Rygby och swinget igår

VI VANN DUBBELSEGRAR!
rygbyn var rolig igår. lite seg, men rolig :) den slutade mer än en timme försent så jag och tilda fick springa hem till mig och fixa oss här. vi hann inte till sofie med tanke på att vi var hemma halv 10 nästan. men men, de gick ju bra ändå. vid 11 var vi på swinget vilket var helt okej. hade ju kunnat va en roligare kväll men det gick! träffade massa folk vilket alltid är kul.
nille var utanför ett tag för han hade ingen biljett. jag skulle gå ut och möta han, och mellan oss var det ett stålstaket. han kom fram till mig och skulle pussa mig och då kom det en vaktjävel och gick emellan oss! "en meter" sa han bara. trodde inte han var serriös först men när jag insåg det så blev jag så arg, så arg. jag fick inte pussa på min pojkvän. han skulle ju knappast ge mig sprit.. jag gillar inte vakter! aja, sov hos nille sen och vi var hemma ungefär halv 3. sov mycket gott då.
tog inga bilder eftersom ja glömde kameran.. men det var nån som tog kort på oss på festen så jag vet inte om jag dyker upp på nån sida kanske. tar den då och fixar upp den här!

Rugby ikväll

har precis fixat till naglarna lite extra, lite fest ikväll ju. och så rugbyn! pepp pepp pepp. väntar på att tilda ska komma ut från mitt badrum som hon har ockuperat, jag behöver också duscha. sen ska vi käka lite, hämta biljetterna, sminka oss lite och sen glo på rugby från kl 4 - 8. kagg ska vinna! sen hem till mig för att äta, sen till sofie för att fixa oss och förfesta lite och sen ska vi till swinget då. gutteliguttans. jag hoppas att nille ska dit också, tillhör flickvännerna som inte kan släppa sin pojkvän riktigt.. vill inte vara sån för det är sjukt jobbigt.
provet gick inte alls bra idag förövrigt. nu ska jag banka på dörren så hon kommer ut. tar massa kort ikväll.
HA DE BRA

Hudens funktion och kemiska blandningar..

imorgon har jag kemiprov och har sju sidor kvar att läsa.. har ni varit med om att ni läser men att ni inte läser? haha, låter lite trögt men så är det. jag läser vad som står i boken men jag jag får inte in i huvet vad som står där. så då måste jag läsa om allt om och om igen. s e g t ! har med ett träningspass idag i alla fall, skönt de. hade hoppats på att en nille skulle dyka upp men näe inte de heller! vad enkelt det hade vart om det bara fanns han och jag.. ;) ne, men hoppas han har kul hos klintha. själv ska jag då försöka få in hudens funktioner och kemiska blandningar i huvet. inte så lätt efter veckans jobbigaste dag!

imorgon är det även rugby, kul det! efterfest på swinget, eller på sandra. ett dansställe här i kalmar. jag gillar privata fester mycket meeeer. men aja, blir väll en kul kväll med mina bruds ändå:)

"Frisörer är bitchar hela bunten""

idag har jag fått veta att någon, vill inte nämna namn, har sagt: "man ser vilka som är frisörer. dom är bitchar hela bunten." för att vi råkar komma in i matsalen? asså, ärligt talat.. hur mycket avundssjuka har inte den tjejen mot oss då? hon känner inte oss alls, hon bara antar vilket är farligt. ingen i min klass är en bitch, verkligen ingen. har en underbart bra klass. men det är väll typiskt tjejer att säga sånt när dom blir avundssjuka. påstår inte att vi är snygga frisörer, inte alls! men varför skulle hon säga så om det inte vore för just avundssjuka? jag vet ju själv hur jag är. ser jag en snygg tjej eller vet jag en tjej som min pojkvän är så jäklar va hon är bitchig då!

egentligen är det riktigt töntigt.

