Resan

Jag längtar tillbaka hela tiden, livet var lätt och hur kul som helst där nere! Under den här veckan har jag känt den underbara det-var-det-här-jag-kämpade-för-känslan. Ångest existerade inte, allt var bara enkelt och lätt.

Festade alla dagar utom en, så ja jo, utvilade kände vi väl oss aldrig precis. Men det är ju lite det som är meningen med en ayia napa resa. Det var långt ifrån högsäsongstempot, men många nattklubbar var öppna och det var mycket folk ändå. Vi lärde känna jättemånga, bland annat ett gäng från grabbarna grus, så vi förfestade hemma hos dom och var ute tillsammans. Vi hade även några norska grannar som vi var med endel, både vid poolen och på förfest. Åh vi hade det verkligen så sjukt himla bra! Tror att det blev mer "personligt" nu när vi åkte, under högsäsong så blir man mer som en i mängden med tanke på allt folk. Dock måste jag fan åka då med!

Vädret var okej, vissa dagar var riktigt varma och soliga! Sista dagen regnade det haha, så då låg vi och sov till 6 på kvällen för att sen gå ut då. Så lite bruna blev vi nog allt ändå!

Jag måste verkligen dra iväg efter studenten sen, runt jul. Vill runt i USA för att sen söka jobb i napa, thailand eller någon annanstans där solen skiner och det är fest jämt jämt jämt. Om ett år befinner jag mig definitivt inte i kalmar längre, inte ens i sverige.
Vill tillbaka nu!



Min hals blev uppfuckad i mitten av veckan, och det håller i sig fortfarande. Längtar så sjukt mycket efter mitt malkars, så imorgon bär det av det med halsont eller ej! Går ner så himla lätt i vikt så ska käka så jäkla mycket skitgrejer blandat med protein typ.. Om halsen tillåter vill säga.

Ska snart dra iväg till sofie för lite förfest nu innan vallen!


Sweden

Hemma
Så nu ska jag somna i vår varma soffa, berättar om resan imorgon.



Bästa, bästa, bästa nånsin! Saknar redan detta underbara ställe.

Några timmar kvar..

Ett bra tag sedan jag bloggade nu såg jag.. Och detta lär blir sista inlägget innan jag åker om jag inte får för mig att leta upp en dator i cypern vill säga.
Åker imorgon klockan 4 på morgonen ungefär, lär vara som en halvdöd zombie innan jag sitter på planet. Längtar ihjäl mig efter sol, mat, festligheter och att bara få komma iväg! Åh vad det kommer bli bra.

Träffade några av tjejerna igår på kvällen på krögers (mums på deras strawberry daiquiri!) och hade det trevligt och skönt. Älskar att sommarn är påväg!




Sunny day

Har haft en riktigt bra dag! Vem har inte haft det som bor i kalmar med det här underbara vädret?
Började dagen med en löprunda tillsammans med pappa, för att sedan avsluta det hela med ett dopp i havet. Första doppet för i år till och med! Åkte sedan hem och solade på hans balkong, perfekt då det blåser väldigt lite där, och käkade lite god mat.
Drog sedan på ett spinningpass med sofie, och nu sitter jag är, några timmar senare och kämpar med min engelska-bokresention.

Imorgon ska jag till Oskarshamn med mamma för att träffa en specialistläkare på sjukhuset där. Jag har ett ärr på magen, nerifrån och upp, och biten längst ner gick upp efter operationen, så det läkte lite wrong.. Det är runt 1 centimeter brett, vilket är rätt mycket, så ska operera om det innan sommarn, eller till hösten. Imorgon ska läkarn titta och bedömma, tror jag. Hoppas hoppas hoppas att det går att göra något åt det!

Härliga lördag

Började morgonen med en riktig brakfrukost innan jag begav mig mot gymmet med sofie. Spinning i 50 minuter och lite styrka på det! Så himla bra lördagsmorgon. Laddar upp med protein och fruktsallad nu och ska snart hoppa in i duschen. Hörde att det serveras pizza i stugan om ett litet tag, och det tänker jag minsann inte missa!

Ikväll är vi bortbjudna på middag, familjen och jag. (ja, jag älskar att äta) Ska även förbi Emelie och tjejerna en sväng där det vankas mys, mys och åter mys!



Var ute på en 1,5 timmes kvällspromenad igår med Sigge och Sofie, men kort var inte gubben sugen på att vara med på inte!

9 days

Nu är det faktiskt bara 9 dagar kvar till ayia napa!! Åh som jag längtar efter lite festligheter och solsken. Ska bli sjukt kul att se vad detta omtalade ställe har att erbjuda, även om det inte är högsäsong. Laddar upp med massa untz-untz-musik på spotify och drömmer mig bort.....

