Jag vann över den

hemma, hemma, hemma, äntligen hemma!
låg på sjukhuset från onsdag till måndag, med massa snälla sjuksköteskor, läkare och vad allt var. ni vill antagligen veta vad jag har gjort där, och ärligt talat vill jag inte berätta allt. jag har opererat min mage, så nu är den normal och platt!
jag trodde aldrig att jag skulle klara av en sån grej, när jag var yngre så svimmade jag för pricktest liksom. blodprover har alltid skrämt mig, bara att höra sjukhus har gjort mig rädd. jag har verkligen mött min största rädsla och jag vann över den.

Linköping

detta blir mitt sista inlägg på ett bra tag. ska nämligen till linköping imorgon och ligga på sjukhuset där några dagar för att sedan flyttas till kalmar sjukhus, tror jag.
orsaken blir lättare att ta sen när allt är över :)

f-f-festbilder

här kommer bilder från i lördags, jag har inte orkat redigera dom. som ni ser så körde jag på cola hela kvällen och det gick alldeles utmärkt! hihihihi


Melodifestival & f-f-fest

igår var det lite fest, himla skoj faktiskt! melodifestival och förfest hos hanna och sen vidare till en lokal.

jag tror det var bra att operalåten vann, även om det inte är någon som jag tyckte var särskilt bra. men för sverige tror jag det blir super!

Upp..

& ner

upp igen.

Var blind för en kväll

sitter och kollar på "efter 10" på tv4. det är ett band som ska ha en show i mörker, och dom som ska ha showen är blinda. inget ljus ska få finnas under showen eller under middagen.

en sådan grej skulle jag absolut vilja gå på! tänk er att inte ha press på sig att vara snygg eller ha finast kläder. ingen ser dig, utan går på din personlighet. tänk om en blind skulle bli kär i en, då skulle det ju verkligen vara på riktigt.

Bloggen puttas åt sidan

jag är dålig på att blogga. det är för att jag har skaffat facebook och jag favoriserar den sidan nu ;) snart kommer jag vilja blogga igen och då jääädrar!

stan en runda idag i alla fall, blev nytt puder och en födelsedagspresent till pappsen :) nu sitter jag här med hög feber och en snorig näsa som jag hoppas ska gå över snart. fysjutton för att vara sjuk!

Silvertoning när ni andra går i skolan!

för bra dag idag! fredagar innebär salongen och då innebär det att man har tur om man är hemma klockan 5. mår sådär idag, är förskyld som många andra är just nu, och tänkte att jag kommer inte palla med hela dagen! från 9 till 6 en fredag, ja ni hör ju. men jag gick dit, och massa kunder hade avbokat. inget att göra är inte så värst kul. men de andra tre som jobbar där började färga varandras hår så även jag fick en silvertoning i håret och fick hjälpa till att färga dom och skölja ur färgen. jätteskoj! inte för att det syns särskilt mycket med min toning, det är väldigt bra för håret men just toning. det fungerar lite som en inpackning så nu känns mitt hår som nytt :)

Nya hårmodet

... om man frågar min pojkvän.


Partaj!

härlig kväll igår! en del folk man lärde känna, en del man redan kände. förfest hemma hos elin på öland fick det bli och vidare mot stan vid 9. sofie och jag åkte hem redan vid halv 1 och åt godis, ostbågar och chockla, och glodde på "fucking åmål", bra film det! jag gav upp runt 3 och somnade alltså ifrån stackars sofie. skithärlig kväll allihopa!RSS 2.0