Some pixxedixx




Nagelbandsolja vs olivolja

har inte lust att blogga alls.. har inte lust med nånting faktiskt. är inte på topp precis. skolan var seg, inte många glada ansikten. inte för att jag ska skryta med att jag såg ut som en sol, men ansträngde mig för att le lite. gjorde väll dom flesta. ska inte göra nånting idag, kanske kanske kanske nille kommer en stund. skulle behöva det, men tror inte det inträffar. ska nog ta lite kort som jag kanske lägger upp på bloggen sen.

fick reda på en grej igår när jag fick naglarna fixade. jag frågade om man skulle ha någon nagelbandsolja för jag har hört det. då sa hon att jag skulle ha vanlig olivolja. i alla såna krämer finns det de, så jag ska ta och testa det. om jag kommer ihåg ska jag också berätta om det blir någon skillnad. rätt skönt att slippa köpa massa sånt.

och en grej till. hon som fixade mina naglar är en jobbarkompis till mamma. hon kom hem till oss och gjorde jättefina naglar på mig. och det kostade 350 kr! så himla billigt. otroligt bra blev dom också tycker jag, haha.

Mina nya naglar

egentligen har jag inte lust att blogga. haft en riktigt sålig helg med flytt till pappas nya lägenhet. men jag måste bara visa mina nya naglar!



före och efter

Dagens klädsel

kom precis hem från skolan. ska nog titta film snart, och plugga lite. en jättehärlig dag med i stort sett bara glada ansikten som smittar av sig på mig! :) jättemånga nior var på kagg idag och virrade runt i korridorerna för att ännu en gång titta runt på program eller nått.. aja, det är bäst att vara yngst på skolan tycker jag. stackars treorna som behöver stå ut med oss. var lite trött på sjuorna kan man väll säga när man gick i nian.


d a g e n s  k l ä d s e l :

kofta: ullared
kjol (klänning): gina tricot
strumpbyxor: lindex
klocka (present) och örhänge: ur&penn.

Nyinköpta uggs

lalala, tänkte mest visa upp mina megafina uggs som jag köpte idag för 249 kr(a) dom står på ett pussel också men det behöver vi ju inte tänka på! något förslag om vad som skulle vara riktigt snyggt att ha dom till ? :)


Laktos OCH gluten?!

dagen slutade bra kan jag ju bara ta och meddela :) sofie och tilda kom som sagt en sväng och det blev mys med film. "raise your voice" (stavning?). för er som inte har sett den, se den! aja, dom drog vid 10 och då ringde jag nille en liten stund. och nu är det bara bilddagboken, msn och snart sängen som gäller.

imon ska jag stanna kvar i skolan och plugga. ska debattera om prostitution på onsdag så måste vara lite förberedd.. sen ska sofie, tilda och jag plugga hos sofie eller nått. sen sover nille här :)

sista grejen nu innan jag snart ska sova.. jag testar både gluten och laktos nu, samtidigt.så tyck lite synd om mig ;)


lyckades få en bild på dagens outfit med. så här är den :) (dålig bild)

jeans:
gina tricot

benvärmare: glitter, är egentligen till händerna

skor: sko-boo, haha. men de e vagabond faktiskt

t-shirt: hm

sjal: hm

armband & skärp: loppis


Slarvig uppsättning

okejdag idag. eller egentligen inte så bra. ingenting har varit på min sida och det gillar inte jag. och sen utvecklingssamtal ikväll och det kommer säkert inte gå bra de heller. aja, hoppas det blir bättre sen. såklart de blir förresten, tilda och sofie kommer ju hit sen :) filmmys eller nått blir det väll.

hade shamponeringsprov idag och det gick okej. haha ingenting har gått bra. utom en uppsättning som jag gjorde. vi ska ha flätteknikprov om några veckor och gjorde en ganska slarvig uppsättning som jag ska göra bättre på provet :) ett par bilder blev det trots att min lärare tog min mobil...

 

ska locka håret som bara hänger tror jag och göra allt mycket mer nogrant. är kär i att ha hår runt halsen förresten, jag tycker det är så snyggt när det ska vara lite annorlunda (a)

"Låt den rätte komma in" tss

igår var jag, nille, sofie och z på bio. mysit de :) såg "låt den rätte komma in". tyckte den var okej för att vara en svensk skräckfilm. Jag tycker att filmens namn är lite smått kul också.. men det är väll bara jag som tycker det :D sofie var hos mig en stund innan i alla fall och sen cyklade vi in till stan. bion var slut lite efter 11 och vi var hemma vid 12 hos nille. nille och jag alltså. tittade lite på film och sen somnade vi. har haft en riktig slappdag idag, och det behövdes (a) älskar att vara med han och bara finnas till. kan låta tråkigt när man säger "vi har tittat på film en hel dag" men det är det inte. är så härlig att göra det ibland. speciellt med han :)



från bion igår. trängde in oss i en hiss och tog lite kort (y)



och detta är från loppisen. allt kostade 20kr. skärp, armband och väska för 20kr! rätt bra affärer de.

