Riktigt dåliga strumpbyxor

idag så var jag med mamma på maxi och köpte lite mat åså. behövde nya tunna svarta strumpbyxor så jag fick ett par som fanns där. kostade typ 50 spänn. sen skulle jag prova ett par timmar efter att vi hade kommit hem. man måste väll kunna dra lite i alla fall?! man kan ju inte låta grenen eller vad det heter hänge nere vid knäveken? nej det kan man inte. det är inte skönt och det ser konstigt ut. hur som helst så drog jag upp dom som man gör med ett par helt vanliga strumpbyxor. man hör att det går hål på dom och så har man plötsligt en maska över nästan halva benet.. mmh, det blir väll snyggt att ha under höga shortsen imon? skulle inte tro det! strumpbyxorna är från "mywere" och jag tänker inte köpa fler strumpbyxor därifrån! blir riktigt besviken. får ju dåligt samvete eftersom det var mamma som betalade dom.


Bruna vinterskor

blev inget ullared idag :( så ska bara vara hemma och mysa med älsk :) kanske lite fest i borgholm ikväll också, inte helt fel.

nille kollar lite praktikplatser nu, men han är jättekräsen. det finns hur många som helst, men han tycker inget är bra. så jag kollar lite på skor, bruna vinterskor, har kärat ner mig i dom! ska köpa det när vi ska till ullared på söndag istället :)
dom här kommer från scorett och kostar drygt över 1000lappen. ååh vad jag gillar dom!



McDonalds och ny design?

igår blev det inte alls att bara sitta hemma med matten :) linda kom hit en sväng och vi käkade på donken och tittade på lite film. megamys! och han träffa min pöjk lite snabbt vid halv 11.. mysit det också :)

vaknade för en halvtimme sen och ska snart käka lite frukost. idag blir det helt enkelt ett halvt kapitel matte och senare ikväll kommer nille. imon bär det av till ullared! ojojoj, vad jag ska handla. mormor, jag, mamma och nille ska dit. kul eller vaaad? (:

sen funderar jag på att göra en ny design till bloggen. är ganska trött på den jag har nu.. vet inte alls vad jag ska göra, men något med varma färger tror jag. rosa/rött blir det nog.


I want to be the only one

idag har jag varit på stan och på ikea med pappa. mysit, gillar att vara med han. vill inget hellre än att vi ska flytta ihop alla igen. tänker på det varje dag, och jag hatar att jag inte kan göra något åt det. så varför ska man tänka på det så mycket då egentligen?


har klippt mig idag hos en jättetrevlig tjej som också har gått på larg kagg skolan :) jag tror den hette apollon/apollo eller något liknande ;)

ikväll ska jag sitta hemma fast jag vägrar göra det så jag får väll helt enkelt gå ut helt själv. vill inte räkna matte, fast så blir det nog ändå.


I just want to be the only one for you
but I know I can't
and it hurts so much

Söt poes liksom

mys hos tilda hela kvällen igår :) tittade på mean girls och åt massa onyttigt.. men när man är med tilda så får man göra det! :) tittade bilddagboken och vissa är ju bara för patetiska i sina bilder... tycker synd om dom som tror det är bra att visa upp sin kropp för halva sverige? aja, det är ju deras val..
hittade en på bilddagboken som var rätt så söt när han var liten så vi försökte efterlikna hans heta poes på lite bilder. här är en av dom :)



I  l i k e  y o u < 3

Rädd för att åka buss?

sitter i badrock och myser framför datan. ont i huvet har jag, men det kommer nog från ryggen. haha, va fult det lät. men jag har jätteont i ryggen just nu och det går upp mot huvudet :) ska iväg till tilda snart, bussen går om 20 minuter. vill inte åka bussen, vet ju knappt vart ja ska?! och sen mörkt ute på det (y) nänu fick jag panik. men det löser sig nog. kommer hem senare ikväll!


