Ge mig...

...mer tid tack.

Looooop

idag gick vi igenom hur man gör en loop på långhårstekniken. tänk er att man gör en rosett i håret. eller att man gör en rolád (stavning?). så ser en loop ut ungefär i alla fall. min uppsättning blev inte så bra, men det är trots allt första gången som jag använder mig av denna tekniken.





lägg märke till sofies min, hon i den rosa tröjan (;


Teakwondo!



detta är sofie, min snygga kompis. tänkte bara visa denna jättefina bilden på henne, när hon skulle vara stjärntecknet lejon. lånade den av julia axelsson (a)

nille och jag har köpt silverschampoo idag. & nu hoppas jag att hans hår blir silver, precis som han vill ha det. silvertoningen som jag la i borde framhävas lite mer inom någon vecka :) shampoot kostade bara 89kr.
idag har vi även haft teakwondo på idrotten. jag har gått på judo en gång i tiden, något som inte riktigt var min grej.. teakwondo var jag ungefär lika bra på. min bror därimot, han har rödsvart bälte i kampsporten! :)

Färgat babys hår idag

japp, idag har jag färgat nilles hår dag på salongen. blekte det först, och då blev det gult.. sen la jag i en toning, vit silver, och då blev det mycket bättre! en aning gult är det fortfarande men det kommer gå bort med lite silvershampoo. tog tyvärr inga bilder, men en förbild har jag så klart nånstans och efterbild blir det när det gula har försvunnit :) han var i alla fall finare i håret när han gick än när han kom (y)

Smart tänkt! (y)

lärare: när man är hemma med sitt barn får man pengar i ett helt år.
amanda: fan va ja ska föda barn då!

så gärna vill hon bli frisör!


Yoga, vadå komplicerat?

vi har valt aktiviteter till idrottsdagen idag. endel i min klass valde att åka skidor och även jag gjorde tillslut det också. problemet är att jag aldrig har stått på ett par skidor i hela mitt liv. skulle sätt rätt kul ut om jag inte hade ändrat mitt val.
så jag kom på att yoga är nog mer min grej... har trots allt en gammal yogadvd som ligger och skräpar i filmskåpet.



detta ska nog inte vara allt för svårt :)

Marilyn Monroe

jag gillar denna kvinnan bara mer och mer! blir inspirerad av henne. hennes ansikte ska sitta på min vägg, i mitt rum, hos pappa!




Silverblont=supersnyggt!

nille ska ju färga håret hos mig på tisdag, och han vill ha riktigt silverblont. själv vill jag bara ha en ton silver i, och göra hela håret snäppet blondare. tittar i alla fall runt lite på google efter såndant hår ;)

jag gillar den kalla hårfärgen på bilden, även om det kanske inte riktigt är silverblont. en av goldwells hårfärger :) finns att köpa på lars kaggs frisörskola (y)

Godis&chips&den 25e januari

kom precis hem från nille. han skulle iväg nu på morgonen så då fick ju jag pallra mig därifrån också. igår kollade vi på wall-e, helt okej film, otroligt söt robbot! tryckte även i oss en massa gott godis, chips, dipp, ostbollar.. så jäkla gott! fixade lite med hans mammas hår också, alltid bra att öva :)
ska snart ut och gå en sväng med pappa eller vad vi nu ska hitta på. fika kanske? blir nog mysit i alla fall! sen kommer nille hit igen för vi har 1 år och 8 månader idag.


Man får magrutor med Sofie

varit hos sofie hela kvällen, hon är för bra! *lägger huvudet på hennes axel*. kollade på lets dance, och vi tyckte det var bra att blondinbella åkte. skrattar även så magarna knyter sig.

sen har vi ju skofantasten själv.. så här kommer några snyggingar från scorett.





Klipp, klipp, klipp, underbart!

dagen har varit hur kul som helst! fick klippa, en docka visserligen, med det spelar ingen roll. för jag fick klippa med endast lite hjälp från min handledare. klippte av ca 5-6 cm på topparna som såg riktigt fula ut. klippte även upp det. lite dumt att jag inte tog för-och efterbilder, men efterbilder får ni se i alla fall som är tagna med en dålig mobilkamera.. håret ser fortfarande slitet ut, framför allt på korten, men i verkligenheten såg den faktiskt bättre ut måste jag säga! :)





det är inte jag som har färgat dockan, däremot ska jag färga nilles hår på tisdag på salongen. det ska bli silverblont, något som jag själv också snart ska färga hade jag tänkt.

