Resväskan är snodd

Jag har varit i Helsingborg från måndag till onsdag. Vi åkte tåg och resan hem var hemsk. När vi skulle gå av tåget så finns inte min förbannade resväska kvar. Så, allt mitt smink är borta, smycken, jeans, koftor, linnen, bankkort, presentkort, min digitalkamera..
Jävla skithögar, ge tillbaka min resväska NU!

Eltons kamp mot cancern är över

När jag åkte till Linköping för att opereras så träffade vi en liten glad kille där. Då hade han inte fyllt två år ens. Han var igång hela tiden, pekade och sprang runt, medans mamman eller pappan kom efter med droppställningen han var bunden till. Vi träffade denna lille kille många gånger, både i Linköping och i Kalmar, pratade mycket med hans föräldrar och så.
Hans namn är Elton och han har kämpat mot en mycket svår cancer. Idag på morgonen somnade han in, 2 år och 3 månader gammal.

Jag förstår inte varför jag överlevde min cancer men inte han sin cancer. Jag blir så fruktansvärt arg och jag kan bara inte fatta detta. Han var en riktigt liten kämpe, en av de största kämparna jag vet.

Jag hoppas lille Elton har det bra där han är nu, och att hans familj klarar sig igenom detta så gott dom kan.. Kan inte förklara med ord hur ledsen jag är för deras skull.

Besök Jennis blogg för att veta mer om deras söta lilla son.


En bra kväll!

Och en glad Becca :)
Modehuset i Kalmar

Igår öppnade ett nytt köpcentrum i Kalmar, modehuset. Mamma och jag var där idag och kikade lite i butikerna! Vi har inte haft cubus här förens nu, så jag köpte en snygg väst där idag. 199 kr kostade den, men fick 25% rabatt eftersom dom hade ett öppningserbjudande. Åt världens godaste pasta-och kyckligsallad också!


Klippmodeller efter gårdagen

Det gick förvånadsvärt bra måste jag säga! Igår var jag på förfest med frisörtjejerna och på palace med Beata. Var ute lagom länge för att sedan åka hem till mig och sova med Beatisen.

Idag var hon klippmodell åt mig och som jag skrev innan så gick det bättre än vad jag hade trott..! Verkade som hon blev nöjd också.
Nu väntar jag på lite gäster, god mat och idol.

Ha en bra fredag allesammans!


Vaccin mot svininfluensan

Jag är med i en riskgrupp och ska därför vaccineras mot svininfluensan imorgon. På kvällen ska jag ut, och hur bra kombination blir det..? Nä, blir att ta det lugnt imorgon och hoppas att biverkningarna inte blir allt för tuffa!

Heheheh, en fin bild jag målade en extremt rolig kväll som denna (y) Är lite förskyld i näsan så det blir minsann ingen träning för Becca ikväll inte.Jag och en himla massa pojkar..

Det liknar inte min vardag för fem öre! Jag är van vid endast tjejer hela dagarna i min lilla frisörklass, men idag så skulle jag ha datorkunskap med bara boysen, varje tisdag ett tag framöver. Jag har ju missat jättemycket i skolan under tiden som jag var sjuk så dom har tryckt in mig där.
Var lite nervös innan måste jag säga, men det gick bra! Trodde dom skulle vara jättestökiga (något jag inte heller är van vid..) och pratiga, men dom var så lugna så. Gäspade mest faktiskt..

Jag suger verkligen på datorkunskap, så är jätterädd för att säga fel eller något haha! ;)


Kommit igång med träningen!

Jag orkar mer och mer fysiskt och jag har sådan lust att träna! Jag har kommit igång med träningen jättebra och jag är helnöjd med det. För varje gång jag är på gymmet så orkar jag lite till. Det är så himla skönt att klara av sådana här saker nu, det skulle aldrig ha gått för några månader sedan.Ni som har sett mig i skolan och så har kanske lagt märke till vissa likheter mellan Arnold och mig :)
(Hahah skämt å sido..)


Lite frisör-och modellbilder

Det blir bara ett par bilder, eftersom jag inte tycker om att lägga upp människor på bloggen som jag inte frågat om dom vill vara med eller inte. Men här är en bild på fina Josefine och mig, och en bild på baksidan av hennes hår :)Gymnasiemässan

Den gick jättebra! Modellen blev bra, hon var bra och färgningen gick bra. Färgade mammas och mosters ögonbryn och fransar så nu är dom supersnygga.
Bilder kommer nog ikväll.

På kvällen kom Beata och sov hos mig. Blev att titta lite på körslaget och prataprataprata :)


Fredagsmys
Idag när jag kom hem från träningen så hade mormor fixat fram lite godis som vi sitter och smaskar på nu. Blir idol med henne och mamsen ikväll, och ladda lite inför den nervösa morgondagen..!

Hihi det står "jag älskar dig" på den ena godisbiten :)


Ögonfrans- och brynfärgning

Idag har vi färgat varandras ögonfransar och ögonbryn vilket var skoj! Vi lärde oss detta eftersom det är gymnasiemässa nu på lördag och då ska färga detta på kunder! :) Lite nervöst måste jag säga, men kul. Vi ska även styla kunder, fläta, locka, platta, föna osv..
Alla i klassen har varsin modell som vi ska göra iordning för två modevisningar (min ska dock bara gå en) som är till för alla som vill titta. Jag är nervös!! Men jag tror det blir bra sen efter.


bild lånad av google.
Bloggen

Jag bloggar när jag känner för det. Jag har inte mycket att blogga om, men när jag har det så ska jag göra det.

Det har hänt saker i mitt privatliv, ingen ideé att ni frågar för jag tänker inte berätta, än,  och därför valde jag att pausa ett tag. Jag behöver ta hand om mig själv och bearbeta saker och ting. Jag ska som sagt försöka blogga, men får se hur ofta det blir.
Nu vet ni läget litegranna (;


Nu tar jag bloggpaus
Jag saknar mitt hår

Jag vill ha tillbaka mitt hår. Jag saknar mitt hår. Nu vet jag att vissa av er tycker jag är skittöntig för "håret växer ju alltid ut igen!" Men tänk er själva, att tappa håret och vara flitskallig som 16åring. Det är bara en liten del av allt jag har gått igenom.

Jag saknar mitt hår ikväll och ikväll får jag göra det. Jag får göra det några dagar om jag vill, men jag får inte vara ledsen för saker och ting hela tiden. Ibland får man, men det får absolut inte ta över ens liv!

Jag tycker inte om att sitta bakom tjejerna på lektioner, för då ser jag alltid deras långa hår. Det är såklart inte deras fel, men ibland kan det vara lite jobbigt.

Just nu önskar jag att jag aldrig hade fått cancer, för nu får jag ta konsekvenserna. Jag ligger efter otroligt mycket i skolan, det är läkarbesök och andra möten, jag är trött och jag är inte samma person längre. Både på gott och ont.Jag var skitsöt i mitt långa hår, men jag fattade det inte då. Men när jag tittar på gamla bilder på mig ser jag en så jäkla söt tjej och jag vill så otroligt gärna se ut som henne igen.
Hehehe, lite självisk här, och ni behöver inte hålla med! Detta är vad jag tycker, och jag får faktiskt tycka det.


RSS 2.0