Nemen! En iphone..

Jag råkade visst få med mig hem en iphone idag från media markt. hihihihi, fett glad tjeja som nu slänger gamla skitmobilen i soporna föralltid!
Den är liksom vit och allmänt underbar, waaah!




Morsdag ju!

Grattis världens bästa mamma.
Du fanns alltid där och lämnade aldrig.

När jag blir stor vill jag bli som dig iiiihihi ♥




Nyblonderad dåja

Sex and the city var skitbra. Se den. Även om du knappt sett något av serien :)

Nu har jag precis klippt Malte och senare ska jag klippa pappa. Fika med Pernillas föräldrar också, första gången jag träffar dom hihi. Och jag är rätt äcklig idag, känns ju bra.

Är även nyblonderad, utväxten då, tackar Amanda och Sofie för detta! Ser dock ut som han bingo i huvet.. Gillar att ha lite utväxt liksom, det ramar in ansiktet, men för mycket är ju icke snyggt asså.



BLOND elle?! Hihih


Trevlig kväll!

Kanonbra kväll hos Hanna igår! Tjejerna hade fixat med så god mat och grejer. Så tackar för detta! :)
Jag och hagel kom inte in på vallen så vi drog till cafe dream i väntan på skjuts hem.

Denna dagen ska tillbringas med Amanda, gosh hur bra som helst ju! Ska se sex and the city ikväll med henne också wie. Gladis att jag har dig tjejan.










Tjarå!

säger tjejan med lockar i luggen hihihihihi.






Festligheter hos Hanna

Hemkommen från skola, stan och maxi. Trycker i mig macka, juice och ostbollar för att inte hungra ihjäl innan vi käkar hos Hanny. Hon och Mia ska ha lite middag och grejer, wie blir skoj! Sedan gör vi ett försök att komma in på vallen. Eller rättare sagt, jag gör ett försök, dom andra vet att dom kommer in.
Lär väl hamna utanför. Själv. Ensam. Buhu.
Äe, de löser sig alltid!



Söt tjej med sveriges längsta tunga?
På tal om sverige så är vi inte med i melodifestivalen.
SUGER faktiskt.


Fjortishav vid baronen

Var på baronen tidigare idag, skulle vara någon modevisning och goodiebags skulle delas ut. (stavning? men vem bryr sig)
Sofie, Manda och jag trängde oss igenom fjortishavet och skulle jag säga annat om oss än att vi betedde oss likadant som resten av girlsen så skulle jag ljuga. Kände mig aningen patetisk efteråt då vi stod utan dessa påsar.

Vissa tjejer lipade på grund av trängslen. Haha, kändes som man stod längst fram på rixfm-konserten och väntade på darin eller nån..




Triatlon

Idag mina vänner stod triatlon på schemat. Simmade en halv kilometer, slängde oss upp på cyklarna för att cykla 1,2 mil för att efter detta springa nästan 3 km. Tog 1 timme och 13 minuter för moi (y)
Förra året fick jag cellgifter för min cancer vid den här tiden och jag var glad om jag orkade en timme i skolan eller på stan. Idag har jag fixat ett triatlon, dock i miniformat. Till och med lärarn var förvånad. Känner mig duktig asså, amanda tildan och erika också hihi.

Amanda följde med mig hem sedan. Låg nerbäddade i sängen och glodde på greys. Fan va skönt det var efter denna dag.
Förövrigt så säger hon Rebecca till mig 24/7. Jag heter Becca. Förutom inför vuxna och familjen typ.



Kände för att dela med mig av en ful bild från Egypten innan läggdags. Enjoy!


Mysväder jööö

Skolan var ju som den var. Powerpoint suger, min mobil blev tagen och jag lackade sönder på halva kagg. Kändes det som i alla fall. Så, förlåt till er som råkade vara med mig då jag lackade.. haha.

Blev i alla fall gladis av att köpa ett par shorts och ett par gladiatordojjer på hansa wie! Imorgon är det triatlon som gäller, sate va taggad jag är faktiskt :)

Näe, nu ska jag käka lite sallad med mamsi och titta film i detta "sittainneochmysaväder".





Matlagarn

Har något milt som liknar magkatarr just nu. Kan dock inte sätta fingret på why. Stressad kanskekanske?

Steker iaf korv, mummmma, med räksallad och grejer på! Ska svulla med det och ostbollar till greys i min ensamhet då mamsi jobbar natt. Kanske hinner med ett besök på gymmet också.

Nä nu brinner snart korvarna upp. Tjarå!


Grill, klipp och pizza

Hoppas ni haft en bra helg gott folk!
Tagga skola imorgon och prov man inte visste man hade.

