Det rullar på

Då varenda kotta befinner sig inne i stan denna kväll väljer jag faktiskt att sitta hemma i soffan med lite bra tv och musik. Tror jag ska ta och rensa smycken, skor, kläder, ja ni fattar, så jag ser vad jag har för något nu när hösten är påväg! Onödigt att köpa likadant bara för att man tryckt ner plagget längst ner i byrån.

Imorgon ska jag därimot in till stan med min finaste tjej för att lyssna på maggio! Får se hur kvällen slutar, om jag tar det lugnt som jag sagt (...) eller om det slutar med festligheter på vallen.Om en vecka tar jag med mig denhär bruden+tre andra heta töser till cypern, åh vad jag längtar!


Akta cabben då

Igår hade fanny och jag planer på att dra till strand, men det hela slutade med myskväll hemma hos moi med godis och chips så det både räckte och blev över! Hade även greveholmmaraton, som jag somnade ifrån he he..

Dagen har spenderats i borgholm med mamma och marcus, hur mysigt som helst! Var runt på lite andra ställen också, eftersom mamma ibland tycker det är trevligt att semestra fyra mil från vårt hem.. Men som sagt, jättemysigt! Ska fortsätta kvällen i kalmar hamn med anna och en stor fet glass.Det var jag som körde runt på härskapet idag, och på parkeringen i borgholm skulle jag ställa mig vid en cabb. Mamma fick lite halvt panik och skrek bara "akta cabben rebecca!" trots att det fanns en hel del andra bilar där. Nä men skit i dom andra liksom..
BARA INTE DET HÄNDER NÅGOT MED DEN DÄR RANDOM CABBEN FÖR TUSAN!!


RSS 2.0