Jobb på mcdonalds!

Jag har fått jobb på mcdonalds :D Och kvällen kan inte bli annat än galen.
Oj vad glad jag blev helt plötsligt då!


Min förra valborg..

Spenderade jag i linköping. Jag var sjukt arg över att alla där hemma festade medans jag låg i en sjukhussäng och fick cellgifter inpumpade i kroppen. För mig blev det blev så tydligt att jag var svårt sjuk när jag inte kunde vara med på saker alla andra tog för givet.

Jag är i alla fall galet glad att jag faktiskt kan vara med på allt nu, verkligen njuter av mycket småsaker! ♥


Valborg imorgon

Jag är riktigt taggad inför morgondagen ska jag säga er. Dock har vi liksom inte bestämt allt än.. Vilket suger lite.
Men det blir säkert bra tillslut!

Ska snart iväg och träna rumpan av mig på bodypumpen med my, och vara mycket spänd inför ett litet telefonsamtal jag kommer få imorgon. Gosh, håller tummarna för mig själv.




Men jahaaaaa



Nu ska posarN in till stan och shoppa upp en jävla massa pengar.
HERRÅ.


Detta jäkla nagellim...

Jag ville verkligen verkligen veeerkligen träna idag ååh, det suger. Sitter hemma och ruttnar bort istället. Har visst prov imorgon också, helt fantastiskt det här ju!
Skulle kolla om det fanns något nagellim kvar innan också, det såg inte ut som det så vände burken upp och ner.
& gissa vad?! Det fanns kvar! Tänka sig.. Dock inte längre eftersom resten är på mitt nattduksbord och över mina händer. Gosh, va äre med mig..



Bara för att detta inlägget inte ska bli så tråkigt så slänger jag in en bild på mig och två av mina fina tjejor från i fredags ♥


18 grader ute ju

Blir det någon bodypump för becca idag?
Näe.
Varför?
För hon vill inte bli mer sjuk till valborg.

Så, här sitter hon med feber, dock inte särskilt hög, efter att ha sovit några timmar hos mormor. Gosh, palla sitta inomhus när solen skiner och det är 18 grader varmt ute.


Börjar bli sjuk?

Nånting säger mig att jag börjar bli förskyld. Jag ska på bodypump imorgon om jag så har 40 graders feber.

Dagen har varit rätt brau och så i alla fall, träffat nillisen och lite så ju. Mamma har haft massa folk här hemma också hela kvällen så det var trevligt wie (y)
Nu ska jag nana för jag är fett trött, så natti!


Jäkla nagellim

Jag spillde precis nagellim över hela jävla benet. Asså, det är typ som superlim, sitter stenhårt...



Det rinner ner längs med hela andra sidan. Great!


Söndag igen

Någon rev mig på halsen i fredags.
Jag tappade även mitt favoritarmband och bröt en nagel. Båda sakerna är något jag räknar med varje gång jag går ut.

Men jag är glad ändå! För idag har jag köpt en ny tröja och ett diadem. Ett diadem mina vänner! En grej till håret, lycka ju. Amanda sov även här inatt vilket var gosigosssss :))



Förvånad tjeja?..



Gosh vilken kväll!

Helt sjukt vilken bra kväll det blev igår. Förfestade hos Moa i kalmar med fina tjejer, hade riktigt skoj! Sen promenerade vi till Palace och jag hade liksom förberett mig på att åka hem, inte helt lätt att komma in ju. Men när han bad mig om legg och jag sa att jag glömt det hemma eller nått, så fick jag gå in ändå? Haha, bra för mig (y)

De va skum över hela jävla golvet, kul som tusan men har aldrig varit så ful på dansgolvet som då.


Nationella

Hade nationella idag. Vi hade fem timmar på oss, och jag skrev på 1,5. Känner mig.. kass.
Hunnit med att träna och ska nu hoppa in i duschen för att frivilligt gå till skolan och rulla permanent. Åååååh va roligt då!

Kvällen bjuder på middag med mammas vänner. Och kanske ett försök att komma in på palace?
Får helt enkelt se.


Så galet glad!

Asså, den här dagen har varit så sjukt bra. Heeeeelt sinnes♥ Hela veckan har fan varit bra wiho!


