Helgen

Första advent spenderades på mcdonalds med julmusik i högtalarna, heeela tin. Jag som inte ens är sugen på jul..
Var i alla fall chill att jobba, till skillnad från igår då de va kö konstant! Var piggare idag också hehe, med tanke på fredagens galenheter. Den kvällen blev förövrigt otroligt bra! Like my girls a lot



NEONPARDEEEY! haha, äe men rätt skön bild ändå




18årsmiddag

Som ni alla vet så fyllde jag 18 (ja, det var årets höjdpunkt) för ett par veckor sen och NU är det dags att fira på riktigt. All in med alla mina brudar! Masssssor av smarrigheter, en rejäl förfest och sen vidare till palace.
TAGGISHHHH



Tänkte ge er ett litet provsmak, hehe, från dagens fotografering också. Var modell för några tjejer i klassen, stjärntecknet våååågen. Lägger upp lite pics när jag fått dom!


Snön är här, igen..

Problembarnet här borta har börjat gå på järntabletter. Får likom öppna upp kapseln och blanda innehållet i yoghurt eller sylt. Ja, ni har helt rätt, ungefär likadant som man får göra med 3årigar när dom ska ta tabletter.

Seeen tänkte jag passa på att säga jag hatar snön. Förstår inte hur man kan tycka blaskskiten är mysig?! OKEJ när man sitter inne i soffan med varm choklad, mjukisbrallor och tusen filtar, men bara, bara, baaaara då. Skor, hår, kläder och allt blir förstört. Även ben om man trillar på isen som bildas då Sveriges väder inte kan bestämma sig för om det ska vara plus eller minusgrader.


Då snön lockar fram min onda sida en aning, så håller jag faktiskt på gubben med fönen.


På sjukhuset

Slingat ninas och johannas utväxt idag på praktiken, åh funny! Blir så jäkla kul när det är endel att göra, man lär sig massor på det dessutom.
Dock har det varit stressigt som tusan då jag var tvungen att spendera en och en halv timme på sjukhuset, slutade med att jag kom (fett stressaaad) därifrån halvt sönderstucken. Okej, där ljög jag lite, men först stick i fingret där dom kollar om ämnet tumören producerar finns i kroppen och blablabla läkarprat, och ett stick i armen där dom kollar om jag har järnbrist.

Pratade med min läkare också som sa att jag inte behöver gå på mer än ett ultraljud till mer än det i februari. Ville gråta av lycka, på riktigt. Alla tårar och ångest just den kontrollen har tagit kommer den knappt att kunna göra mer. Han sa att också att dom släpper mig från barnavdelnigen nu när jag fyllt 18. Då ville jag gråta också, fast av sorg typ hah..

Nej, jag grät inte nånting alltså.

SÅÅÅÅ, nu vet ni ännu lite mer om min hälsa! Kul för er hehe. Ska nu glo på desperate några timmar framöver, helt ensam då mami jobbar natt, och se fram emot att vara ledig tomorrow. (plus utvecklingssamtalet som alltid är lika kul då jag missat 100 timmar av det, 50 timmar av det och si och så många timmar i deeeeet livsviktiga ämnet)


Förskyld

Förskyld i näsa och hals, pallalalalala?! Näe.. Blir helt stel i nacken och allt i samband med detta härliga höstmående också.
Bäddar ner mig tidigt i hopp om att bli av med skiten!

Kul inlägg haaa? Hehe godnatt


Vill vara gaga!

Har seriöst aldrig sett nått liknande, hela showen var helt galen. Hon var grym på sina låtar, på sitt upplägg, på allt. Hon delade med sig av personliga händelser och peppade alla att tro på sig själva.
"YOU WHERE FUCKING BORN THIS WAY!"
Åh vill bara ha allt igen!! Det var helt jäkla sjukt, går inte att återberätta det.




Lady gaga live

Rubriken säger allt.
Snart går tåget mot malmö för shopping, övernattning, festande och sist men inte minst..
LADY GAGA LIVE!




Gosh vilken morgon

Tänkte dra med mig mor min till media markt för att köpa en volum master från björn axen. Måste fan ha en..
På tal om hår så är jag faktiskt nyklippt av soffisen, fini!

Ska även hälsa på min lilla lille lillebror på skolan idag, träffar honom inte allt för ofta nu längre. Det är ett internat för er som inte hängde med på det.



Btw, idag hade jag akupunktur vid 7, trodde jag, så satte mig på cykeln kvart i och kom dit preciiiis i tid efter att ha stressat sönder, som alltid på morgonen. Väl där så säger dom att jag har tid imorgon. SATE tänkte jag och cyklade hem och sov. Vaknade lite innan 8 och satte mig återigen cykeln, fast drog till skolan då. Blev sjukt galet jätteglad när jag insåg att vi hade sovmorgon till halv 10.


Akupunktur tomorrow

Tagga akupunktur DÅE



Hehe ser ut som jag har en gigantiskt rygg. Så är inte fallet, irl satt säga.
Kom även på att jag ska ha läst ut en engelskabok på över 200 sidor tills på torsdag. Jag är på sida 12.


Ny vecka

Möblerat om hela rummet, vilket tog x antal timmar då jag var tvungen att städa först.
Nu äre dags för kvällens höjdpunkt, nämnligen pensionärsjävar hehe, innan jag ska nana. Ensam, för en gångs skull, blir dock ändring på det imorgon då jag ska spendera natten för första gången i amandas nya lägenhet!




Inviger km

och det ska minsann göras med buller och brak tillsammans med amanda och hanna!


