Mascara med en annorlunda borste



Har ni testat denna? Är rätt nyfiken på den, med tanke på hur mascaraborsten är! Har ni den kanske själva? :)


Ta fram saxen frisörbrudar!

Haha, jag hade helt missat att vi skulle klippa idag! Första klipplektionen, hur kul som helst! Längtar verkligen :)

Söt sax va? ;)

Föresten så var pappas nya flickvän Pernilla jättetrevlig! Tyckte det var kul att träffa henne och hennes 9åriga son. Dom hade en sjukt söt katt också som jag gosade med hihi.


Varför var jag så glad tro?

Jo, min pappa har träffat en tjej! Inte världens största grej men jag tycker verkligen det är jättekul för hans skull. Mina föräldrar flyttade isär förra året i September och sen hände allt med mig och cancern, och nu äntligen känns det som allt börjar falla på plats igen.
Idag ska jag, min bror och pappa äta kräftor hemma hos henne! Pernilla heter hon och det är första gången jag träffar henne.




Staden hela dagen

Jag har haft en superhärlig dag på stan idag med Beata, en vän jag har haft jag vet inte hur länge. Vi har våra perioder som vi umgås ;)
Blev sittande på McDonalds med massa bra prat, hon förstår precis hur cancer är, och hur jävlig sjukdomen kan vara. Kanonbra tjeja!

Köpte en liten kofta på gina tricot, alla lär väl ha den snart men det struntar jag i. 199kr




Stockholmsbilder

Amanda gick nyss och medans jag väntar på Nillepille så tänkte jag visa er lite bilder från Stockholmsresan till skärgården i sommras! Haha, på tiden va... Hade peruken på dessa bilder btw, inget jag har nu, och bilderna är oredigerade.





















Inatt ska jag ställa klockan på halv 2

Jag är en liten traderanörd.. Inte det ballaste, jag vet! Men det skiter jag i, för det finns massa billigt och snyggt där.
Nu har jag kommit på att jag vill ha alla avsnitten av serien grey's anatomy. Köpte första säsongen på tradera idag, men jag har hittat en box med säsong 1-5 som jag nu vill ha, eller som jag snarare ska ha. Auktionen avslutas inatt klockan halv 2, och jag ska minsann ställa klockan, gå upp och bjuda och se till att den blir min!

Någon annan som brukar titta på serien? :)






Förresten så gick skolan bra idag, väldigt jobbigt att gå med allt folk i så kort hår, känns som verkligen alla stirrar på en. Men det gick bra ändå!


Önskeoutfit



Galet snyggt med kavajer nu, väldigt många som hade det i skolan idag. Jag bara måste ha en!

Kavaj: hm 499kr
linne: gina tricot 129kr
glansleggings: bikbok 149kr
skor: dinsko 499kr


Skoldagens outfit

Känns inte lika kul att välja kläder längre, tycker inte jag passar i något med kort hår. Men nu fick det bli detta, på bilden har jag inte smycken eller skärp på mig heller :)



Stylas i håret, för dom som har hår :(

Jag var skitnervös redan innan för att börja skolan imorgon. Jag har inte gått i skola på ett halvår nu ungefär. Och inte nog med det, första dagen ska alla i HV08B har riktigt kul och styla varandra i håret. Kanske är kul för dom som HAR hår!!

Fyfan va arg jag är nu, skulle kunna börja lipa. Jag vill absolut inte till skolan imorgon. Jag har hår, men vafan det går ju inte ens att platta. Imorgon kommer ca 1500 elever se mig. Det räckte för mig. Vad kommer alla tänka när läraren säger att vi ska stylas i håret.. Alltså näe usch.

Jag överreargerar säkert men jag blir faktiskt trött på skiten..


Ny bloggdesign!


Det ända som saknas är att headern och bakgrunden "flyter ihop", att den vita ramen runt om försvinner.
Vet någon hur man gör det? Skulle bli jätteglad om någon vill hjälpa :)



Glad glad glad!

Jag är glad! Igår var jag glad! Äntligen börjar vi leva igen, min familj som fick stanna upp med allt för att jag blev sjuk. Ohohoho vad glad jag är! Mer säger jag inte hihi ;)

Förresten, jag är med och tävlar om att bli veckans blogg. Om ni vill rösta på mig, gör det då här!