Kagg och stagg är inte kompisar

vad jag är dålig på att blogga.. men tar och berättar lite om torsdagen först, måste ju börja nånstans!
då var jag med sofie och tilda :) pluggade lite och sen skulle vi ut och hjälpa kagg att förstöra staggs köning. för er som inte vet så är skolorna stagg och kagg inte kompisar och gör allt för att sabba för varann. vissa lever sig in i det till 100%. aja, vi skulle gå med kagg men när vi kom till stället där vi skulle mötas så var det jättenågra personer.. så vi tänkte "vi går själva!". så vi tågade mot stagg men när vi kom dit så vågade vi inte göra något så vi höll oss på avstånd. hämtade upp nille också. när vi sen ska hem vid 11tiden så ser vi hur många facklor som helst vid stagg. kagg var där och nu var det jättemånga! ååh vad vi ångrade att vi inte väntade :)









idag har det varit loppis. tjänade 500kr och när bordet var betalat så var det nästan 200kr var. för att vara exakt så var det 195kr (y) bra att ha till bion ikväll tex! var ganska kul måste jag erkänna. jag fick hem ett skärp för 5kr, ett armband för 10kr och en söt väska för 5kr. inte illa va? tror jag lägger upp bilder på det sen :)

Seg onsdag med härlig eftermiddag

mitt internet är jättesegt ikväll. jättetråkigt så ska snart gå och lägga mig. imorgon ska jag upp tidigt för att plugga lite kemi. låter väll kul? haha

onsdag betyder tuff dag för hv08b. idrott på morgonen, sen bara svenska, matte och engelska. två svenskalektioner och två engelskalektioner. min svenskalärare, fluffie (y), är så snäll så han låter oss skippa lektioner och sluta tidigare. har nog aldrig gått en hel svenskalektion faktiskt. men man ska väll inte klaga på det! han lät oss i alla fall gå hem vid 3 idag, istället för att ha svenska till 20 över 4. då följde jag med sofie in till stan en snabbis och sen följde hon med mig hem och hjälpa mig med pannkakor och satt vid min data. höhö, trevligt med lite sällskap en stund i alla fall :)
sen kom nilleeey hit och vi gjorde väll inte så mycket som vanligt. tittade tv, pratade, duschade och han sov en stund. han dissade mig för davve nu, höhö :)

imorgon är det två lektioner på mitt schema, behöver inte räka matte med dom andra eftersom jag ligger före :) så istället för att sluta vid 2 så slutar jag halv 12.. ganska gutt va? jag tycker de i alla fall. sen ska jag träna med mamma och har massa annat kul planerat senare. bloggar om det imon eller på fredag.
ha det bra&bäst ♥

Jag&Sofie är Tildas sockertoppar

kom precis hem från tilda på öland :) sofie och jag tog bussen hem vid halv 12 eftersom vi stog på fel busshållplats när vi skulle ta den tidigare. konstigt bussystem säger ja bara ;) hade jättemysig kväll där i alla fall med en dålig film och jättebra flickor. "are you scared?" hette filmen och var en B-version av saw. se den inte :)

snart ska jag till nille, lediga idag ju. blir nog lite stan och lite mys i ruggvädret.


Happy birthday to me!

lalala, gissa vem som fyller år idag?! :) jag!! igår ville jag verkligen inte, men nu känns det toppen :) har fått en data av pappa, men den har jag haft ett tag ju. sen har jag fått 700 kr av farfar, gammelfarmor och farmor&nisse. dom skickar alltid sakerna/pengarna eftersom dom bor på gotland och i eskilstuna. men tack till dom i alla fall! :) och sen fick jag ett presentkort på hm av marcus, min bror :)

ska fira födelsedagen hos pappa så mamma kommer hit vid 2tiden och sen kommer gästerna vid 4 ungefär. nille kommer samtidigt som mamma typ. sen sover han här inatt istället för att han sov här igår. aja, jag hoppas verkligen att denhär eftermiddan blir bättre än den igår!