Igår var vi hos Amanda och grillade med massa härliga tjejer! För trevligt. Får se om jag lägger upp bilder här sen eller om det bara blir på ansiktsboken så att säga.
Myst ute i stugan idag och klippt My. Har även tryckt i mig en halv pommespizza, vilket resulterade i att jag blev proppmätt.





Hej egoflicka från igår.


Hur blir dagen nu då?

Funderar på hur jag ska spendera dagen. Mamma ska på nån grej vid skällby, vilket vore trevligt då man får sitta ute i solen.

Men jag är liksom sugen på att grilla och grejer. Ligga ute i bikini med musik.

HMMMM vilka problem man kan ha da?!




Bara för att killen är så jävla klockren haha!


Förbannade cancer

När jag låg på sjukhuset i Linköping så träffade vi en familj vars barn gick bort i cancer för en tid sedan, bara ett par år gammal. Har skrivit om honom innan och jag blev verkligen ledsen när han dog. Jag kikar in på pojkens mammas blogg lite då och då för att kolla läget lite.

En flicka vi träffade i Linköping (hon nämner bara första bokstaven i namnet, men vi antar att det är denna flicka) som var otroligt dålig under min andra behandling om jag inte minns fel. Det var nästan aldrig någon som lämnade hennes rum ifall det värsta skulle inträffa.

Flickan gick bort i cancer för över ett halvår sedan läste jag nu.

Varför fick jag leva men inte dom? Känner nästan en sorts skuld över detta, och jag blir så förbannad över att barnen inte fick en chans till livet.

Hatar cancer något förjävligt just nu.



Exakt ett år sedan. Jag lever fortfarande & mormor har kvar sitt barnbarn. Fan vad jag önskar att cancer inte fanns.


Solen har hittat hit

Så becca är gladis!







Negerbollar ikväll wie

Ska vara hemma själv heeeeeela kvällen då mamma ska gå margaretaloppet. Känns skönt faktiskt, gjort negerbollsdeg (Ja, jag säger negerbollar) som jag ska käka snart, mmmmh. Slappa med lite greys till det också, skoj att börja kolla på massa gamla avsnitt jy!




Tisdagen

Tai silk med mormor satt galet fint efter skolan idag! Jobbat med kollektionen, färgat, klippt och hållt på wie, massa skoj faktiskt.
Har kollat mitt lilla jobbarschema också som börjar i början av juni, gosh vad jag längtar!
Nu mina vänner ska jag nog kanske kanske kanske försöka pallra mig ner till gymmet. Men bara kanske.



PÖSS :*


Jaha nähä

Nu ska jag fortsätta glo på greys och passar på att säga godnatt innan jag stänger ner datorn. (Bjuder till och med på en webcambild från i onsdags, deni)



Så, GODNATT dåva!


För bra i Stockholm

Hejsan hallå folket.

Jag vill faktiskt tillbaka till Stockholm just nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om helgen där, men vi hade det riktigt kul! Tror det var runt 150 ungdomar där som har haft cancer eller har ett syskon som drabbats. Det är seriöst svårt för mig att beskriva hela grejen. Jag är inne i någon slags förnekelseperiod då jag ser mig själv som "nä men jag har aldrig haft cancer!" och då blir det väldigt jobbigt att tvingas inse att jag faktiskt har haft det, och att min brors syster har haft det. Man blir påmind om det man varit med om när man träffar andra som varit där också. Men på ett sätt är det otroligt skönt att träffa dessa starka människor och veta att man inte är ensam. Man får en massa nya kontakter och vänner vilket bara är skoj.

Helgen har varit kanon, verkligen! :) Men jag har som sagt svårt att beskriva den.





























Bokramare hahahhahaha (L)


Hemma nu

Hemma från storstaden nu hehe. Allt har varit bra men jag pallar inte skriva om att nu.

Mandisen kommer hit ikväll iaf hihi, maaaaaassa mys på den bruden!


Tjarå Kalmar!

Bra kväll igår! Hinner inte dona med bilder och så nu, tåget går om en stund.
Får se om jag bloggar lite från Stockholm, vet inte hur mycket tid jag kommer ha. Ska dit med barncancerföreningen så palla va osocial med datorn jämt :)) Kommer hem på söndag.
Tjarå Kalmar!




Stress wie

Sate va stressigt det är daaa! Fixa musik, packa, städa, duscha, fixa GAH. Imorgon åker jag till Stockholm och ikväll äre fest som gäller.