Kung fu panda och mysiga ljus

godmorgon!
nille och jag hade en jättemysig lördagskväll tillsammans :) tittade på kung fu panda, hade lite tända ljus och var nerborrade i täcket :) älskar den filmen, helt sjukt rolig och helt sjukt bra! hihi (: sov hos han också och på söndag mös vi bara. tittade på en skräckfilm, mirrors, som var väldigt bra den också. gillade inte slutet. men men, blev lite äppelpaj och soffan också,
min helg har varit mys rakt igenom. hur härligt som helst! :)



vad tycker ni om filmen? :)


17 månader

kom precis hem från gymmet, skönt att man har kommit igång med det ;) har inte ätit frukost så ska ta och göra det snart. senare idag blir det en "buskis" men mamma, marcus och mormor. för er som inte vet vad det är så är det typ en rolig teater? tror jag ;D haha. sen ska vi käka pizza, mummma. men ja ska nog ta en sallad, för nu börjar mitt nyttiga liv. ska sova hos nille sen för vi har faktiskt 17 månader att fira idag. hääärligt de :) fruksallad kanske det går att få ihop? ojojoj vad nyttig jag är!

frukost nu som sagt och senare blir det plugg.
ha en härlig lördag allihopa :)


Mår bättre av bara tanken

att bara veta att höstlovet har börjat får mig att må mycket bättre. efter att ha varit med nille några timmar och fått prata lite har också fått mig att må bättre. har käkat tacos och massa godis. ska kolla på idol för typ första gången den här sesongen? inte haft tid :O varit iväg mycket på just fredagar. verkligen jättekul med alla nya människor, men det blir för mycket ibland. mår i alla fall bättre och jag kommer komma tillbaka till skolan som en glad och utvilad tjej! det känns så himla bra.

lovat kommer bestå av vila, partyyyn, umgås med mamma och lillebror, kompisar, älskling och pappa hoppas jag på :)

Min egna tid

jag har inte varit så här opepp på skolan på länge. vill bara gå och lägga mig. ser för jävlig ut också, orka bry sig?

positiv tjej ni har att göra med, men det blir snart ändring på det. på höstlovet ska jag ha egen tid och verkligen ta det lugnt. det är något jag behöver.

Hejdå förbannade ångest

inatt vill ångesten sova hos mig. han brukar göra det fast att jag försöker att putta bort honom. hatar honom så sjukt mycket men han verkar inte förstå det eftersom han hela tiden stannar? han följer efter mig hela tiden och gör så ja känner mig stressad och sjuk. han är en riktigt elaking den där ångesten.

jag ska anstränga mig så mycket som det bara går att få bort honom ikväll, för han är inte värd en sekund av min tid. jag är inte så dålig och värdelös som han vill få mig att tro att jag är. jag ska kolla på tv själv med min underbara mamma nu, och ångesten ska fan inte få tränga sig igenom.

det kommer fler chanser, bara för att det inte går en kväll så är det inte försört. jag litar på mina kompisar och jag lite på min pojkvän. ingen av dom gör nått dumt. så stick din förbannade ångest, det är dig som ingen vill vara med och det är dig som ingen saknar när du är borta. det är bara skönt att slippa dig. mina vänner ville ha med mig ikväll, inte dig.
jag är bra som jag är.


Höstlov hjärta mig

ikväll är det bistro för alla utom mig :( imon ska jag till skolan så jag får träffa alla innan lovet :) då ska det festas i alla fall!
idag har jag varit hemma med nille och nu ska jag till stan lite snabbt med mamma. vill ha ett par skitsnygga skor från hm så ska köpa dom nu innan dom tar slut. sen kommer moster ikväll, kan bli kul. men ja vill ut..!

HÖSTLOV HJÄRTA MIG

APUplats

sjuk idag. min hals är inte glad på mig inte. gör ont ända upp i öronen :( och imon är det bistrobar, ett dansställe typ, och mamma har sagt att hon ska betala åt mig. fan ta min hals om ja inte kan gå :O aja, måste ändå till skolan och skriva prov imon så tror nog det blir lite fest ändån :)

ikväll ska jag vara med nille en stund, det brukar hjälpa när man är sjuk. just nu sitter jag hemma hos mormor hela själv. vattnet är avstängt fram till klockan 4 hemma och mamma jobbar.. bättre å va här då :) finns ett skåp med massa godis i också och det är ju inte helt fel (a)

har nog glömt att skriva det men nu har jag fått min APUplats :D det fick bli på hairtouch (stavning?) och det ska bli så kul att få vara ute och "jobba" varje fredag. tiderna är ju inte dom roligaste.. sluta klockan 6? en dag e veckan är det väll okej, men att vara hemma halv 7 varje fredag? nejtack. men ja är ändå glad att jag har ska vara där :)

