jag jätteglad:D trodde inte alls det skulle gå såhär bra. inte för att jag sa jättemycket, men saker jag hade oroat mig för var inte alls så farliga :) längtar tills imon när ja ska tillbaka, haha. redan i tvåan får man börja klippa personer på salongen på skolan också, weeei! och på tordags ska 3orna styla oss i håret (; höhö, ja e så himla glad :)

hoppas alla har haft en bra första skoldag! :)

Nervös!!

jag måste blogga för jag har typ panik. asså, jag vill inte till skolan imon! har längtat jättemycket efter att få träffa alla nya, få komma till en ny skola, få en helt ny start med en helt ny klass. men nu, jag vill bara vara hemma! hemma i sängen och sova som jag inte har gillat på hela lovet. jag är så sjukt nervös, hur ska allt bli?! tänk om allt blir hemskt? att alla tycker jag är helt trög och konstig? jag vill inte att det ska bli så! jag kan få börja dagis istället, då man bara började leka med vem som helst, och sen var man bästisar på en minut. ja, så vill jag ha det.
men det kommer bli bra, känner det på mig :)

önska mig lycka till imon i alla fall (a)


Regn, banankartonger & tacos

igår blev det inget bloggade, men jag hade verkligen inte tid. men bättre sent än aldrig, eller? (;
fick stressa iväg med pappa till onoff för att köpa en radio till mamma i present. sen skulle vi hämta upp nille för han och jag skulle till ikea. haha, I löööv ikea (a) lunchade där, blev pasta och köttbullar för min del. det tog ett bra tag innan vi fick laktosfri mat, menmen. gott vare i alla fall :) köpte en snygg lampa till mamma, höhö.
nilles mamma hämtade oss efter ett tag och så åkte vi hem till honom. för typ ett halvår sen flyttade han, men han hade inte packat upp allt än så det har stått banankatonger gömt bakom tvn. så vi fixade till det, och massa annat i hans rum, vilket tog lång tid (y) och allt är inte ens klart.
vid 7tiden åkte vi till klintha. var lite sociala ett tag med han och chrisse sen gick vi till maxi och köpte godis åt chrissss. vi lämnade godiset och sen gick vi hem i regnet. det regnade på vägen dit med så mascaran var ju under ögonen istället för på ögonfransarna..
vid 10 gjorde vi tacos, mumma på de asså! älskar det :) försökte lära bröderna nilsson att vicka på rumpan också, herregud va ja skrattade åt dom ;D sen kollade vi film, sen sov vi.

idag på morronen åt vi tacos. hahah, sjukt gott (; sen fixade jag mig och gick på stan med mormor en stund. bilder på inköpten kommer sen.

ska snart äta makaroner och korv, sen hjälpa mormor fixa sin källare. och imon börjar skolan! JAG ÄR NERVÖS. men det ska bli hur kul som helst :) ska dit med 4 andra, så det blir nog bra. bloggar kanske lite ikv, men ha det så bra sålänge :) 

Restaurang

idag åkte jag, mormor och marcus till stan och åt på restaurang. mycket trevligt. åt hamburgetallrik, kunde inte äta så mycket annat;P men gott vare! tittade på något stort skepp som låg i hamnen också, haha.
kortet längst ner är det jag och min bror på :)





dagens klädsel:
gula koftan från gina
tajts som fanns i garderoben
halsband från glitter
andra smycken och skor ser ni inte ändå ;P

Ny header..?

jag vill ha en ny header, men hittar ingen, verkligen ingen bild som passar till! gillar inte den jag har nu, och vill inte ha en för avancerad. jag vill göra den själv, eftersom jag inte lär bli nöjd annars. haha(;
säg vad ni tycker är snyggt, eller länka till bloggar som har fina header :)

Låga vinterskor

jag är så sjukt sugen på att gå på stan nu! rea överallt! och så vill man ha det senaste höstmodet som e ganska mycket dyrare.. jag vill ha ett par nya vinterskor också, ska nog köpa de i oktober tror jag, men har börjat kolla runt lite smått nu :) har redan ett par höga så ska köpa ett par låga i första hand. dom brukar vara billigare också!

dessa skor kommer från scorett. giller verkligen chivklacken(?) på den ena skon!
vilken gillar ni bäst?


Massa snygga möbler

hemma nu, har varit det en stund. det blev en lång runda och det tog ett tag innan vi ens kom till ikea.
tittade på köksbord, soffa, byrå m.m. jag hittade en snygg byrå som jag ville ha! blir nog en hel del bilder på möbler sen tror jag, och jag behöver lite tips från er om vad som är snyggt! (;
var på mio också och där fanns det två jättesnygga köksbord. båda var vita, och till det vore det fint med svarta stolar. mormor var med och tyckte till också, haha.

jag ska eventuellt ha en säng som är 1.05 bred istället för 90. woho! haha, hur bra som helst. men visst vore det härligt med en säng som man kan styra upp och ner? testade en på mio, en mindre snygg bild med en hemsk min ser ni precis nedanför :) en bild på min nyklippta älskling också.