Leverpastejsmacka

sitter här med en leverpastejsmacka i handen och rix morron zoo i bakgrunden. mamma har köpt sånadär supergoda frallor som man inte kan få nog av. hur som helst ska jag till salongen snart, ser jag inte fram emot. läraren som jag har i hantverksteknik i skolan ska komma och prata lite om hur det har gått och så.. och antagligen klaga lite också.
hoppas det går bra och att alla får en bra dag :) helg sen ju!


Långhårsteknik

började en ny kurs idag, långhårsteknik. som ni hör på namnen så innehåller kursen i stort sett bara uppsättningar! och filmer om uppsättningar. och genomgångar av uppsättningar... ja ni fattar. en svinrygg kommer vi bland annat att få lära oss :)



ingen svinrygg direkt, men jag gillar frisyren! förutom luggen förstås, den är på tok för kort och det har jag lite svårt för, trots att många modeller har det.

När man inte ens vill leva

jag har funderat en hel del på det som hände på vår skola, om flickan som valde att inte leva kvar här längre. tänk hur dåligt hon måste ha mått, utan att någon kanske visste.. hon var väldigt speciell, och blev utsatt för sånt man inte ska bli utsatt för. det är lätt att driva med folk, och se hur dom reagerar, och det gjorde väldigt många med henne vad jag har förstått. men nu är det plötsligt inte alls lika kul. hon mådde jättedåligt, precis som många andra gör just nu. kanske går det någon mer på just min skola och tänker på samma saker som den här stackars tjejen gjorde.

har ni sett reklamerna som friends gör? den förra handlade om en pojke som bara fick höra massa fula ord, som han alltid tänkte på. men sen en dag kommer han hem från skolan och är så glad att en har sagt "hej" till honom. den reklamen som går nu är en tjej som sjunger en bit ur en av kents låtar, om att hon inte kräver något mer än att slippa hålla käften. här kan ni titta på reklamen. dessa reklamer påverkar mig väldigt mycket, och jag tror nog andra känner så också. men när en sån här sak händer, att någon inte vill leva, då måste man tänka till lite mer. jag är inte alltid den snällaste, det är faktiskt ingen, alla har nog sagt något elakt nångång, men sånahär saker får mig att tänka. för mig och för så många andra handlar det om att se bra ut och att folk ska gilla en. ett "hej" mer eller mindre spelar väll ingen roll? för vissa gör det de, och det ska i alla fall jag försöka tänka på i fortsättningen.

jag vet inte hur den här tjejen hade det, men som alla förstår så mådde hon inte bra och det är fruktansvärt att man väljer den sista utvägen. hoppas för allt i världen att hon har det bra nu.

Meningslöst inlägg

jag vill blogga, men om jag gör det så kommer jag bara blogga om tråkiga grejer, för hittils har den här veckan har varit u s e l . kan ju bara säga att jag hatar bdb när jag ändå skriver detta meningslösa inlägg.

En fruktansvärd sak..

har varit hemma från skolan idag eftersom jag har feber. men i sms skrev en kompis om en fruktansvärd sak. en stackars tjej har tagit livet av sig inatt, på skolan. vet vem hon är, och jag får verkligen ont i magen av att hon har gjort såhär. att hon mådde så dålig. som tur var var det polisen som hittade henne, och inte någon elev eller lärare. HÄR kan ni läsa lite om vad som har hänt.

skänker en tanke till hennes familj.
vila i frid

Changeling

här sitter jag med feber. för jävla segt. får typ ont i benen när jag har det. eller inte ont, det är mer en obehehaglig känsla som börjar från magen och sedan går ut mot benen. och tempen bara stiger :(

sen tänkte jag bara säga att det inte blev nån fest för mig igår, det blev bio med amanda och hennes pojkvän johan istället. mysit det, och jättesnällt att jag fick följa med dom! blev filmen changeling som handlade om en pojke som försvann, och om mammans kamp att hitta sin riktiga son. se den!