Har ni läst barometen idag?

Direkt när jag kom in i klassrummet idag så säger alla: du är med på en jättestor bild i barometern!
Great liksom.. Igår ställde ett par från tidningen några frågor om vad vi tyckte om att ett parti med rasistiska åsikter skulle få komma till skolan. Mitt namn står typ överallt på detta tidningsblad och jag skojar inte när jag säger att jag ser totalt off ut på bilden.
Amanda och Linda är också med minsann, och sen Felicia på ett hörn. Hon har dock fått mitt namn.



"Vi är snälla mot varandra här, säger rebecca nilsson" HAHAHA, herregud.


Åååh, ben&jerrys..

Jag har varit sugen på något typ hela eftermiddagen och äntligen kom jag på vad det var.
Ben&jerrys.
Har vi Ben&jerrys hemma? Näe.
Orkar Becca cykla till maxi efter att ha dödat sina bicep efter bodypumpen? Näe.
Eller gör hon det? Hmmmm..



NAWI, va jag är duktig i photoshop då.


Bodypump snart

Har precis vräkt i mig macka och knäckebröd, mmmm gott! Sitter i soffan och glor på simpsons samtidigt som jag taggar inför ett bodypump-pass. Har massa träningsvärk i magen sen absen i söndags, men man brukar väl säga att träningsvärk botas av ännu mer träning? Gillar att ha träningsvärk så det spelar inte så stor roll.
Nog om träningsvärk.
Snart kommer My hit och hämtar mig typ, så ska byta om till lite grymt sexiga mjukisträningskläder.


"Nä nu ska vi kolla på cancer!"

Innan ikväll avslutade mamma ett telefonsamtal med "nä nu ska vi kolla på cancer!"
Programmet på en och en halv timme var bra, dock jobbigt att se när en tjej som var med i programmet rakade av sig håret med massa människor runt omkring sig. Jävla sjukdom säger jag bara, hatar den något otroligt.

Nu ska jag dricka juice och titta på allt för min syster (mycket cancer det blev nu da?) Kanske rotar jag fram ostbollarna också, mmmmh gottit.


Håll tummarna!

Jag har haft en galet bra helg. Hänt en massa saker och träffat massa människor wie! Så jag har mått riktigt bra och varit gladis! Sen, vid typ 10, så ringde en från McDonalds och frågar om jag är intresserad av att gå på en anställningsintervju på onsdag. Självklart ju! Vore ju inte helt fel att få jobb där i sommar, så håll tummarna gott folk :)))

Har även låtit Amanda klippa mig i helgen.
Stort? JA!




Årets första grilling

Hade en riktig myskväll hos Amanda med Tacos, ben&jerrys och körslaget wie! Like her ju :)
Kom hem för en liten stund sen och pallar inte hoppa ur mjukiskläderna. Ska till My lite senare och grilla, hon får helt enkelt nöja sig med en ful Becca idag stackarn.

Mina naglar håller på att bryta ihop också, skitdå.


Blir nog en bra dag ju!

Började med lördag tillsammans med Beata på gymmet. Ett spinningpass fick det bli, bra början efter att inte ha tränat på över en vecka wie (y)
Kom precis ut ur duschen och ska väl fixa till mig lite innan Nillisen kommer hit en sväng. Amanda håller mig sällskap ikväll med tacos och grejer, tjiho! Rätt fullspäckad lördag med andra ord, och det gillas mycket.


Sims yey!

Sitter här och installerar the sims haha! För skoj spel när man inte har nått bättre för sig, bra tidsfördriv också för den delen. Hela datorn skakar och låter..
Ska bara vara hemma ikväll men mamma som jobbar hela resten av helgen. Marcus åkte till pappa och stannar där i två veckor nu buhu, saknar han lite då ju.

Tror helgen kan bli rätt bra faktiskt, träffa massa vänner och ha det allmänt mys wie:)



Gosh, vill tillbaka ♥


Kemiprov väntar

Drar mig mot skolan och kemiprovet, yey..
Kan knappt ha nått smink i ansiktet heller, eftersom jag är torr/flagnar sönder (y)




Hemma

Så var jag hemma igen. Har inte längtat hem nånting och skulle inte tacka nej till en solresa till.. Älskar värmen, ska ta mig tusan flytta utomlands efter stundenten!