                    

Hos läkarn

sitter i sängen med datan, försöker få plats, men nille ligger tvärs över hela sänge. höhö (;
ska snart sminka mig lite, vi ska iväg till ikea, han, jag och mamma. ska titta på lite nya möbler :) härligt. ikväll vet jag inte vad jag ska göra och jag har verkligen inte lust att bara sitta hemma en kväll till! speciellt inte en fredag.

idag har jag även varit hos läkarn i 2h. jag verkligen hatar att gå dit! men det gick bra, mamma och nille var med också. för er som inte vet är min största skräck just läkarn och tandläkarn. framför allt blodprov och sprutor!
hur som helst så skulle jag kolla så inget var fel på min rygg eftersom jag alltid är så spänd. som tur var va inget fel, bara spända muskler, så får väll börja gå på massage. jag skulle även fråga vad som är felet på min mage, helt svullen och spänd är den så jag måste få reda på felet! har ju testat laktos en tid och det har blivit bättre, den låter inte som åska var och varannan dag längre. men hon sa att det kunde vara mjölk, så får väll börja testa det snart.. hon sa att det även kunde vara gluten och att jag skull göra ett blodprov. och jag dog typ. och anledningen till att vi blev kvar så länge var för att jag var tvungen att ha bedövningssalva på i en timme! haha, sen fick dom sticka mig. kände ingenting, men jag kommer vara lika orolig nästa gång jag ska göra det.

Jag älskar att vara serriös



IDAG ÄR JAG JÄTTEGLAD :D

"Jord" under skon

det blev att träffa älskling en stund idag :) gick på stan och jag köpte den gula tröjan som finns i något inlägg lite längre ner. bara 149:- ;)
sen åkte jag till mormor och efter en stund åkte vi för att lyssna när nille spelade i parken. satt på ett fik där, byttan tror jag(?) och pratade i en och en halv timme. mysit! :)

men nu till det vidriga som hände,
mormor och jag gick till bilen och när vi satte oss så började det stinka. asså, det verkligen stank! först trodde vi det var utifrån för det luktade lite till och från, men i stort sett hela tiden. vi tittade runt lite, och mormor visade en staty som finns lite utanför stan typ. den föreställer en tjej och en kille som är nakna. mormor har varit på nån såndär stadsvandring och fått reda på massa fakta om kalmar, och då hade hon fått veta att flickorna på en gammal flickskola förr i tiden inte fick gå på sidan så dom såg killen naken! dom fick bara titta på tjejen. haha, så känsliga var dom i början på 1900-talet ;)
hur som helst, vi åkte en stund till och stanken försvann inte. vi började förstå att det inte var utifrån, men vad kunde det vara i bilen som stank så?
vi parkerade bilen en bit från mormors lägenhet och började gå. i trapphuset kände jag att det var något under min chivklack (eller vad det nu heter..) och jag tittade efter. det såg ut som jord så jag rörde precis med fingertoppen för att se om det var det. jag var tvungen att lukta med tanka på vad vi känt innan.

JAG TRODDE JAG SKULLE SPY. HUNDBAJS! så jävla vidrigt!

visade mormor halvt hysterisk och hon blev väldigt äcklad. jag fick gå ut och ta bort det mesta på gräset och sen gå in igen. vi fick ta in skon på toan och mormor försökte få bort resten med papper och blöta den, samtidigt som hon klöktes! haha fan va vi skrattade :D



Godmorgon!

sitter och myser i sängen, har precis ätit frukost. mackor och yoghurt (stavning?), mumma på de! :) idag vet jag inte vad ja ska göra, eller, i eftermidda ska jag nog till nille och sen ska jag hem till mormor. jag vill verkligen in till stan! måste shoppa!! haha, jag älskar kläder. funderar på vad som kan vara snyggt första dagen i skolan. kommer ju helt ny så vill inte ha mjukis direkt (;

vad ska ni göra idag? :)

Data & Maxi

idag har det inte häns alls mycket, är så trött på att det inte gör det! nille sov ju här inatt, mys, men han skulle hem tidigt så då hamnade jag framför datan och har nog suttit här hela dan. tänker alldelses för mycket när jag har tråkigt också! haha..
har i alla fall varit på maxi en sväng med mamma och marcus, härligt att komma iväg lite :) tittade lite i affärer åså men hittade ingenting. vill inte till stan! har 350kr att göra av med innan skolan ju ;) ska se om jag inte kan hitta den där gråa koftan på gina, gillade den.
aja, roligt inlägg va? haha, näe kanske inte.