Mammas 40årsfest

Jättelyckad kväll, vilket mammsen förtjänade! :)

























veckans blogg http://faglarsot.blogg.se/


Snart börjar äntligen vardagen

Jag har rullat permanent för första gången på jättelänge, och det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat! Det var till och med kul ;)

Saknar verkligen skolan
Saknar hantverkstekniken
Saknar att sitta med mina kompisar i cafeterian
Saknar att gå hem från skolan en fredag och känna att "nu är det helg"
Jag saknar vardagen som fasen!

         

         



veckans blogg http://faglarsot.blogg.se/

Grattis mamma!

Idag fyller världens bästa mamma hela 40 år!  Hon är den som har stöttat mig hela tiden, både innan jag blev sjuk. under tiden och efter. Hon förstår nästan allt, och gör hon det inte så försöker hon. Jag har kämpat med att vara positiv till en dödlig sjukdom, men när det inte har gått och jag har blivit arg så har hon fått ta det och hon har inte gnällt en sekund.

Hade lite partaj för henne i lördags och bilder kommer ikväll, om jag har tid!



veckans blogg http://faglarsot.blogg.se/

 

Känner ni igen mig?



Nu skrotar vi peruken för gott. Jag vet mycket väl om att jag såg bättre ut innan, framför allt i mitt naturliga långa hår. Jag vet också att utseendet inte spelar så jävla stor roll.
Jag är riktigt stolt över det jag har varit med om, och jag tänker visa det. Att ha cancer, eller som jag, ha haft, är inte lätt. Hela livet handlar om det, och bara för att jag inte får behandlingar längre så är det långt ifrån slut. Ni ser ju, det är cellgifternas fel att jag ser ut som jag gör nu. Jag valde inte att tappa och raka av mig håret, jag hade inte gjort det för alla pengar i världen. Att raka sig är bland det västa jag har gjort, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Håret var det absolut det viktigaste av mitt utseende för mig.

Men, jag är snygg ändå, cancern kan aldrig ta ifrån mig mitt ansikte ;)

veckans blogg http://faglarsot.blogg.se/


Vinnaren av veckans blogg är..

EBBA!



Du blir nu länkad i min blogg från idag tills på måndag, 4 dagar alltså. Stort grattis till dig!

Min favoritblogg blir Emmas, är inne en hel del på den, har pratat lite genom bloggen och så har hon fixat en ny snygg design nyligen också! Så spana in dessa två bloggar gott folk :)


Avslutning av veckans blogg kl 24

Lite stan och lunch med Amanda idag. Planerade in bio nästa vecka,
Någon som sett någon bra nyligen?

Inatt klockan 24 avslutas veckans blogg, så passa på att rösta nu! Jag hoppas verkligen jag får tid att presentera vinnaren imorgon, håller på att planera mammas 40års fest som är på lördag :)
Ska svara på alla kommentarer så fort jag får möjlighet också. 
Ha en fin kväll, det ska jag och min pojkvän ha!


Spana in denna..

Asså, jag har sett denna bilden 100gånger och jag tror nog fler av er har det. Men för er som inte har det så måste jag bara visa den! Tycker riktigt synd om killen som tatuerade in detta. Fruktansvärt verkligen, hon ser ju ut som ett monster på tatueringen.




Stuvade makaronisar

Snart ska jag äta stuvade makaroner och starka korvar. Mummmms säger jag bara! Bland det godaste som finns.
Vilken är din favoriträtt? :)

 


Sommarlov igen!



matte a är färdigt, och endel engelska. Lite mindre att beta av när den riktiga skolan börjar :)


Finalisterna!



1. Emma



2. Ebba



3. Pia



4.
Kajsa



5.
Sofia




Bloggen som vinner kommer naturligtvis att presenteras som vinnare här i bloggen, och den kommer även att bli länkad i varje inlägg jag skriver under 4 dagar. Fick en bra idé av en annan bloggare, där hon valde ut sin favoritblogg i hennes tävling. Så det tänker jag också göra. Man kan alltså bli läsarnas favorit och min personliga favorit. Dock är det läsarnas favorit som blir länkad i 4 dagar :) Tävlingen avslutas på torsdag kl 24.

SÅ RÖSTA PÅ NU :)


Look what I can!




Kräftskiva

Igår var jag på kräftskiva med pojkvännen med familj och de andra som bor på deras innegård, trevligt! :)
























Mina gamla byxor passar!