Fest i läckeby med tråkigt slut

igår var det fest i läckeby och vi tjejer förfestade hemma hos sofie. träffade massa från min gamla klass i läckeby vilket va kul. en som jag var jättebra kompis med träffade jag och blev lite glad över att se han måste jag säga :) men det var inte en lyckad kväll, för jävla mycket tråkigheter. massa bråk både idag och igårkväll vilket jag mår jättedåligt av nu. jag vill inte fylla år imon! jag vill ligga i min säng och bara glo upp i taket ärligt talat. aja, amanda sov hos mig sen och vi tittade lite film och pratade mycket om tråkiga saker. tack gulle <3

idag har det blivigt stan med älsklingsmormor, tittade på present till mig men jag hittade inget. köpte en väst för mina egna pengar och en mascara. tar nog kort på outfiten imon med mobilen. åt kinarestaurang vilket alltid är trevligt och gott :)
är i stort sett klar med min blogg nu också, funderar på om jag ska ha den headern eller inte bara..
vad tycker ni? :)

Mysig kväll igår

igår var en väldigt lyckad kväll med mina tjejor :) tittade på tv, åt onyttigt, pratade och skrattade en massa! :) gillar dom <3

nu har jag hoppat av snabbmatten. känner att jag helt enkelt inte orkar med det. annat att tänka på så det räcker tycker jag.. men det är så skönt att slippa ångesten för matten! känns som jag gör rätt (a)

nu kommer även min blogg vara under lite ombyggnad så den kommer se ful ut ett tag. får se när jag är klar med allt. ska ta någon fin bild till bloggen också, så man får en fin header (:

Mina bruttor & älskade mamma

jag mår bra idag, förutom ångesten för matten som jag alltid har. men skit i den? ska ju göra den snart och kan inte göra mer än mitt bästa :) jag vet inte varför jag är så glad idag, jag är bara det. jag mår bra. ikväll kommer mina bruttor hit, sofie och tilda, underbara flickor de. ska kolla lite film, käka godis/nötter/paj hoppas jag, plugga lite och öva på lite flättekniker ;) sen ska dom nanna här, sovmorgon imon ju. och jag vågar inte sova själv (a) hahaha.

om hela 6 dagar fyller jag år också. hihi, 9 november, bra datum det! :) har ju redan fått datan av pappa och massa massa maaaassa kläder och saker till rummet av min bästaste mamma <3 älskar henne så mycket.


Storshopping på Ullared

kom hem för två timmar sen ungefär. sitter här och pluggar och pratar lite med nille på msn :) har ju varit på Gekås ullared idag, hihi himmelriket? blev glatt överraskad, fanns mycket fina kläder faktiskt! har inte varit såhär snygga kläder där dom senaste åren, tycker inte jag i alla fall. aja, men nu fanns det massa snyggt, fick hem ett par snygga cardigans, skärp, tajts och strumbyxor, trosor, mössa, vantar m.m. här kommer bilder på allt utom lite småsaker :)
vet att klänningen ser ganska ful ut på den bilden men den var jättefin på (;






Jag hatar att vänta

nu har jag väntat i över en timme på att nille, zachy och davve ska komma från lindsdal med bussen som bara går en gång i timmen. och gissa vad?! dom bissar bussjäveln! så nu drar ja till den så kallade festen själv, chrisse ska komma och möta mig. jag hatar att vänta!!

Stan och kinamat med Tilda

idag blev det stan med tilda :) käkade på tai silk, megagott. jag älskar kinamat! köpte inga kläder med tanke på att vi ska till ullared imon. vart lite halvskabb idag, har haft en såndär fuldag, men snart ska jag fixa till mig lite för ikväll blir det party :) så himla kul, längesen jag var ute nu. ska följa med nilles kompis? men han är min kompis också och så ska jag tjata, tjata och tjata på att nille ska med också! :)

vad ska ni göra ikväll? :)


RSS 2.0