Har haft det så sjukt underbart, vet inte ens vart jag ska börja berätta :D Massa sol och bad blev det, lite småtripper runt i Hurghada och snorklingen då. Lite jobbigt var det att alla tjatade in en i butikerna, har så svårt att bara ignorera men det var liksom så man fick göra många gånger. En ville ha mitt nr och undrade om jag ville ha honom som Egyptisk pojkvän. En annan ville ge mig sin mejladress. En tredje tog mig under armen och sa att han var singel när han fått reda på att min lillebror inte var min pojkvän (vilket många trodde), en fjärde försökte pussa mig på munnen och hej och hå, alla dess varianter fanns!
Tillslut tänkte jag att jag skulle säga att jag har pojkvän så dom lämnar mig ifred. Efter att ha sagt ja när frågan dök upp så skulle väl denna trevliga kille veta allt om denna pojkvän som inte finns -.- Fick berätta saker om mitt ex, i desperat behov av att svara snabbt. Kändes inte helt okej nej haha!

Snorklingen var helt otrolig som sagt. Alltså, det var som att upptäcka en helt ny värld där under. Men jag är liksom rädd för små spigg på kattrumpan i Kalmar så det kom lite som en chock för mig när det var fiskar precis överallt, även sådana på 2 meter. Kameramannen filmade allt och vi har sett filmen. Haha, man ser paniken jag har i vattnet och hur det slutar med att jag diskuterar med snorklingskillen som tar mig i handen och simmar iväg (y) Är dock jäkligt glad att jag gjorde det, något jag rekommenderar starkt om ni åker till Egypten wie!

Har tagit ungefär 400 bilder, så det är en jäkla massa. Lägger ut rätt mycket på facebook och inte så mycket på bloggen. Pallar inte ladda upp bilder på två olika ställen när det lär bli en del.. Gör en mapp som heter Egypten så kolla in den sen hihi :)



Pigg och glad tjeja hehehe.


Snorkling

Internet har ar sa sjukt segt sa pallar inte sitta sa lange.. Men iaf, idag har vi varit ute med en bat hela dagen tillsammans med tre till som jobbade pa baten. En kameraman, nan som styrde och en som var med nar vi snorklade. Vi snorklade pa sakert 15 meters djup om inte annu mer och jag har fobi for fiskar (y) fick halla dykarledarn i handen hela tiden haha! Vet inte hur manga ganger han sa at mig att inte ha panik. Men helt sjukt var fint det var, och en otrolig upplevelse! Snorklade pa lite grundare vatten sen, och da vagade jag vara sjalv ;)

Nu ska vi in till stan och ata. Herra!

Fran Egypten

Uppdaterar lite snabbt nu da jag har datorn en kvart (y)
Allt ar hur bra som helst har, solar och badar den mesta tiden av dagen och gar i affarer och sa pa kvallarna. Egyptier gillar svenskar, far sma presenter och grejer ibland haha! Hinner inte skriva mer nu men berattar allt nar jag kommer hem!


Det här med packningen..

Att packa har aldrig varit min starka sida. Jag tar helst med mig hela garderoben. Då jag bara har en resväska att packa i så går inte detta nej. Jag måste allså försöka organisera det hela.. Åååh, att bara välja vilka skor som ska med är ju stört svårt! Har lite för mycket av allt, gillar kläder rätt mycket asså och framför allt shoes.

Aja, ska nog få ihop det här med packningen, åker inte förens typ 12 inatt ju (y)


Ikväll smäller det!

Eller ska jag kanske säga inatt? Eller imorgonbitti?
Åker till göteborg inatt med mamma, Marcus, min moster, hennes man och mina två kusiner. Klockan halv 8 imorgon går flyget till Egypten.
Ni förstår inte hur mycket jag längtar, det är helt sjukt. Har längtat efter sol och värme sen jag blev sjuk för ett år sedan, och nu äntligen! Det är rätt mycket därför vi åker, för att vi har haft det som vi har haft det. Hela min familj är värda det här och det ska bli så skönt!