Det smakar blod i halsen

jag har jätteont i halsen. jag har feber. det smakar blod i halsen. jag är stressad.
det är lite synd om mig faktiskt ;) men idag blir det skola! tänker inte dissa mina flickor inte! dom är alldeles för bra för det. men sen efter skolan ska jag bara vara hemma :) plugg plugg & plugg. guuud va ja längtar till höstlovet! det kommer bli så skönt.

på torsdag har kagg något som kallas skattjakten. jag vet inte alls vad det är men man ska kla ut sig och vara i lag på max 6 personer. jag tilda och sofie ska i alla fall vara på samma lag. sen senare på kvällen äre feeeest. så det blir nog lyckat, bara jag är frisk tills dess och får gå ut för min mamma :) haha.

Min uppsättning

här är min uppsättning som jag hade utställd på gymnasiemässan :)
 

 


Stresssssss

tänkte att jag nog skulle hinna blogga ett par minuter trots att det är hur mycket som helst att hinna med i veckan. jag tror jag kommer dö pga skolan? stress är något som jag har svårt att hantera, så nu är min hals åt helvete :( men men, snart är det höstlov så vi ska inte sitta och deppa :D

i skolan idag har vi schamponerat (för sista gången..) och applicerat färg. hyffsat kul de ju :) fast lite borta har jag nog varit kan man säga.. ;) har tagit kort på våra håruppsättningar som vi hade gjort till gymnasiemässan så tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder på mig snyggisfrilla när jag har lagt in dom på datan. höhö.
satt ute med nille en stund ikväll också, var hemma runt 10. & nu äre plugg som gäller. kemiprov om hårets rötter å blablabla.. fast måste säga att det är intressant :)

Autumn


Fashionshow

så himla kul det var att gå modell! trodde jag skulle kissa på mig innan, men när man väl var klar. helt otroligt. alla tog kort och det var ju inte lite folk heller! asså, det var så jäkla roligt så ni anar inte! :) här kommer lite bilder i alla fall. tyvärr är dom inte redigerade eller klippta, ska installera såna program på den här datan efter helgen.



söta jessica sminkar mig :)



endel folk dåva. men detta var när den andra klassen hade sin visning, fast det var inte färre personer på vår :)



that's meeeeee :)



that's tilda <3



fashionshow






& ikväll blire nog ferre. ingen lust alls med tanke på att jag har vart uppe sen 6 idag på morronen. men allt löser sig nog :) ha en trevlig kväll allihopa!

Skola en lördag

imorgon är det gymnasiemässa. ska vara i skolan kl 7 på morgonen! måste hinna bli fixad med hår och makeup. ååh vad kul det kommer bli! kommer ta massa massa kort som ni ska få kolla på :) har gjort en långhårsuppsättning idag också som det kommer bilder på sen också. höhö, måste säga att jag blev ganska nöjd med den (a)

nänu ska jag måla mina naglar svarta. det passar bäst till outfiten som leopard imon (;
ha det guttttt! 

Temadag för HV

idag har HV haft temadag i skolan :) började med frukost i matsalen, gott de. fick sitta enligt bordsplacering och dom vi satt med blev även våra lagkompisar (y) hela tävlingen gick ut på att klä ut sig och att hitta på nån ramsa och lite sånt. min grupp var hipphoppare. varje grupp fick 100 kr att handla kläder/rekvisita för och vi valde att köpa stora t-shirtar på maxi. tog massa kläder från mitt hem också, höhö. vi kom på en ramsa och en dans som vi tävlade med :) med vi vann inte. sen vare lite lunch, och sen blev vi ettor stylade av tvåorna. det är gymnasiemässa på lördag så då ska dom ettor som vill vara modeller. så himla kul! annat än naturvetenskap de. förlåt att jag alltid jämför med natur men jag tycker det är en ganska stor motsatts till frisör. aja, min frisyr blir skitsnygg och makeupen kommer nog inte bli så dum den heller! ska vara en leopard ju (;

vi är stans coolaste chicks
och vi kan våra trix
när vi kommer med kam och sax
och höjer volymen upp till max
(Y)