Efter operationen jag gjorde i magen gick jag ner i vikt. Efter första cellgiftsbehandlingen gick jag ner ännu mer. Sammanlagt gick jag ner ca 10 kg, men då vägde tumören en hel del också.
Hur som helst, jag var så arg över att jag inte kunde ha några av mina gamla kläder längre, speciellt jeans då. Magen var innåt om ni förstår hur jag menar så tajta kläder var knappt något alternativ.

Men idag så provade jag ett par av mina gamla favoritjeans, och gissa vad? Dom passade! Bättre nu än innan, eftersom dom inte spänner lika mycket vid magen.









Haha och så en liten rumpbild...
Nu ska jag iväg på kräftskiva! Tar med mig kameran, hihi :)




Kanonkväll!

Hemma igen! Satt på restaurangen i nästan 3 timmar, supertrevligt! Dock hade dom inte musslor så fick bli en god sommarbuffé och lite dessert efter det :)

Ni glömmer väl inte bort att anmäla er till veckans blogg?
Klicka på bilden och kom dirket till inlägget!



Musslor & pommes

(JAG HAR TONAT HÅRET, U N D E R B A R T )

Nu strax ska jag iväg och äta på restaurang. Trodde det var för mamma fyllde år snart, men det var visst för att fira lilla mig som har blivit frisk! Det var ett tag sedan nu, men ändå :)

Ska äta musslor och pommes, någon annan som har provat det? Kanongott!





Filmtips!

Jag älskar skräckfilmer, tittar för det mesta bara på det. Hyr jag en film, då ska det vara skräck.
Igår såg jag en så sjukt jäkla äcklig film, verkligen skitläskig. Det var en fransk film, Martyrs hette den. Kan knappt berätta vad den handlar om för då förstör jag hela filmen, en tortyrfilm men absolut inte bara tortyr. Men man satt på helspänn hela filmen igenom, den var riktigt bra genomtänkt och jag har legat vaken inatt för att jag tyckte den var så läskig. Okej, inte vaken, men dom gångerna jag har vaknat under natten har jag tänkt på filmen ;)
Ett måste för er skräckisälskare!





Googla filmen om ni vill se fler bilder, tycker endel är lite för äckliga för att lägga upp på bloggen, fast kanske bara jag som är lite feg! ;)


Vill du bli veckans blogg?



Nu kör vi! Skriv i detta inlägget och så lottar jag ut fem finalister som ni sedan får rösta på. Tävlingen avlutas när jag tycker det är tillräckligt många som har anmält sig. Lycka till! :)


Yummmmi



      


Provsvaren kommer ju aldrig

Jag tror att dom bara ringer om det skulle visa sig att sjukdomen börjat härja runt igen, annars så låter dom det bara vara. Och nu var det så längesen jag tog proverna så jag antar att det inte var någonting! :)
Så nu vet ni det! ;D


I loooove them!

Jag hade musik i öronen på skolan idag. Då gick 3 timmar dubbelt så fort mot vad det gjorde igår. Imorgon  väntar ett prov, för första gången på typ ett halvår! Blev en fika och en liten runda på stan med min underbara kompis Amanda också efter skolan, hihi!

Och jag har ju glömt att visa er mina nya skor. Har velat ha just sådana här skor ett tag, sjukt snygga i höst till en hög kjol och strumbyxor!




Me myself and I






Ny blus från indiska, passar bra både till sommar och höst!


Sommarskola

Det tråkigaste jag nånsin gjort typ. Räknat matte i 3 timmar, och ja, det var lika kul som det låter.
Bara 6 dagar kvar sen börjar mitt sommarlov igen!


Glass i hamnen

Mmmm, en mellan mjukglass borde heta extrem mjuksglass.





Inte bästa kvalietén på bilderna, men hade bara min lilla kamera med mig. Och Nilles kompis och hans flickvän var med, men fick inga kort på dom :)


Köpt toning till håret!!

Okej, jag är inte flintis. Jag har varit, haha! Men nu har håret börjat växa så det är kanske en halv centimeter nu i alla fall.. Mycket bättre än ingenting!
Jag har längtat riktigt mycket efter att färga och styla håret. Idag har jag köpt en brun toning så att mitt blonda hår ska synas lite mer! Ååh längtar tills jag slänger i toningen så håret ser ännu tjockare och finare ut (a) Blir nog om några dagar dock. Så fort jag har valt att inte använda peruken mer så ska ni få se kort på mig och håret!