Nu ska jag in till stan en sväng och byta bikinis haha. Som sagt, haft beslutsångest ;)







Bilder lånade av google. Njut av dom gott folk, ska tänka på er när jag är där ;D


Lite bilder då ja













Pallar inte lägga in fler. Gå in på min facebook om ni vill se fler (y)


Filmande på toan

Sofie skickade en sjuk film till mig innan som vi spelat in i torsdags på bistros toa. Jag skriker av skratt, sofie skrattar och säger nej hela tiden och jag avslutar filmen med att säga "den här måååste vi lägga upp på facebook!!!" Skulle inte tro det haha! Galet.. Har även hittat en massa bilder från bistro som jag tagit med min lilla kamera (y)

Tjejen med kollen med andra ord! Hahaha, så bra kväll de va wie:D Lägger upp alla bilder sen, sorry att det dröjer ju..


På gymmet

Började dagen på gymmet wie! Kändes bra ju. Precis käkat frukost, tittar på scrubs och väntar på att Soffa och Tilda ska hämta en väska från i torsdags. Senare blire påskmiddag hos papsi och ikväll får vi väl se vad som händer!

När mamma och jag kom till gymmet så såg vi en liten flicka med sjal över huvudet. Min första tanke är ju cancer med tanke på att man inte såg något hår. Man vill bara gå fram och krama tjejen och föräldrarna! På något vis känner jag att jag hör ihop med dom, med andra som har cancer. (Om det nu var det hon hade) En egen liten familj typ.. Haha, det låter konstigt men så känns det i alla fall.


En kreativ Becca

Idag har jag bränt en del pengar så att säga wie! Mamma också ju hehe (a) Två bikinisar som sagt, varav en jag nog ska lämna tillbaka, (ja, jag har otrolig beslutsångest angående detta) massa nya trosor, tuptoplinne och jeans. Jeansen klippte jag sönder så fort jag kom hem, var tänkt så från börjar såklart. Min kreativa sida dök upp då jag såg ett par mindre tajta jeans på cubus för 99 spänn nämnligen, billiga shorts tänkte jag då liksom wie.

Har även klippt morfar och mammas vän Linda idag. Sate vad mycket jag har klippt i veckan då.. Nille+Walle, pappa, kusin och nu två stycken idag då. Wahihi de e skojsit :)



Nya bikinis wie

Ett måste nu när vi ska iväg. Förra året var tanken att jag skulle köpa en massa bikinis, eftersom jag visste att jag skulle få en platt mage. Dock blev det ju inte så eftersom jag blev sjuk och inte fick sola på hela våren och sommarn.

Men nu har jag vart och köpt två nya fina bikinis till Egypten, vet dock inte ifall jag ska behålla båda eller bara en. Den ena är en helt vanlig svart, basic liksom. Den andra är leopard, mmmh me like!



OJ vilket snygg bild asså..




För ett tag sedan..

så var jag ju brunett. Känner knappt igen mig på såna här bilder! Tycker jag passar bättre i blont faktiskt.
För en vecka sedan vid den här tiden var jag i linköping på min första cellgiftsbehandling, ungefär två veckor senare rakar jag av håret eftersom det faller som bara den. Det började växa i mitten av juli om jag inte minns fel, och har faktiskt blivit rätt långt nu ju! :))






Snart är vi där!

Bra kväll igår med alla tjejerna! Förfest hos mig och sen bistro wie. Sov hos papsi sen och hittade massa bilder på hans dator, som jag tagit då. Här är en bild från spanien juni 08. Längtar som tusan till Egypten nu, snartsnartsnart är vi där! ♥



Lillebror och jag mwihihi :) Lägger upp lite partybilder senare.


Nu är det looov wiho

Min middag är risifrutti och naturgodis. Inte bra nej, så får väl trycka i mig nått mer sen. Nudlar typ, suger på att laga mat.
Såg en människa på kaggs tak idag, han kanske njöt av utsikten eller något.. För vad gör man annars på skolans tak? En söt kissemiss var i korridoren också. Haha, vilken skola då.

NU mina vänner så taggar vi inför kvällens festligheter, vi ska minsann fira att det är påsklov nu wiho! Så ska snart fixa till mig, äta då och dona lite annat smått innan alla brudar kommer ♥ Frisörer+anna och soffa (y)


RSS 2.0