18

Och det känns så jäkla gutt!!!




Suck

På onsdag så ska jag och några fina till km, bara för att jag bett om det eftersom det är fett omöjligt att komma in där under 18.
Hur trög får man vara när man tackar ja till att jobba direkt efter skolan till klockan 9 samma kväll, och kommer på det flera jäkla timmar senare?!
STORT SUCK på mig

Är i alla fall 18 om knappt 5 timmar, och kommer ha 10472429 onsdagar på mig att gå ut. Det är det som känns så jäkla gutt, jag kommer ju liksom inte backa tillbaka i åren, utan när jag väl fyllt så kan ingen ta det ifrån mig hihiiihi


Mot pappa och släkten

Tack för att DU finns
Jag är så glad att jag har dig, min andra hälft





Lyckad kväll igår! Idag blire modehuset med amanda, pluggande och firande hos pappa. Två dagar kvar sen är jag 18, helt sinnes. Längtat så sjukt mycket ska ni veta! Utgång onsdag fredag lördag heheheheh


tack för att du finns

jag sitter här i soffan, du spelar piano.
Ikväll ska du firas, visst gick det fort.
Nyss var det jag som fyllde myndig och nu, nästan ett år senare är det din tur. Ingen har väl längtat mer än du!

Du vet att vi långt ifrån alltid är sams, och det är ingen tillfällighet att folk kallar oss för ett gift gammalt par. För precis som dom så bråkar vi om allt. Allt från hur varmt vi ska ha det i bilen till vad vi ska äta för något,
när vi ska gå och lägga oss och när vi ska gå upp. Du ska veta att jag inte alltid förstår hur du resonerar, och att jag ofta vill säga till dig "sådär kan du inte tänka", eller "ryck upp dig för fan". 
Men jag låter bli, för jag vet att du behöver vara sån. En sån som jag inte riktigt alltid får grepp om.
Och jag vet lika väl hur ofta du vill slå mig löst på käften, över att jag alltid ska bestämma och aldrig ger mig. Över att jag inte vill som du vill. Men det får liksom vara så. För det är så det är.
Trots alla gnälliga stunder och alla tjaffs om onödiga ting så är du en av de viktigaste personerna i mitt liv. Du gör min gråa vardag liter mer färggrann, du knackar mig på ryggen när jag tänker för mycket, du får mig glad när jag mest av allt vill stoppa ner huvudet i sanden. Du behöver inte säga något, du bara sitter där brevid mig och allt liksom faller på plats. Du är så mycket mer än bara "en bästa kompis".
Jag är så glad att jag har dig, min andra hälft!

SÅ därför vill jag önska dig ett stort jävla grattis på din dag! Jag hoppas att den blir början på långa nätter och  mornarnar fyllda med huvudvärk. För det är du värd, min starka, vackra, fina, härliga tjej.

Grattis älsklingen, ÄNTLIGEN är det din tur!



Back on track

Roligaste kvällen på år och dar igår seriöst! Kom in på palace, för fjärde gången på raken hehehe, efter vi varit hos lorentzon i färjestan då. Åh vill ha igårkväll igen och igen och igen!

Idaaaag ska vi ha lite släktkalas för moi, blir najs. Mamsi har köpt asgo mat och grejer iaf.
Innan dess ska jag städa och chilla med amanda.

Btw, sa ju att jag skulle va på att igen snart, och här har ni mig!










Enjoy!

Bara för att jag inte är på humör (lugna, snart är jag på att igen) så ska ju faktiskt inte ni behöva lida..



SÅ ENJOY!

Snart, hoppas jag fan, kommer amanda och hanna och myser med moi.



Fuck cancer helt enkelt

Jag hade tänkt skriva värsta djupa inlägget här nu, men saken är den att jag inte riktigt vet hur jag känner, vilket bara gör mig skitförbannad.
Så.. kort och gott tar vi det så gott vi kan.

Efter att ha träffat så mycket ungdomar som haft cancer och hört deras historier så får jag sjukt dåligt samvete. Varför slapp jag undan så jävla lätt? Varför gick allt som planerat med min enkla minicancer? Endel tar ju för tusan mediciner nu i efterhand så det räcker och blir över, varför inte bara dela upp skiten så kunde ju jag tagit hälften?

Detta gör mig seriöst ledsen, och jag antar att det är för att jag vet hur det är. Ingen ska behöva gå igenom det jag gjort, jag skulle aldrig önska någon den äckliga smärta cancer för med sig. Förutom typ Hitler.....
Hur eller hur så finns det dom som varit med om princip samma sak som mig, fast värre, och DET är knäckade och oförståligt.



Btw, nu fick ni er deppiga cancerbild ändå.
Annars då så var det väldigt bra i jönköping, över förväntan. Jättefint hotell, buffeér, spa, underbara människor, underhållning av johan glans och för bra prat på kvällen.
Med cancern kommer faktiskt vissa förmåner haha, hemsk jag är.


Jönköping

Imorgon går tåget mot jönköping kl 7, hu så tidigt.. Ska dit med brormin på en barncancerträff. Det låter så fjantigt att säga så haha, men ah, hur ska jag beskriva de annars liksom.

Aningen jobbigt känns det faktiskt, jag backar lite när jag träffar andra som haft det, och blir påmind och så. Gillar mitt liv som det är, och att passa in bland cancer känns bara så himla fel.
Men det är väl bra bearbetning I guess.



Tänkte lägga in en deppig cancerbild, men näe, glada bilder är ju helt klart roligare! Eller galna..


RSS 2.0