imon ska jag inte göra nånting. haha det blir bara roligare och roligare att läsa va? ;) ne men jag får se hur allt blir och vad som händer :)

Mitt hår



ja, här får ni se en bild på mitt misslyckade hår. har börjat vänja mig så får se hur jag gör med blonderingen.. det sliter ju så dant på håret!
lite överdrivet smile också, men det får duga. nu ser håret ni alla fall (y)

snygga cardigans!







jag bara älskar dessa cardigans från gina tricot. jag gillar den gula och den gråa mest. men den vita kan ju också vara riktigt fin till ett par svarta tajts?
vilken är din favorit? :)

Inlägg om ingenting?

jag har inte bloggat så mycket som jag brukar, men jag har faktiskt inte vetat vad jag ska blogga om.. inte så kul att läsa långa inlägg om nått helt oviktigt? detta är nog ett sånt inlägg, fast kortare, men för er som inte vill läsa, ni behöver inte.

har precis duschat i alla fall, ska väll börja fixa mig lite snart. ska iväg med mamma och marcus en stund sen, och efter det ska jag va med lollo. får väll se vad hon och jag hittar på :) stannar nog ett tag så kommer inte hem förens ikväll. får se om jag har nått kul att blogga om då. dagens klädsel kanske kommer upp sen också i alla fall :)

Mitt hår är grått!

denhär veckan har inte direkt varit den bästa, men ändån liksom. men idag har jag färgat mitt hår, skulle göra det lite mörkblondare och det blev grått! jag skojjar inte, och jag tänker inte lägga ut en en bild på det. hur som helst så är jag skitarg nu så jag tänkte att jag kanske kan blogga om lite roligare saker ikväll. har en fråga till dom som vet i alla fall,

kan man bleka håret imorgon eller kommer det bli jättekonstigt då?

Strömavbrott men fungerande tv

sitter här hemma helt själv och väntar på att nille ska komma. hörde nyss åskan och det finns nog inget mysigare än åska! kanske inte jättekul när man är hemma själv, men om man är familjen eller kanske med nån kompis eller nille, då är det så himla mysit! :) speciellt om det är mörk ute och det blir strömavbrott.

när jag var yngre, inte jätteliten men för några år sedan, så brukade jag och min mormor låtsas att det var strömavbrott på kvällarna om jag sov där. då släckte vi alla lampor i hennes lägenhet och tände massa ljus överallt. men tvn fick alltid vara på(y) jag brukade säga att den gick på batterier. så där satt vi och mös med alla ljusen, och jag tyckte det var jag var jättemysit. kanske får göra om det nån gång igen! :)

080808

just precis, stockholmarnas datum.

idag har jag inte gjort nånting. kom hem från nille typ halv 12 och sen somnade jag och sov ett tag. är sjukt trött nu också så tror nog det blir sängen för mig snart (a)

imon kommer nille hit och ska sova här :) för mys!
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN <3


Rix fm

Igår vare rix fm här i kalmar. inte för att det blev några artister för oss men ändå. lite bilder blev det i alla fall från när vi var hemma hos madde.



christoffer karlsson (y)



emma, davve & madde



painnnt <3



klintha hjärta cider



älskling <3



aaw :) haha, vet inte vrf ja tycker så mkt om denna bilden.



TACK FÖR ALLT IGÅR :) OCH SPECEILLT FÖR ALL HJÄLP <3

Lollo, Nille & Buzz

idag har jag varit med lollo :) som vanligt pratade vi en massa och det är lika härligt varje gång. var ute och gick en runda också, och tittade på alla 30 blombuketter som låg utan utanför bigittakyrkan från hennes morfars begravning. jättefina blommor, otroligt vad folk lägger mycket pengar på det. när jag har min begravning, som förhoppningsvis inte är förens om mååånga år(!) så vill jag hellre att släktingarna kan donare pengarna till en bancanserfond eller något. men visst är det fint med massa blommor också!
hur som helst, sen åkte jag till nille en stund för lollo skulle iväg. gjorde inte så mkt hos han, var bara där tre timmar typ? sen skulle han också iväg och spela i stadsparken :) mamma, jag, marcus och mormor åkte dit en stund efter och tittade på honom. superducktig e han! :)
ah förresten, innan vi åkte till parken så köpte mamma "buzz". några vet nog var det är för något, och för er som inte vet så är det ett tv-spel som är sjukt kul, haha. så det har vi spelat sen vi kom hem nu (; megakul!

och imorgon är det rix fm och det innebär fest :) woho! så gå gärna in och läs om den kvällen på fredagen eller nått när jag har hunnit blogga.
ha det super!

