Liseberg

Kom precis hem från göteborg som jag spenderat de två senaste dagarna i. Liseberg och shopping, helt underbart kul! Man får verkligen en kick av att åka karuseller och berg&dalbanor och trotsa sin nervositet! Älskar verkligen känslan. Ett plus är ju att jag fick med mig två klänningar, ett par brillor och en bikini hem! Ett paket från nelly väntar även på maxi, så kanske ska pysa iväg och hämta det..









Som sagt, sjukt bra och mysiga dagar med pappa, hans pernilla, simon och min fina lillebror! (betoning på lille, då folk tror att jag som är 1,62cm är minstingen i familjen)


Onsdagsfilosofi

Skrev precis nyss ett inlägg och skulle precis publicera det när internet krashade. Kul, hatar mitt internet nu.

Skrev i alla fall om beslutsångest över kvällen, km eller inte km?! Tror jag ska spara mig till fredag, men det är inte kul att bara sitta hemma och glo i mjukiskläderna. Haft en sjukt bra på stan i alla fall, igen, med sofie, långfika, köpt klackisar och tränat lite på gym1. Bodypump och kondition, love malkars!
Dessutom sitter jag och lyssnar på för tillfället världens mysigaste bästaste låt, the moment i met you, blir helt glad av den! Kanske bättre att stanna hemma och nöta sönder den, och må sådär extra bra som man gör ibland!





Dags att färga utväxten kanske?..

En ovanligt bra tisdag

Sitter här framför datorn och kan knappt hålla ögonen öppna. Planen är att somna i soffan med nyborstade tänder och ett oerhört vackert, dock rent, ansikte, fritt från smink! Har spenderat min dag inne i kalmar med amanda och har dessutom köpt med mig halva stan hem, något jag anser att jag var värd efter en helg full av jobb! Var även i borgholm en sväng, eftersom amanda var desperat efter att hitta en sjal.

När vi väl var tillbaka i kalmar hade hon fortfarande ingen sjal.


För vi har tagit studenten

Nästan en vecka sedan sista blogginlägget, bra där! Har haft fullt upp de senaste dagarna, med student, utgångar och en hel del jobb. Så sjukt kul har allt varit, studenten var verkligen en dag att minnas, även om jag inte riktigt kan känna den där speciella känslan som jag tror de flesta andra känner. Men hade som sagt det sjukt bra, riktigt riktigt bra!

Idag är jag ledig fram till klockan 5, så ska in till stan och fixa med min nya gant-klocka jag fick i present så att den passar. Har lite annat att fixa och dona med också nu när jag är ledig hela dagen så ska väl fixa iordning mig och dra iväg!











Tack till alla som gjorde min dag perfekt och minnesvärd!

Några få timmar!

Imorgon tar jag studenten.
OM NÅGRA TIMMAR TAR JAG STUDENTEN TILLSAMMANS MED MIN FINA KLASS!
Ska njuta av varje liten sekund av dagen, verkligen varenda liten sekund.

Jag ska se till att det kommer bli den bästa dagen nånsin.


Tre dagar kvar

Som ni vet har jag ju varit lite sådär halvsur över studenten, eftersom jag anser att jag bara tar den "på låtsas". Jag har blivit sjukt arg när folk har sagt: men du får ju i alla fall ta studenten! och då syftat på att jag kunde varit död nu.

Häromdagen insåg jag att det nog är precis så jag måste tänka för att få en lika underbar dag som alla andra. Det kan ju låta väldigt hemskt, men när jag insåg det så kände jag hur otroligt glad jag blev, hur glad jag blev över att jag finns kvar här och kan ta studenten med min klass.
Jag kommer inte att fira att skolan är helt slut, jag får inte lämna tillbaka skåpsnyckeln eller alla böckerna, för jag lämnar inte skolan helt, som alla andra gör.

Men jag är ju inte som alla andra.

Därför tänker jag fira att jag lever, och att mitt liv kommer fortsätta långt efter studenten. Vad gör några extra veckor i skolan när jag har överlevt cancer? Som det känns just nu så gör det ingenting, absolut ingenting. Jag har ju hela livet framför mig, och det om något tycker jag är värt att fira!










Tomorrow!

Längtar tills imorgon.
Längtar tills imorgon.
Längtar tills imorgon.

Försökt fördriva tiden på gymmet men äe, den går riktigt långsamt.. Imorgon är det bal, och som sagt, jag längtar! Har varit inne i stan och fixat med det sista, alla fejkprylar så som ögonfransar och naglar. Låg sedan på kattrumpan och bättrade på brännan med sofie och my, hur skönt som helst. Hoppas att vädret håller i sig lite tills imorgon också, det ska tydligen bli sämre.. Håller tummarna helt enkelt!

Sommartider, hej hej, sommartider

Legat vid mina kusiners pool hela dagen, hur skönt som helst! Imorgon blir det eventuellt stranden, vore riktigt härligt, men får se vad som händer.

Firade sedan min mosters man som fyller 41 idag, och nu sitter jag här, och velar på om jag ska vara hemma, träna eller pysa till krögers.





Ja, mina kusiner har en igelkott som husdjur. En afrikans sådan!

Långhelg

Jag är ledig torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, vilket känns sjukt underbart. Dessutom så är vädret hur fint som helst! Och bal på söndag på det också, gutt gutt gutt.

Spenderade gårkvällen på vallen, precis som resten av kalmar verkade det som. Stod i kön i över en timme, kom in några minuter efter 12 då dom med flit tog in folk jättelångsamt bara för att inträdet började gälla först efter 00. Riktigt dålig stil av dom faktiskt, men tillslut kom jag ju in trots allt! Hade en grym kväll i alla fall, så det var värt det he he.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka och få healing/massage. Resten av dagen ska jag spendera i stugan och bara chilla och steka i solen.


RSS 2.0