Aiya napa på g

Bra dag!
Vaknade hos sofie vid 9 för att sedan pysa in till skolan för att jobba på projektarbetet med felle. Vi jobbade i typ en kvart, för rapporten suger, så vi åkte in till stan istället. Köpte massa grejer så då blev jag glaaaaad! Sen kollade sofie och jag på ayia napa resor så då blev jag ännu gladare. Ska eventuellt boka på onsdag!

SEN var jag på gymmet i typ 3 timmar, sprang 1 mil och körde ett gym-cirkelpass.
Mina ben är döda.

Nu ska jag göra en god kopp te och käka något nyttigt... Bara för att jag är så engagerad i min träning hehe.



SOMMAR, gah längtar redan till ayia napa.

Tröttast

Trött, tröttare, tröttast.
Skola från 8 till halv 5+möte, börja jobba vid 5 och kom hem nu precis.
Som sagt, tröttast. Varenda liten muskel i kroppen gör ont, precis som magen och huvudet. Ska sätta mig med engelskan här nu också, men innan dess ska jag fan belöna mig själv med lite hemklickningar! En ny väska vore inte så dumt.. Portföljer är min nya big love!


Lite lånad bild sådär av http://fashionbycsn.blogg.se/

Chanchel

Har dragit mig från att blogga hela dagen då jag ändå bara tänkte skriva massa skit och negativt. Tycker det känns onödigt att skriva då liksom. Skyller mitt mående och magontet på sjukdomskontrollerna som snart drar igång.

Hur som helst, kom på en grej som fick mig att le lite här nu i alla fall haha.
Amandas engelska.
Här om dagen till exempel bad hon mig trycka på "chanchel" när vi var inne på facebook. Tog en bra stund innan jag fattade att hon mena cancel. Åh kul var det!

Så detta ska jag försöka le åt resten av kvällen, det var ju i alla fall något.



"Jag är i alla fall bra på svenska..."

Lördag

Bästa dagen på hela veckan? Njae, tror fredag slår lördag.. Näst bästa dagen då!
Tränade, och bastade på malkars med amanda, sjukt skön start på dagen. Hunnit med en runda på stan också med min lilla mormor.

Kvällen ska spenderas i läckeby hos miss cangemark då det äntligen har varit hennes tur att fylla 18! Lär bli en ganska galen kväll..


Barnprogram

Hade tänkt fixa naglarna och glo på sex and the city nu efter träningspasset med sofie. Men eftersom vi har småfolk i huset så får jag byta ut den rosa boxen mot molly mus på barnkanalen.

En krokodil, en anka och en mus leker kurragömma., och dom slutar seriöst aldrig. William älskar det.

Rockar fett

Jag älskar att städa.
Speciellt när det ser ut som att en atombomb slagit ner just i mitt rum.

ÄLSKAR DET.



Nä seriöst, fuck it.. Tilda håller med i alla fall. Amanda tycker att det.. rockar fett?

Måndag

Riktigt chill skoldag, har bara jobbat med projektarbetet ett par timmar. Hunnit med en runda på stan och hittat massa fint så är glad nu! Taggar även ett träningspass med amanda som ligger bredvid mig i sängen och glor på greys.



Vi bjuder på en liten dagen-efter-ett-galet-nyår-bild också. Eller, jag bjuder på den, amanda vet inte om att jag gör det.. Och ja, det är varsin pizza vi har i påsen!

Mer tjat om håret

Nu är jag typ hyperblond. Alltså, jätteblond verkligen. Sofie tog bort dom allra flesta slingorna igår, och klippte moi. Med lite silvertoning i så kommer det ta bort det där lilla gula som finns kvar och bli kallt, gutt!

Äe nu står väl pappa utanför med bilen och väntar så måste skynda iväg. Laga god mat och umgås ska vi göra denna söndag minsann!


Fuck min hårbotten

Min hårbotten är förstörd.
Jag hatar blekning.



En trött kväll

Huvudvärk som fasen trots att jag sovit sen jag kom hem från skolan. Åh, det suger faktiskt lite. Tror jag ska gå och lägga mig en andra gång och se om den vill vara borta imorgonbitti. Slutar redan vid halv 12 imorgon, och sedan hörde jag minsann att det vankas myskväll med jonsson!



Gosehund! Jag undrar om miss cangemark tycker jag att jag är väääldigt lik kissie nu, pga min rosa mjukisdress.. Gosh, hoppas fan inte.


Träning på g

Jag är ingen nyårslöftstränare, eller vad man nu ska kalla det. Jag har bara råkat bestämma mig, just nu, lagom till det nya året, att jag vill börja träna igen. Så idag har jag faktiskt fixat mig ett gymkort på malkars, dom har ju öppnat en ny jättefin anläggning nära moi, plus att amanda går där, så nu ska här tränas som aldrig förr!

Ett helt inlägg om min träning där ja. Funny.. Innan passet ikväll ska jag i alla fall börja glo på greys, säsong 6, som mami precis har köpt!

Km-tjeja

Eftersom förra inlägget innehöll endel.. negativitet, så tänkte jag faktiskt bara säga att mitt lov över laaaag har varit riktigt skönt och bra. Och än är det då inte slut, ledig fram till onsdag förstår ni!



Hej km-tjeja. Jag ser rätt dragen ut ja, but belive me, i wasn't!

Nada

Idag har inte ett dugg att göra, verkligen nada. Tråkigt? JA
Med lite tur lyckas jag få med mig mamma in till stan en sväng sen, men det är tveksamt alltså. I värsta fall får jag helt enkelt våldgästa någon, för klistra fast i soffan är inget jag har lust med en fredag!



Soffa, jag tog bilden av dig.. Men jag tänkte att du började ju faktiskt som tog den av palace :*


Karate kid



Jag gillar den här bilden. Det första man lägger märke till är min söta vän fagerström som sitter där allmänt glad över att det är sommar. Men sen ba: VAFAN, vem är det som utövar karate i bakgrunden?!
Haha åh gillar er tjejor


2011

Bästa kvällen på väldi väldi länge! God middag hos amanda, vidare på lite fest, vidare till palace, vidare till efterfest, hemma hos moi med mandi och hanna vid 7 idag på morgonen.
FUNNY säger jag bara!





Efter att ha smäckt i oss varsin pizza så ligger vi nu i paltkoma på golvet framför tvn.


RSS 2.0