Hur får man ett självförtroende?

har ni känt att ni har hamnat helt fel? precis så känner jag nu. min frisörlärare klagar på mina arbeten och annat som jag gör. min mattelärare vill inte godkänna mig på senaste provet, bara för att mina uppställningar var fel. om jag hade gått natur, hade jag passat in där då? och kommer jag bli bra som frisör? förbannade ångest som aldrig försvinner. ibland är jag jättesäker men ett negativt ord och allt positivt är borta.
hur skaffat man sig ett självförtroende?

Anorexia

jag har tittat på programmet "sjukhuset" ikväll. har aldrig gjort det innan, men det finns en tjej som har anorexia där. hon väger inte mer än 26 kilo och vill verkligen inte väga mer. hon ser så sjuk ut och hon kan knappt prata. så var det i alla fall i förrförra programmet? nu verkar hon må bättre eftersom hon har blivigt omhändetagen av läkare eftersom hon riskerade att dö pga. sin anorexia.

hon säger att hon inte vill väga mer än 26 kilo och jag tycker det låter så hemskt. hon förstår nog egentligen att det är livshotande men hon vill inte förstå. jag vet inte hur hon funkar, men så tror jag att det är.

hur kan man tycka att det är snyggt att se ut som ett skelett? hur kan man vilja se ut som det? hur kan man friviligt svälta sig själv?! hur kan man tro att det inte skadar kroppen att göra så? fast det kanske handlar om att man helt enkelt inte vill förstå. man är så inriktad på att vara smal så man glömmer eller förtränger hur farligt det är.

det är så mycket unga tjejer som har någon form av ätstörningar och det är skrämmande att det är så himla många som har eller har haft det. man måste inte gå ner till 26 kilo för att det ska vara en ätstörning, det räcker med att man tänker för mycket på vad man äter och att det blir något slags tvång.

 

är det så här man ska se ut?
bilderna är kanske redigerade, men änga-louise, hon på tv, var inte långt ifrån så här smal kropp. jag tycker det ser riktigt otäckt ut.

Balsam från kicks

jag berättade ju om vår roliga uppgift, den som handlar om att räkna balsam... haha, det har jag gjort nu, var på kicks och kollade, och håller på att renskriva det. det som hade varit kul är om jag själv hade provat något av balsamen, men det har jag ju då inte. många kostar runt 100lappen, och jag bryr mig inte så mycket om vad jag använder för schampoo och balsam faktiskt. jag använder det som mamma köpter typ :) men iaf, om det är någon av er som har testat någon av dom som jag kommer rada upp nu så e det bara att kommentera! :)

Någon från Björn Axén
Någon från Toni & Guy
Sachajuan
Waterclouds

Någon av Phc hårprodukter

Café Lotsen

sitter hemma hos pappa nu och tittar på mysteriet på greveholm. haha, gillar den ganska mycket alltså (a) har varit på stan och käkat jättegoda mackor på café lotsen. pannbiff och ägg på, så himla gott! sen var pappa och jag en sväng på ikea och kollat lite nya möbler och så. dax att flytta igen den 14e november eller kanske den 17e. men det blir nog bra :) fikade lite på ikea också, haha, älskar ikea asså (y)

ikväll ska jag bara ta det lugnt, ganska trött efter igår. massa matte och kemi blir det nog också... rulla permanent borde jag göra också. höhö :) nille kanske kommer om jag har lite tur.

bilder från igår kommer när jag har lagt in dom. måndag eller tisdag blir det nog :) ha det bra ♥

PEPP!!

NU ÄR JAG PEPP PEPP OCH PEPPPPP!
dax å börja fixa sig :D



tripp trapp trull ?
megahärlig kommer de bli ikväll med
dom här brudarna! sen ännu mer bra
hos chrisse. nille är ju där (a)

Härlig morgon! not

idag är vi lediga men vår lärare tyckte att vi skulle ha något att göra så hon gav oss en uppgift.. vi ska kolla runt i affärerna och se hur mkt olika balsam det fanns. jag kollade HM igår och räknade för fullt. matilda kollade konsum. och där trodde vi att vi var klara.

nyligen på msn så säger tilda att det var mycket mer man skulle göra! vi skulle jämföra priser på balsom som har samma mängt i sig, och vi ska läsa på varende innehållsförteckning om vilka som innehåller vatten som första ingrediens. jippi, så snart blir det stan i mjukiskläder. fick inte vara på capillago heller och jag är inte pepp på ikväll alls. uuuuuch, vilken jävla morgon!