I skolan var det kul. Eller något? Skrattat, skrikit, tjaffsat wie, allt ni kan tänka er då 3 stycket väldigt viljestarka trötta tjejer ska komma överens i ett grupparbete.
Gillar dock tjejorna heheheh ♥




Plugggggg

Efter käk och plugg på tai silk så fortsätter plugget i beccas säng. Förhoppningsvis stannar gullepullan hos moi inatt också wie.





Vet att jag är jättecool i wezctröjan.


Lady gaga i november!

Rubriken säger allt. I november tar jag med mig amanda till malmö för att glo på världens bästa artist, festa och shoppa sönder.
GOSH så jävla bra!!!




Utklädningsdag

Äe, fyfan va mätt jag är. Mår typ illa.

Taggar inför morgondagens fix av lillebror, utklädningsdag för 9orna då ju. Min bror har typ metalstil och ska bli en sliskig brat.
Smink och bakslick ska syster dona imorgon wiho!


Ta sig ur sängen

Idag är en såndär dag då man egentligen inte pallar ta sig ur sängen. Tre prov på det gör ju dagen underbar?

Bud på att gå och lägga sig igen asså!


Det var längesen

Hittade lite bilder på pappas dator, alltid lika skoj att kolla igenom alla 06bilderna haha! Här är några gamla pics iaf, finns hur många som helst så lär slänga upp fler nån annan gång :D
HHEEHEHE



























Mobiljävel

Nu kommer My. My gör mig glaaaaaaad ♥

Hatar förövrigt mobiler typ.


Fest på g

Jaha nähe, två stressade tjejor har ni här i färjestan! Ska på lite förfest till Tilda med goa brudar för att pysa in till staden efter det.

Spenderat dagen med Nille och Walle, fina blev dom i håret efter att Becca och saxen varit framme!

Nääääe, nu ska vi dra, pussssss


Chokladbild



Söt bild!! Nä, tagen för några dagar sen åså. Blev sugen på fredagschoklad och grejer när jag såg den så tänkte dela med mig av den heheh.

Kvällen bjuder på tacos och trevligheter. Imorgon blire att klippa Nille+Walle, sen fest på kvällen? Hoppsi på de asså!


Onödigt inlägg

Ska plugga ekonomi och permanent. Även rulla lite hehee.. Vill egentligen träna, men jag pallar bara inte blä. Så, jag chillar istället, med massa plugg wie (y) Egentligen pallar jag inte det heller.

Tur att helgen ser ut att bjuda på en del trevligheter iallafall :))



Söta hörlurar va? Nä, brormin som brukar ha dom när han spelar trummor.


Intruduktion

Varit på intruduktion på mcdonalds idag wie! Skrev på massa papper, kollade kök och kassor, fick massa information och kläder och lite så. Längtar riktigt mycket tills jag börjar jobba!
Nu är jag dock galet trött efter att ha varit iväg sen klockan 8 idag så ska nog typ sova, eller nått..


Sjukhuset today

Idag har jag varit på sjukhuset, pratat med min läkare, tagit afp-provet (min markör där läkarna kan se om cancern är tillbaka eller inte) och vaccinerat mig. Cellgifterna liksom tog bort allt jag vaccinerat mig mot tidigare, så jag har fått börja om, haha..(y)

Allt gick i alla fall bra! Nu hoppas vi bara att allt håller sig där också :)



ÄE, ett stick i fingret?! Stackars becca asså.. not. Säger åt mig själv att sluta se så ynklig ut, nu, bums!


Sorry, I cannot hear you

I'm kind of busy!

Lady gaga asså ♥




Veckorna innan lovet..

Alltså, det är så sjukt mycket denna veckan, och alla andra också för den delen. Prov, modeller och läkartider, gosh..
Så jag gör det jag är bäst på; skjuter allt framför mig och tänker "jag ska bara..."




När vi älskar livet










Dumma permanent

Jag hade hunnit träna nu, om jag inte var tvungen att rulla permanent.
Just nu gillar jag inte permanent alls..
Tur att Amanda komsi hit om ett tag, grillning och mys fåre bli! :)


Valborg då ja

Valborg var brabrabra, förfest/grillmys med sofie, amanda och linda innan vi pös in till staden. Delade oss eftersom sofie och jag inte pallade försöka komma in på palace så vi hamnade på en annan liten festi :)

Idag har jag tagit ett till hål i örat och jag var lite skrajsen innan.
"Du har haft cancer becca, ett hål i örat är inte så jäkla farligt!"
Det är faktiskt rätt sant, klokt sagt av nille måste jag säg.



Har lagt upp typ 10 pics på facebook så kika där hörrni!


RSS 2.0