Vilken hårfärg?


jag vill färga mitt hår ett par veckor innan skolan börjar, så man får bort den hemska gråblonda utväxten. skulle behöva lite hjälp med vad ni skulle tycka vore snyggt :) bilden är inte jättebra, men den är oredigerad och visar min nuvarande hårfärg. detta är vad jag har tänkt mig:

jag ska använda samma färg igen, alltså täcka utväxten och göra det lite ljusare.
jag ska göra mörkblonda små slingor i hela håret.
jag ska göra hela håret mer mörkblont.
ifall ni har något annat förslag får ni gärna skriva det! ♥

Frisör på kagg

klockan är typ 20 över 10 och jag är redan hemma från nille. får se vad jag hittar på idag, bara slappa och sola tror jag nog :) ikväll kommer några vänner från helsingborg (?) och ska stanna här tills på lördag så imorgon får man väll umgås lite med dom.

imorgon är det redan augusti och det betyder att det snart är skola! längtar verkligen till att få träffa alla nya i klassen. för er som inte vet ska jag gå på lars kagg och utbilda mig till frisör. haha utbilda låter lite dumt men så e de i alla fall :) hur som helst så tycker jag att det ska bli jättekul att få börja om på nytt, med helt nytt folk. men jag är nervös också, med tanke på att det i stort sett bara är nytt folk.. jag hoppas verkligen att allt blir bra bara. kommer bli jättekul att blogga om allt roligt man gör i skolan då, och få visa er en massa fina bilder på snygga frisyrer och sånt. haha :)

vilket gymnasie går du på/ ska du gå? :)

Rasism

idag, när mormor och jag var på stan, så var det en kille, ganska ung, som gav oss ett papper utan att säga något. jag sa "tack" glatt, men han sa ingenting. lite konstigt tyckte jag. sen tittade jag på pappret och där stod det "Mångkulturen blir svenskens död". först då fattade jag att det handlade om hat mot invandrare. tittade inte så noga på det, men när jag kom hem till nille så gjorde jag det. och jag blir så arg! jag kan inte förstå hur vissa människor tänker! Problem som har ökat samtidigt som invandringen har gjort det skyller dom på dom. vissa, dom som inte är svenskar är inte felfria, men vem är det?! Svenskar gör väll minst lika mycket skit som tex. albaner. Eller har jag helt fel?

dom tycker att "Ett nytt system krävs". det tycker inte jag, jag tycker det är bra som det är. stör det dom så mycket om dom skulle se en person från spanien på stan? är det så himla jobbigt? och allt det här tjatet om att "Invandrarna tar våra jobb", asså, vad tänker dom med?! fattar dom inte att det är just invandrarna, dom som kommer från ett krigsdrabbat land eller något liknande inte får jobb? utbildade läkare blir tunnelbaneförare, som i filmen "se upp för dårarna". eller duktiga advokater blir städare. det tycker inte jag är rätt.

jag menar inte att det är något fel i att vara svensk, det hoppas jag ni förstår. men att vissa svenskar har så elaka åsikter om andra människor.. det är brist på fakta, det tror jag i alla fall.
det kan inte vara lätt för ett barn att komma till sverige, eller något annat land, utan någon familj kvar, eftersom dom har blivit sönderbombade. filmen "zozo" handlar om sådant.
uch nä ja skulle kunna skriva hur mycket som helst om sånthär, för det är mycket som gör mig arg. men om det någon gång blir krig i sverige så skulle väll ändå vi vilja skydda våra familjer från detta.

vad tycker du om det här?

Ett litet inlägg i alla fall

ja ett litet inlägg kan ja inte låta bli att skriva :)
sitter här helt ofixad och väntar på att solen ska komma fram. hoppas verkligen den gör det! vill kunna sola och slappa tills jag ska ta moppen till nille. längtar en massa tills dess :) men jag ska nog se om marcus vill titta på "lida" med mig. har aldrig sett den men dom filmerna som är baserade på steven kings böcker brukar vara lite speciella och bra!

så enkelt, så snyggt!
nelly.com


Stranden och shopping

ännu en solig dag och det betyder stranden! pappa, jag, marcus och hans kompis andreas åkte till värsnes och solade&badade. skulle alltid kunna ha sånt här soligt fint väder! :)
sedan åkte mamma, jag och mormor in till stan. hittade ett par skor, ett armband och örhängen. jag älskar rean, haha.
gick nere vid hamnen en stund också, mysit va de.

imorgon ska jag till nille och sova där två nätter, så får se om jag bloggar därifrån eller om jag gör det när jag kommer hem.



skorna är från indiska och kostade 199:- men dom ingick i ett erbjudande "ta två, betala för en", så mamma köpte en tröja för 149:- och jag dom här så allt gick på 199:- bara. :) hihi

På öland

sitter hemma hos nille nu, tittar på saw 2. väldans bra film måste jag säga! har varit en väldigt mysig dag idag, lite sol gör väldigt mycket. så idag blev det öland med mamma, marcus och nille. kusinerna var med också. solade, åt potatissallad och kakor, och hyrde trampbåt. haha, så härligt det var! kunde till och med sola lite där på båten när någon annan trampade. senare följde jag med nille hem. satt ute och bara mös i solen vid vattnet. för bra! en aning ofixade också som ni kanske ser på bilden, hihi (a)

hoppas på fint väder imorgon också så man kan sola ännu mer!
ha det bra<3

 


Sol & bad

superhärlig dag idag ju! vaknade med älskling hemma hos mig. åt frukost ute och sen bar det av till mina kusiner, gabriel och lovisa. dom har en jättestor pool så där låg vi och solade och vi badade ett par gånger. åt pizza och glass också, mums (a)
& idag fyller även världens bästa lollo år!! grattis snyggo <3


Dagens klädsel



linne: lindex
shorts: vila
skor: mammas kompis
halsband: glitter
armband: indiska
örhängen: accent

14 månader

idag har jag och min pälskling varit tillsammans i hela 14 månader <3 för underbart! ska till han ikväll och sova där. får se om vi träffar några av hans kompisar också, vore trevligt!

annars idag händer det nog inte så mycket. solen skiner så det blir nog mest sola. härligt! men också kalmar marknad. har inga pengar men kan ju vara mysit ändå.