Tacokväll



massa tjejer har kollat film och käkat tacos hos mig ikväll :) megamysit!



hilda och sofie :)



hanna och amanda :)



jag och tilda <3
haha, himla snygg bild, jäkligt fräsch också (y)


Städning

nu ska jag städa för 200 kr (y) för gutt, behöver alltid mer pengar. sen kommer tilda och vi ska in till stan. ska fråga om praktikplatser å så :) jag hoppas att jag får vara på capillago.

ikväll kommer det massa brudar till mig och vi ska mumma tacos och kolla film :) lediga imon ju och då äre fest som gäller!


nu är jag på jäkligt dåligt humör. jag hatar ångesten!

Massa mat och pojkar

vaknade bredvid nille idag och han stannade en liten stund. till två typ? mys på de (: sen har jag ätit lite gott hos mormor :) gjort matte och rullat en halv permanent så ska nog ta och fortsätta lite med det snart. mer matte och kemi blire sen. blä.

igår var jag hos några vänner till familjen och åt. haha käkar upp andra människors mat? ;) varm smörgåstårta och kladdkaka serverades där (y) kom hem halv 8 ungefär och efter 8 kom det hit lite pojkar. nille, chrisse, klintha och davve. höhö jag var lite trött men det var trevligt tycker jag allt :)

jag har haft en himlans trevlig helg, hoppas ni också har haft det ! (:



Fest på ängö

det blev en jättehärlig kväll igår ändån :) förförfest hos mig med pizza, sen förfest hos sofie och sen fest på ängö(; stort fint hus att gå runt i med massa härligt folk! sista halvtimmen var väll inte så jättekul men annars så var det sjukt kul (y)





amen tjena beredda tjejer ? :)



tilda och jag hemma hos mig (y)



snygga brudar dedär ja!



biffarna själva ju. för bra tillsammans<3

Lite opepp?

håller på att fixa iordning mig lite nu, för om ett par timmar kommer tjejerna hit! :) ska ha på mig höga kjolen som jag köpte för ett tag sen och ett tuptopplinne. lockigt hår får de bli och massa blingbling. sen äre nån fest på ängö som vi ska gå på. hoppas det är något att ha.

är inte så pepp nu, har mest ångest, men hoppas allt blir bra :)

Ny data och second hand

testar en ny data nu, och jag tycker den verkar bra :) det är ingen vista i men det kan nog bli bra ändå ? :) vore ju gutt å få hem en data som man kan lägga in alla bilder åde på. allt är ju på pappas data! haha.
uch va mycket tråkigt jag bloggar om nu. inga bilder, ingenting. men skit samma, det kommer bli roligare att läsa, I proooomis :)

idag har jag varit på stan med tilda. blev ingen kinamat men massa mumsigt på donken istället :) gick säkert i 3-4 timmar så jag han hitta en hel del. örhängen, en ring, ett par gråa jeans, (äntligen!) en megasöt mössa, ett skärp och ett par trosor. handlade på second hand faktiskt! haha, dom har ju hur mycket snyggt som helst där! blev lite förälskad i skärpet som kom därifrån så det fick följda med mig hem.
sen fikade jag och nille, sen käkade jag på ikea och sen åkte jag till nille ;) haha, mummmmms på denna dag!

imon äre fessssst som gäller, och gissa vem som är pepp?! jaaag som alltid :D

Sjuk

gick hem från skolan idag. har ingen feber men näsan är åt helvete. är megatrött så tror jag ska ta å sova snart. imon ska jag till skolan, punkt slut! för efter e de långrunda på stan med tilda som gäller! blir nog lite kinafood också (; haha, och det gillar vi! nille ska sova här inatt också så de blir mys :)

RSS 2.0