Har även valt studentlåt idag, nu är det inte många veckor kvar! Har dock en hel del uppgifter och annat som ska in innan denna underbara dag är framme, men det löser sig.
Det gör det alltid. (pepptalk till mig själv där ja)


Bakissöndag

Med en dunkade huvud har jag intagit soffan och delat upp min panodil i 4 bitar (kan faktiskt ta en fjärdedel om den ligger i youghurt nu för tin!) och satt på scooby doo som finns på en av alla våra barnkanaler. Fattar inte vart dom kommer ifrån, vi har aldrig haft dom innan..

Ska dock försöka ta mig härifrån och bege mig in till stan för att färga sofies hår på salong backstage. Med lite tur får även hon lägga i lite slingor i mitt hår, hoppashoppashoppas!

Förresten så sög palace igår faktiskt, gjorde det bästa av det och fick rätt kul men ändå, känns så ovärt dagen efter. Nu blir det inga fler fester fram till napa inte!


We like to move it

Ska snart iväg till förfesten som carro håller i, åh jättetaggad! Har jobbat från 9-16 idag så är rätt trött också får jag väl erkänna. Dock kan inget hindra mig från att slå klackarna i taket ikväll, vart festsugen sen förra helgen då jag spenderade varenda kväll på malkars he he.



It's friday!

Underbar fredag
Projektarbetet är nu inlämnat för gott.

Detta ska firas med massa gott och film ikväll. Dock har jag svårt att föreställa mig detta nu då min lillebror precis köpt jackass 3. Dom slängde precis upp en man som satt fast i en baja-maja i luften, säkert 50-70 meter, och den var full. Alla spyr överallt, och jag skulle faktiskt vilja göra detsamma.

Hur som helst, morgondagen kommer bestå av träning och lite smågalna festligheter, så det ser vi fram emot minsann! Avslutar inlägget med lite pics från hv's labb idag..





Nej, labb tillhör inte denna klassens vardag.

Torsdag

Kolla in mitt sliskiga leende

Kom hem från gymmet för en stund sedan, körde indoor och bodypump med sofie. Skönt efter en lång dag i skolan vill jag lova! Har nu tryckt i mig massa kyckling och pasta och nu jag tror bestämt att ostbollarna ropar på mig ifrån skafferiet i köket..


Onsdag

Huvudet börjar dunka lite smått ännu en eftermiddag, får jag huvudvärk en kväll kan jag lika gärna räkna med att det håller i sig ett par veckor.. Antar att det är spänningshuvudvärk.
Intressant?
Nä, tänkte väl.. Ska städa och plugga lite ikväll hade jag tänkt, och äta upp resten av min ben&jerry he he. Hade faktiskt inte så mycket mer att säga.. (sjukt onödigt blogginlägg med andra ord) Festa lugnt ni som ska det, lillördag trots allt, eller äe förresten, festa hårt. Och ni som ska mysa, ha en supermysig onsdagkväll!


Ben, Jerry & Jag

Ikväll är det huvudvärkstabletten, Ben, Jerry & jag. Mamma jobbar natt så sitter här hemma och myser med tända ljus och desperate housewives. Spenderade tidiga kvällen hos mormor med god sallad från kebaben ute på hennes inglasade lilla balkong! Har ju varit underbart väder idag (har dock inte hunnit spendera så mycket tid i det) så det var hur härligt som helst. Var även och hämtade mitt paket från hm innan, med min nya favvojacka i! Ni vet den som alla har? Eller som i alla fall hela HV har..


Orkade inte fota den på mig, lägga in den på datorn och lägga ut den här. Så här har ni den rakt upp och ner! Kostar bara 199:- om man beställer den så pass på. Finns i beige, vilket jag tycker är vårigt och fint, i grönt, och svart då.


Två små


Hejdå utväxten

Vart ute vid hansa med mamma, modehuset och ikea. Sprang på en gosig oversize-tröja på rean bland annat!
Nu sitter jag här med sofie som precis lagt i blekning på min utväxt, klarade seriöst inte av den mer. Hade tänkt vänta en vecka till så jag hade varit lite mer nyfärgad till cypern men äe, pallade inte vänta! Ska iväg till pappa och käka lite gott sen, innan jag tar med mig sofie till malkars. Skön söndag!


Saturday

Har precis tryckt i mig en såndär riktigt god lördagsfrukost, äggröra, mackor och havregrynsgröt med sylt och jordgubbar. Magen är glad och redo för några timmar på jobbet! Efter det vankas det nog lite träning skulle jag tro, och mys med amandi. Om jag inte lyckas lura iväg partypinglan på lite festligheter..


RSS 2.0