Stentvättade jeans, me like!

jag vill ha stentvättade jeans, och nu har jag hittat ett par skitsnygga på nelly.com. gillar dom verkligen och dom kostar bara 299kr så det kan ju faktiskt inte bli bättre? men så finns de ju såklart något som gör att jag inte vill beställa dom. det finns inga bakfickor och det går ett fult streck längs med rumpan! fasen att dom skulle vara så fula där.


Frisyren



här har ni den. en ganska slarvig uppsättning med flätor runt omkring. riktigt fin va den :)

Parkeringsbiljetter till alla kunder!

hemma från salongen nu! skönt (a) det är rätt segt att vara där från 9 till 6 när man bara sopar hår, diskar och bläddrar i tidningar. min handledare gjorde i alla fall en uppsättning på mig idag som jag ska ta lite kort på nu snart :) fick även lägga i mer parkeringpengar åt en kund. tillhör verkligen yrket!
om ett tag kommer nille och vi ska bara mysa och pyssla om varann. imorgon blir det fest med mina favoritfrisörer (y)

Vill du också ha gratis bilder?

jag vet att jag är dålig på dagens outfit -.-
skola idag, ganska segt. men jag fick VG på mitt bascontrolprov i alla fall! blev riktigt glad. sofie kommer snart också, weei!

har fått mina bilder idag som jag framkallade i måndags tror jag. kanske var det tisdags. gillar snabba leveranser och bilderna blev verkligen bra :) fick 100 st gratis, ett specialerbjudande. HÄR hittar ni deras hemsida om ni också vill ha gratis bilder. bara frakten på 29 kr som kostar.

Oh no!

panik panik panik! jag somnade på min dyrbara pluggtid!

The sims i mitt hjärta

kom nyligen hem från skolan. seg dag idag! måste plugga rätt mycket idag också, har prov i en hel kurs imorgon.. lika segt de. lycka till till mig! men innan jag börjar plugga ska jag spela lite sims med min bror och kusin, haha, ett nytt tv-spel som han har köpt. älskade sims när jag var liten, och jag gillar det fortfarande :) en evighet sen ja spelade bara.


Bilder från chrisses fest

nu är bloggen klar. fixade det med kommentarerna (y) kom på att jag inte har lagt in bilderna från festen i lördags också, så jag får väll ta och göra det nu :) dagens outfit glömde jag tyvärr fota.. blir nog imon, funderar på chinos och spetströja!

hur som helst, här kommer ett par bilder! blev inte så många med lite att titta på i alla fall.










Hjälp tack!

jag vet inte hur man ska göra med kommentarerna. det står ju "commentheader" och massa såntdär men om ja så ändrar alla färger så händer ingenting på bloggen..
VET NÅGON HUR MAN GÖR?


detta har jag alltså suttit med hela dagen. trött som bara den är jag nu! ska snart gå och lägga mig och slänga i en simpson-dvd tror jag. har faktiskt tränat idag i alla fall, med mamma. och jag har träffat nille en liten stund.
om jag hinner imorgon så fotar jag dagens outfit! sovmorgon så det blir nog inte så svårt att hinna med ;)

Under ombyggnad..

min blogg är lite under ombyggnad.. får inte ordning på kommentarerna! vet inte hur man gör (a) så jag ska testa vidare senare ikväll eller imorgon :)

Kan inte få nog av skor!



skor, skor, skor. jag älskar skor! något jag absolut inte kan få nog av. kolla bara in dessa puddingar. dom lila har min kompis fast i rött. sjukt snygga måste jag säga! att jag ens är vaken nu, borde verkligen sova. aja, detta var i alla fall något att fördriva tiden med.
godnatt ♥




Mmmmmassage

kom precis hem från en välbehövlig massage. tror aldrig 45 minuter går så fort som det gör när man ligger på massagebänken! har även en riktigt snygg ring nu runt hela ansiktet, de e tur att man bara ska sitta hemma ikväll.
imorgon börjar skolan, har tre prov, något jag inte ser fram emot. vi ska föna bascontrol, något jag är kass på! ett IG till och jag vet inte vad jag gör. vi ska även ha kryssappliceringsprov. en färgteknik man ofta använder sig av. något jag tycker jag är rätt bra på. det tredje provet är mitt omprov. det är pinsamt att säga det men jag har faktiskt IG i permanentrulling. vet precis vad jag gjorde för fel så jag hoppas att det går bättre imorgon. usch. vad dålig jag kände mig när hon sa det. IG finns inte i min värld.