Grattis Marcus 14 år!



Soldyrkare

jag är verkligen en soldyrkare! det finns absolut inget bättre än solen! svensk sommar brukar tyvärr inte innehålla speciellt mycket av det, men iår har ju solen tittat fram ett par gånger i alla fall! ska snart ut och sola och bara ha det skönt, mums på de.
någon annan som tycker att sol & bad är det bästa?! :)

Hemma igen

ja, äntligen hemma igen! älskar att åka iväg, både på långa och korta resor, men jag tycker alltid det bästa är att komma hem, haha. tänkte ladda upp lite bilder nu i alla fall så ni har något att titta på. blir roligare så!
i måndags åkte vi till farmor och nisses sommarstuga i hide och sov där till tisdagen. hände inte så mycket där, badade lite, vädret har ju varit jättefint, och latade oss. båten gick vid halv 12 så var hemma vid halv 4 ungefär :)
sen får ni ursäkta att min blogg ser ut som den gör, inte alt för bra på blogg asså! men det kommer lösa sig.
hur som helst, här kommer lite bilder dåva.


hoburgsgubben (y)


mamma <3

tt
nille och jag

j
marcus och jag



fh


.f
älskling<3


bror på båten hem :)

Helgen på gotland

ja den har varit väldit mysig. nille kom som sagt på fredagnatten kl 12, så på lördagen gick han och jag in till stan. strosade runt lite åså, tittade i affärer, gick bland mindre gator och åt pizza&glass nere vid hamnen. kvällen blev de hamnen igen med familjen och pappas kusins familj. stockholmsveckan har ju varit nu också, så det var väldigt östermalmare där nere! haha. idag åkte nille hem med båten vid 5. var vid hoburgsgubben eller vad den heter idag på dagen i alla fall. endel fina bilder därifrån också ju! kvällen tillbringade familjen hos nina, min faster och hennes familj. mysit! två skräckfilmer blev det. men nu ska jag försöka sova, uppe tidigt varje morgon! så gonatt allihopa.

Begravning

sitter i farmor och nisses lägenhet i visby nu, kom nyss hem från fårösund. gammelmomo hade sin begravning idag, andra begravning jag har varit på. den förra var för ett par veckor sen. hur som helst så var det en väldigt fin begravning, men jobbig. koncentrerade mig på att inte gråta under i stort sett hela begravningen.. klarade mig under tiden i kyrkan men utanför så gick det inte längre. jag tycker det är så sorgligt med så många ledsna människor! menmen, så e de. ikväll ska vi till min faster och hennes familj. äta mat och så. men det bästa är at vid 12 ska vi åka och hämta nille vid båten! han ska stanna till söndag eftermidda, sen jobbar han ju på måndag. bilder kommer när jag kommer hem. ha det så bra hemma allihopa!

bloggen..

nu sitter jag här igen och kommer säkert bli sittande halva natten! bloggen blir bara bättre och bättre men det tar tid! och just nu är inget bra. har lärt mig lite nya grejer som jag ska fixa med ikväll eller när jag kommer hem från gotland. hur får alla utom jag så bra bloggar?! vill göra den själv, känns roligare så, men ännu roligare om man fattar hur man ska göra, eller? haha, målet är i alla fall en riktigt snygg blogg.  men ska försöka slita mig från datan och fixa naglarna nu istället.
vi hörs!  

myskväll

har varit hos nille hela kvällen :) mysit eller vad?! det finns nog inget bättre man kan göra än att vara med han. skulle alltid kunna va det! haha. men vi gjorde inget speciellt. tittade på saw och stekte korv typ ;)
imorgon ska jag bara vara hemma, mammas kompis anna-lill från luleå och hennes dotter madde kommer en stund på dagen tror jag så det blir ju kul att träffa dom iaf! ska packa endel också tror jag, åker till gotland på torsdag.

älskling & jag <3

Grillning

tog moppen till lollo idag och var där runt 12. blev mest att prata och så. handlade lite mat också, grillning ikväll ju!  hämtade upp nille halv 5 och vi åkte hem till mig. lollo och albin kom cyklandes en stund efter att vi kommit hem. började grilla nästan på en gång, och maten blev jättegod! tittade på en film lite senare också, väldigt mysit, hihi. lyckad måndag iaf ju ! <3<3

blev inte allt för många bra  bilder med mobilen, men här är  en på mig och lollo iaf :)

 

välkomna till min blogg!

väldigt många har skaffat sig en blogg så jag var ju också tvungen att göra det!
här kommer jag skriva om saker som händer i mitt liv och lite annat smått och gott, haha.
det kanske inte kommer några inlägg på ett par dagar, ska försöka få ordning på allt först, för mycket att fixa ju..
ha det bra så länge så hörs vi! <3

RSS 2.0