Där är ju Lollos mamma!

idag när jag skrev inlägget nedan så var jag hemma hos mina kusiner i mjukisbyxor och med kung fu panda i bakgrunden. skrev ju att jag skulle träffa lollo imon och visst, det ska jag.
efter datan så satte jag mig för att titta på filmen och efter en stund så bad min mosters sambo magnus mig att pausa eftersom det skulle komma en kille och titta på den ena datan. (den datan som jag skrev på innan.)
efter en stunds paus så ser jag lollos mamma utanför fönstret. jag skriker det högt och springer till dörren och öppnar den.
jag: vad gör ni här?!
lollo: haha, jag ska titta på en data!

och hon får till och med datan billigare endast för att jag var där ;) snäll "morbror" jag har va?

så säger som lollo: världen är bra liten :)

Mjukisdag

såna dagar gillar jag om dom inte kommer för ofta. men idag är det både skönt och det behövs. lunchade på ikea med mamma, marcus & mormor idag i alla fall, mumma. ikväll åker jag till nille en liten stund och myser där, hur härligt som helst :)
imorgon ska jag va med lollo som äntligen har kommit hem från båtsemestern. jättekul att få träffa henne och prata massa som vi altid gör :)
bloggar kanske senare ikväll, får se om jag orkar.
ha det så bra så länge! :)

Ölands köpstad

egentligen var det tänkt att mamma, jag och mormor skulle ha åkt till kosta outlet idag, men det blev ändrade planer eftersom mormor inte mådde så bra. så mamma och jag åkte till ölands köpstad istället :) det är ju rea överallt och jag ville hitta ett billigt snyggt linne att ha på mig på rixfm. och det gjorde jag också :)
mamma köpte ett par byxor på rean också. har ungefär 400kr kvar att spendera på ett par snygga hösttröjor eller något innan skolan börjar i alla fall.



såhär såg man ut idag då:)
klänning: gina
kofta: gina
tajts: ärvda?
skärp: mammas gamla



detta linnet och skärpet blev det från lindex. 30kr och 10 kr. fynd!

Deluna



jag bara älskar låten run the show! och visst är Kat Deluna sjukt söt? jag tycker hon har ett lite speciellt utseende.
Titta bara på hennes ursnygga kläder & smycken! :)

sen undrar jag om någon har nått förslag på vad man kan ha på sig på rixfm. eventuellt är det lite förfest innan så man vill ju inte ha jeans och tjocktröja.. nått snyggt till taits (stavning?) kanske?
SÄG VAD NI TYCKER SKULLE VARA SNYGGT! :)

Mamma mia, en sån bra film!

helt otroligt bra var den! den bästa filmen på länge. satt och log i stort sett hela tiden, man blev så glad av all musik åde :) du som inte har sett den måste se den, annars missar du något!
en sjukt bra film asså. jag ska ha den när den kommer ut på film!

Vinn ett par trosor!

har aldrig tävlat om något på bloggen, så tänkte bara testa och hoppas på att jag gör rätt i väntan på att åka till bion;)
tävlingen är här: http://lisso.blogg.se/2008/august/lisso-tavlar-ut.html, & den sponsras av korsetten.se


Bio ikväll

ja, ikväll ska jag på bio med mamma. ska titta på mamma mia, har hört att det ska vara väldigt bra :) hoppas det stämmer! bloggar nog lite när jag kommer hem sen och lägger upp lite bilder från när helsingborgarna var här ;)
vi hörs!


Dagens klädsel

   

chinos: spanien
linnen: den översta är från wezc och det andra från gina
skor: arnolds (?)
klocka: minns inte
halsband: guldfynd
örhängen: spanien

inte så bra posebilder precis men det får duga (y)

Gladiatorskor

jag har alltid tyckt att gladiatorskorna är väldigt fula, men nu på bara ett par dagar har jag ändrat åsikt helt. dom är ju hur snygga som helst! vet inte riktigt hurdana jag vill ha bara, men jag gillar den här i alla fall. den kommer från Steve Madden.

Vad tycker ni?


Fredag

härlig dag idag, det är fredag och solen skiner. även fast fredagar värderas mer när det är skola så tycker jag ändå mycket om dom :) nille är ju ledig och allt på helgen.

dagen började med att en liten kille, bara 2 år, kom in och väckte mig med sin storasyster. skrev ju att vi skulle få gäster igårkväll och dom ska stanna tills imon. sen har vi bara varit på stranden, och så mycket mer lär vi nog inte göra. haha, men lite grillning åså med alla ikväll i alla fall. nillepille kommer också, för gutt (:











bilderna på min blogg tillhör mig och ingen annan! ni får inte kopiera dom.


RSS 2.0