Vita fina skjortan

sitter och väntar på att några av nilles kompisar ska komma. nille och hans familj äter så jag sitter här själv med tvspelsmusik i bakgrunden. h u v u d v ä r k ! är faktiskt inte så pepp på att festa just nu, eftersom ingen annan verkar vara det heller.
nille ska i alla fall ha en vit skjorta, pusspådet! ♥


Paris, Kate and I

har precis kommit hem från en runda på stan. nille och jag tittade runt i affärer och fikade lite gott. fick med mig ett linne hem från MQs julrea :) jättefint, har tittat på det innan då det kostade 300 kr. jag fick det för halva priset. det har ju kommit ett ganska nytt märke "paris, kate and I". linnet kommer från det märket och jag älskar i stort sett alla kläder som kommer därifrån!

ikväll blir det en liten fest med nille&co. är ganska pepp, tror de kommer bli skojj (y) tänkte ha det nya linnet till något snyggt. bilder kommer imorgon eller på måndag tror jag.
ha en härlig lördag allihopa!



ooouf, detta märket gillar vi

En aning sorgligt Lindsay

på bilden i mitten är det en framgångsrik vacker tjej. på bilderna runt omkring är det något helt annat. jag gillar hennes filmer faktiskt. riktigt sorgligt att hon är sånhär nu.




Mina damer och herrar...

häääär kommer daaagens outfit! ganska dålig bild, men nu är den uppe på bloggen iaf;)
klänning: gina tricot
tröja: gina tricot
sjal: åhléns
armband: present


Det är en kränkning!!!

under andra världskriget blev judar dödade i gaskamrare. dom arbetade under fruktansvärda omständigheter. deras familjer slets ifrån dom, många såg familjemedlemar dö. detta har hänt, slutsnackat, punkt slut, inget mer att säga om saken! när det finns idioter som faktiskt är så dumma att dom själva tror på deras förbannade nassesnack, då blir ja riktigt arg. det finns dom som tyckte hitler gjorde rätt, dom ser upp till honom. men dom som säger: "inget av det har hänt. det har inte funnits koncentrationsläger. det är bara massa påhitt." jag tycker det är en sådan kränkning mot dom som var i lägren. det är så fruktansvärt elakt att säga så. för kan dom verkligen tro på skiten själva?

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2124923

här hittar ni en sådan person. en sån som vill försköna det hemska som hände. åååh, vad jag blir arg när jag läser hans blogginlägg!!

Lite av HM

ingen dagens outfit idag. han inte ta kort och sen orkade jag inte ta kort när jag kom hem (a) men jag lovar att jag ska bli bättre på detta. här kommer i alla fall lite gobitar från HM (;



Blir naglarna fina älskling?

jag ska börja lägga in mer dagens outfit! jag tycker själv att det är kul att se vad andra har på sig och hur dom kombinerar olika kläder. kanske jag kan insperera någon i något inlägg då. hihi, man kan ju hoppas. kom bara att tänka på detta nu..

har varit med nille hela kvällen, myskväll såhär innan skolan börjar. tittade på en skräckis, ja jag gillar skräckisar, och mös. gjorde chokladpudding med grädde som blev megagod! han hittade även min nagelfil som jag har fått av hon som fixar mina naglar. har inte kvar några lösnaglar nu tyvärr, dom satt inge vidare på mig.. men får se om jag tar och fixar dom nån annan gång! hur som helst, fick lite kort på han när han satt och filade sina naglar. hade han ens nått att fila på liksom?




