Körtkort!

I måndags blev körkortet mitt, och imorgon ska jag minsann hämta ut det på posten. Bilden blev gräslig, men vad kan man förvänta sig klockan 8 på morgonen 20 minuter innan teoriprovet?

Har därför kört en hel del bil som ni kanske förstår, både nödvändiga och onödiga rundor! Det bästa är att jag får ha precis vilken musik jag vill och jag får bestämma hur högt det ska vara.
Man kan sjunga hur fan man vill också, ingen hör ju ändå.

Underbar känsla hur eller hur, att kunna ta bilen när man vill (eller när den är ledig..) och inte behöva cykla i den svenska vinterkylan. Värt varenda peng!

Se där!

Det var inte igår jag skrev här.. Har funderat många gånger, men hela tänkt "äh palla.." Men trots mitt hundraårs-uppehåll är det folk inne varje dag och jag börjar tycka lite synd om er trogna läsare som aldrig får något nytt att läsa!

Vad har hänt in my life då? Jag är snart färdig med skolan, ni vet den där extraterminen som jag såg fram emot sådär sjukt mycket i våras! Bara datorkunskapen som ska tas tag i, sparar det bästa till sist, som jag alltid gör.

Eller inte.

Hur eller hur så flyter mitt liv på jäkligt bra, så ska inte klaga! Finaste pojkvännen och jag har bokat en resa till thailand den 18e januari, och där blir vi kvar i två veckor. Phuket och krabi blir våra två destinationer!

Ska som sagt försöka uppdatera lite oftare, så håll ögonen öppna gott folk!


RSS 2.0