Fick bli typ den billigaste toningen. Onödigt att lägga pengar just nu tycker jag.


Sola med solfaktor 30..

Idag ska jag få bada!! Haha, världens största grej.. Ska åka till mina kusiner och slänga mig i poolen. Stranden har jag inte varit på en enda gång, med tanke på håret. Hur kul är det att träffa massa man känner, eller vet vilka dom är, och så har man inget hår. Inte för att jag bryr mig mycket, men det blir ju lite fel att sen andra dagen se mig med hår!

Och nej, jag kan inte ligga och sola med en hel peruk på huvudet.

Plus att jag inte får sola. Det är det bästa som finns, jag älskar att sola. Men nej, inte sol på hela året! Då kan jag få pigmentförändringar. Och det måste jag nog erkänna suger lite ;)
Men idag som sagt, så ska jag bada och sola, med solfaktor 30! Så otroligt skönt att få ligga i solen en liten stund i alla fall! :)

Jag hamnade visst på byttan

Jag, den trötta tjejen som bara skulle vara hemma ikväll i mjuka byxdressen, råkade hamna på byttan, en restaurang i Kalmar. Kom hem precis nyss, skulle ha stannat längre om inte nattklubben hade börjat och jag som knappt är 17 -.- haha! Hade det i alla fall jättetrevligt i min mjuka outfit och osminkade face.

Nu ska Nille och jag tittade på film och käka godis som planerat! Harry Potter får det bli, båda är äkta Potterfan! ;)



Bild från när vi var i Stockholm, vilket påminner mig om att jag måste ladda upp i alla fall lite fina bilder därifrån.


Medlem på gratismode

Vad jag har förstått så ska det vara en väldigt bra hemsida så jag testar att vara med! Inte helt fel att få presentkort helt gratis.

Just nu pågår även en tävling på gratismode.se och den tänkte jag vara med i! Man kan vinna ett presentkort på nelly.com genom att skriva om tävlingen på bloggen. Superenkelt!

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.




Thai silk

Igår var jag och älsklingen ute och åt på thai silk, farligt god mat dom har där!





Och ja, jag var rätt trött som ni kanske ser. Ibland orkar mitt huvud mer än vad min kropp gör. När jag inte lyssnar på kroppen så ger huvudet upp ibland också. Så ikväll ska jag bara vara hemma med Nille, hyra film och käka godis! :)


En dålig dag, en grym kväll!

Hade en grymt rolig kväll igår! Jag struntade i rix fm, var på teatern Svensson Svensson med mormor och kusinerna istället som håller till här i lilla Kalmar :) Superbra var den och många skratt blev det! "Lars RUNKE" var en av rollspelarna, haha så jäkla kul när dom sa det.

Direkt efter det åkte jag in till stan och mötte Nille för att festa runt lite, hehe. Skitkul, så kom hem runt 2 och stackars Nille som började jobba klockan 7.. ;)



Snygg... Men älska hatten, hihi!


Den finaste människan på jorden



Bild på Nille och mig efter skolavslutningen. Låg på sjukhus den veckan och Nille sov hos mig den natten. Han sov på sjukhus fast att han inte var den som behövde. En kväll som alla andra är ute och firar att sommarlovet har börjat, då väljer att han sova på ett sjukhus istället.. Han var helt underbar, han är helt underbar. Tror jag fick den bästa pojkvännen för att något sånt här tråkigt skulle hände, så han kunde hjälpa mig klara allt. Jag hade aldrig orkat om inte han var med mig, om inte han gav mig saker att se fram emot.

