Det var längesen nuEn liten tillbakablick som icke händer allt för ofta längre.
Det var som sagt rätt längesen nu.
pusskyss&godnatt!


Kvällen utan vallen wie

Gaaaaolen kväll igår! Var väl runt 20 brudar hos tillan? Mmm så jäkla skojsi :) Kom självklart inte in på äckelvallen så gick runt ensammis tills sofie dissade vallen och pös hem med moi. Eller, jag fick åka med henne.. Onödig information.

Hade nog feber och grejer igår också, och idag vakna ja upp med över 38 graders feber, fedt ont i hals och nacke och allmänt jäkla slööööö. Blir kul att jobba till 01 inatt alltså..Lillebror blir 16 år idag också ju hih! Så massa grattis till honom ♥


Lammet och pigglet

Nu ni, nu har vi bara trevligheter framför oss! Iaf ett par dagar heheh. Efter jobbet today bär det av mot öland för att käka på lammet och grisen med pappa och co. Lillebror fyller år på lördag nämnligen så firar han lite nu. Mmmums säger jag bara!
Imorgon pyser jag till färjestan för att festa loss hos damen tilda med en jäkla massa brudar! Senare görs ännu ett tapert försök att komsi in på vallen..


Provsvar

Igår ringde min käre läkare och berättade att prover och kontroller sett bra ut. Oj så glad man blir när man får positiva besked! Nu är det inte ultraljud+gyn förens i oktober, ska börja gå var 4e månad istället för var 3e. Ja, det är stort för mig eftersom det betyder att det är ännu mindre risk att cancern kommer tillbaka.

Nu ska jag pallra mig iväg till papsen för lite käk och sååå.


Lite nytt där ja!

Jag har gjort om min blogg. Vilket jag egentligen inte behöver tala om eftersom ni själva ser att.. Försökte hitta något smart på latin att ha under eftersom det är fint liksom, men pallade inte ha något om livet eller gud som ändå ingen förstår på detta språk. Så ah, allt låter snyggt på latin så skit samma vad som står egentligen heheh.


Skillnad?!

Jobbat ruuumpan av mig hela helgen så inte hunnit blogga. Fart runt på mobiljackt åt mormor, smått festat? näe så kan man nog icke kalla de, balkongchill snarare.. Ah och lite annat dom timmar jag inte jobbat då!¨

Bara en kul grej, älskar att jämföra. Morgonbild men spela roooooll ju?! Hahha, galen skillnad iaf.


Nästan för bra!

Jaha nehe, dags för ett blogginlägg kanske?! Nu innan jag och mamsi pyser iväg till stranden :)
Gotland var nästan för bra ska jag säga er, festi på fårö som vi lyckades ta oss till heheh, stan, tofta strand och god mat och mys i hamnen. Gosh, för bra som sagt! Bud på att dra dit igen snart!

Efter stranden ska mys hår bli blondare än nånsin och senare ikväll vankas det lite fest? Får la se!


Mot gotland

Ska snart dra mig mot jobbet, för snäll som jag är så hoppar jag in, gah för trött för det efter stressiga kvällen där igår. Blir dock bara 3 timmar och efter det beger jag mot gotland med amanda! Oj så jag har längtat da. Visby, stan, fest, strand, sol, åååååh underbart med bästa tjejan!PUSS kära vänner, hörs när jag komsi hem hihi :*


Lite smått sådär

Gah trött tjeja! Började dagen med en springtur tillsammans med papi, lite solning och ett morgondopp hans också med. Mysit som bara den hihi :)
Efter detta började jobbet, och slutade så tidigt som fyra. .Ser nu fram emot kvällens trevligheter som kommer bestå av restaurang och bio.Avslutar inlägget dels för att göra mina fina vänner lite eeextra glada såhär en solig onsdag och dels för att visa att det är en konst att gunga.

Dom har somnat

Mina händer har somnat. Ungefär lika skönt som de låter!
Galet

Galen kväll igår. Grill i stugan och sen lite festi i stan. Eller vad man nu kan kalla det.

Idag är jag ledig och solen är borta, great! Så beger mig till borgholm med mamma och co för lite käk och mys :)


Ultraljudet och grill på g!

Jag vet att jag suger på det här med bloggningen. Men har seriöst fullt upp och dom gångerna jag är hemma myser jag hellre vid tvn med lilla familjen än sitter vid datorn.

Men ikväll gott folk är inte lilla familjen hemma, dom är och campar nånstans. Akta bra koll jag har, nånstans i sverige är dom. Mer vet jag inte, precis som de brukar va!
Hur eller hur så är jag hemma själv vilket jag nog behövde. Taggar morgondagens grillning med härligt folk och lite så också.
För er som bryr er så såg nog allt bra ut på ultraljudet, men dom kollar ju bilderna igen innan dom säger ett säkert svar så att säga. Lipade inte denna gång heller, utan tvingade min mamma att prata mig och höll handen för läkarns ansikte så jag inte skulle kunna tyda några jäkla ansiktsuttryck. En rynka i pannan och det brister liksom, då tror jag han hittat nått. Så lika bra att inte titta :)allra bästa


RSS 2.0