Påklistrad BH?

jag har länge undrat om sånahär funkar? om man köper de så vill man ju att det ska sitta, en utekväll vill man ju inte gå runt och oroa sig för om man kommer tappa sin BH. jag skulle nog inte våga chansa på att ha den på mig, men visst, det kanske går.



så vad tror ni? funkar den?
denna kommer från nelly.com

Red nails


Ett eller två R? (;

sitter här nu med sofy (; *sofie vinkar* vi har målat naglarna röda och fina. har även tittat på "dead silence", en mycket bra skräckfilm tycker vi! den handlade om en massa otäcka dockor, se den! hihihihihiiihi
nä, vilket oserriöst inlägg :D:D:D:D nu ska sofie hem, fan va tråkigt, bloggar nog mer serriöst sen.
pusselipusseli :D

stavas serriöst med ett eller två R? we need to know -.-

Klick klick


Fota, fota, fota

min dag kommer bestå av fotografering. blev riktigt sugen när jag vaknade! kommer inte ta några ute i snön, inte lika kul inne i stan som på landet. jag har tagit några stycken förresten, när jag följde nille en bit hem. ska fotografera mig själv en del, så ska ta och fixa till mig lite nu!



nej men godmorgon!

Snöbollar vs pulkaåkning

det första jag ser när jag vaknar är snö. riktigt mycket snö! visst lyser det upp den tråkiga vardagen, men tänk på blasken som kommer sen. usch säger jag bara! jag är en ganska liten tjej som tydligen vissa killar ser som en måltavla. så under högstadiet så fick man endel snöbollar på sig, precis som många andra små tjejer som inte kan göra något när tre killar ligger över dom och mular ;) man skrattar fast de inte är kul? eller är det det? tss^^

snö förstör även skor och man blir blöt om fötterna. det positiva är att man kan åka pulka (a) har aldrig åkt skidor mer än på tomten när jag var liten någon gång. pulka däremot åkte jag, och jag älskade det. vilket jag gör fortfarande. så skönt att vara ute med termobyxor, en stor jacka, sockor, no makeup, och bete sig som ett litet barn! bara vara den man är. att komma hem till en varm kopp choklad är ju inte heller helt fel!

LaGaylia lämnade körslaget

körslaget är över och team LaGaylia åkte ut. dom gjorde ganska dåligt ifrån sig ikväll tycker jag. nanne gillade jag starkt, och wells team också! glad att dom fick stanna. erik tyckte jag tyvärr var sämre idag än förra gången. vad tyckte ni? (:


när man älskar någon riktigt mycket så är varenda
minut tillsammans med honom värdefull


Snö - alltså mysig hemmakväll

snön har nu besökt kalmar tyvärr. vad jag skulle vilja åka utomlands nu! visst, snön ljusar upp en hel del, men det slutar bara med blask och kyla.. usch säger jag bara! ska bara sitta hemma idag och titta på tv. min farmor har kommit hit från gotland så ska umgås lite med henne också. nille kommer senare runt 5-6 så det är ju ett tag kvar..

ikväll är det körslaget, och jag måste säga att jag gillar det. att privatpersoner får chansen att visa sina fina röster tycker jag är bra! om jag själv fick chansen att göra en sån grej, om man nu hade en röst till det, så skulle jag lätt ta den! det är inte bara kändisar som behöver stå i tvrutan för att det ska vara kul att titta! :) min favoritkör är nog eriks. jag gillar deras låtval och hur dom framför låtarna.


Nyårsafton

jag åkte till tilda runt 5 med becka, sofie och hilda. där åt vi lite gott och förfestade :) tog en massa kort också ;) sen gick vi vidare till en fest hos victor. massa trevligt folk där ju! så det tyckte jag var skojj. vid 11 tog vi en buss till kalmar, till stortorget. träffade massa kompisar där också, vissa från gamla klassen så det var inte helt fel! men raketer åt alla håll och kanter är inte riktigt min grej så ja fick panik. så får se om de blir stortorget fler gånger;) mötte nille där också, och när man ser han så är det en idiot som står mittemot han och muckar och flackar med armarna typ. varför måste så himla många killar göra sånt?.. jag tog bort stördot i alla fall (y)
annars hade jag en jättebra nyårsafton! sov hos nille sen också, fick en riktigt kass start på de nya året men det löste sig sen :)


















RSS 2.0