När jag fick cellgifter ungefär var trejde vecka så fick jag det i fem dagar. Plus att jag fick det emellan dom tre veckorna också. Men under dom fem dagarna var jag bunden till maskiner hela tiden. Aningen var det mediciner eller så var det dropp. Jag kunde åka hem korta stunder men det var knappt någon idé. I Linlöping var det omöjligt. Nille tog ledigt från skolan för att komma till mig i Linlöping och när jag var i Kalmar så var han hos mig så fort han var klar med skola och gym. Det var jag som behövde vara på sjukhus, inte han. Men han var det ändå. Han offrade saker han tyckte var roligt, antagligen roligare, för att vara med mig som behövde honom. För även när jag var hemma från sjukhuset så var han hos mig jämt. Sov hos mig nästan varje natt. När man offrar saker på ett sätt som han gjorde för mig under tre månader, då ställer man upp till 1000. Jag vet var jag har Nille, att han alltid finns där om det skulle hända något. Vi har gått igenom min sjukdom tillsammans, jag har inte gjort det själv. Han rakade av sig håret när jag tappade mitt. Jag vet att jag har världens bästa pojkvän och jag vet att jag har tur som har honom. Det finns ingen annan som honom, det finns ingen annan som min Nille.

Jag tycker ni ska veta att han är en underbar person, att han är den finaste människan på jorden.


En dum dag

Idag är en jobbig dag då man bara vill att allt ska bli som vanligt igen. Jag har lärt mig otroligt mycket av min sjukdom, framför allt att utseendet inte spelar någon roll, och jag vill inte vara utan det. Sen har sjukdomen förstör otroligt mycket, jag har missat saker, både i skola, kompisar och fester.
Idag tänker jag extra mycket på det. Rix fm är idag och det har jag sett fram emot väldigt länge. Nu blir inget som jag hade tänkt, och det är ingens fel, det är bara att det inte finns något att göra. Jag vet, väldigt obetydligt för de flesta, men för mig var det viktigt, för "i augusti skulle jag orka vara med igen, då kommer jag klara av att vara ute med alla mina vänner".

Lite tråkigt inlägg, jag vet. Men så får det bli för tillfället!


Fullspäckat

Idag har jag verkligen inte haft tid att sitta vid datan, har varit iväg hela tiden. Fiskat, varit hos mina kusiner och grillat på Öland. Och nu orkar jag inte blogga eller svara på kommentarer för nu ska jag mysa med mamma :)
Har fixat bilden i större storlek här under nu i alla fall ;)
Ha en bra kväll!


Fototävling, så rösta på..!

Haha, fyfan vad jag tävlar jämt då.. :D Här är mitt tävlingsbidrag i en fototävling hos saga, om ni gillar det så snälla rösta på mig, hihi!
Är hos Nille och har inte bilden här så fick kopiera den från sagas blogg. Därför den är lite mindre, men lägger upp den större när jag kommer hem imorgon :)




Cancern ska inte få komma tillbaka

Ska snart iväg till sjukhuset för att ta lite prover. Tumören som jag hade i magen producerade ett speciellt ämne som var skyhögt på mig innan jag opererade bort den. Sedan har det sjunkit med tiden. Ska ta ett blodprov idag, vilket jag kommer göra varje månad under en tid, som visar hur högt/lågt det är. Om det är väldigt högt har cancern kommit tillbaka. Håller det sig lågt så är det ingen fara! Så nu håller jag tummarna för att det är så lågt det bara går under dagarna man får vänta på provsvar.




Tävling om en rosa underbaring!

Den här bara måste man ju vara med och tävla om ;o helt underbar, tänk om man kunde vinna! Klicka här om du också vill vara med och tävla!




Måste ha

Detta bara ska jag ha i höst. Älskar fransväskor. Älskar såna skor.




Some pictures

Ojojoj, idag känner jag mig extra snäll så här ska ni få se några bilder jag tog för ett tag sedan ;) Stockholmsbilderna måste jag fixa lite mer med..








Härlig Stockholmshelg

Nu är jag hemma igen! Haft en bra helg i Stockholm :) Lite stan, museeum och mys. Haha, det var även pridefestivalen nu när jag var där, och när vi pratar om den vid matbordet så säger min underbart söta mormor: Jag vill ha en bögsambo. Hahahaha! (a)
Nille och jag har även fått en ny passion, fiske! Haha, trodde aldrig att jag skulle tycka det var så kul att fiska! Fick så mycket fisk, och en var skitstor som jag inte orkade få upp, haha. Så otroligt rogivande och kul :)

Bilder kommer när jag har tid och ork, är helt slut i både huvud och kropp nu. Cellgifterna kommer att trötta ut mig även i höst trots att jag slutade med dom i juni, så då förstår man att dom är väldigt starka mediciner.
Hur som helst, bilder kommer i alla fall!


RSS 2.0