Riverside motherfucker

Man kan inte annat än älska den låten asså. Plus att hela 90 personer har brytt sig om mitt liv idag. Yey :)))




Vare fest igår eller?

Galen kväll igår och kameran var framme en hel del som ni ser! Gjorde bort mig en jävla massa, och här snackar vi verkligen mycket! Haha, men vatusan, man lever bara en gång. Måste även tacka mandisen för en kanonbra förfest med supergod mat och allt!
Min nagel gick av också. (varför går alltid naglar av när man är ute?) Tror mitt ena örhände stack sin kos med wie..

Jag vet att min port syns jättemycket också och vissa av er tänker säkert "men varför har hon inte kläder som döljer den?". Det är för att jag skiter fullständigt i om någon ser den och jag tänker inte anpassa mig efter den. Massa som frågar om den men då är det ju bara att säga som det är! Haha de va en som frågade igår då, vad jag hade där, och då var det en liten sötis bakom honom som bah: ja, det undrade jag också men jag vågade inte fråga..
Nawi :)




























Vilken kväll..

Gaah, ångestdag.
Kan ju inte säga annat än tack till alla otroligt snälla människor!

Nu ska jag och mina extremt röda ögon titta på lite grey's och dricka 15957 liter juice. Bilder från gårdagen kommer upp dom närmsta dagarna också!


Dumma sko!

Pigg och glad tjeja som packar och städer wie! Upptäckte även till min stora glädje att skofan behöver fixas till.. Tänker måla med svart nagelack och snart hoppa in i duschen.
Min Mandis fyllde hela 18 år i torsdags och det ska firas med dunder och brak ikväll! Och trasiga skor he he he.


Sommmmmar...





Nånting säger mig att sommarn kommer bli toppen ♥


Min hemliga blogg

Jahani, nu blev ni nyfikna va? Jag hade faktiskt en hemlig blogg som jag skrev lite gran i under tiden jag var sjuk. Här har ni den om ni har lust att titta in. Lämna ingen kommentar i den bloggen, utan här om ni vill säga något. Kollar aldrig den bloggen nämnligen.
http://enannanvardag.blogg.se/

Idag har inte varit en allt för bra dag, kan dock inte sätta fingret på varför. Ska därför trycka i mig ostbollar och naturgodis hela kvällen, och även tagga inför morgondagens festligheter!


Känslor under behandlingarna



Jag har bearbetat min cancer sen den dagen då jag blev "frisk", eller färdigbehandlad kanske jag ska säga. Innan så mådde jag så dåligt psykiskt, jag hade hade tappat bort mig själv totalt, hängde inte med, var fruktansvärt okoncentrerad och trött. När man är "frisk" så tror i princip alla att man mår bra igen. Det många inte förstår är att cellgifter inte fungerar som en jäkla alvedon eller ett penicilin. Cellgifter är gifter, dom dödar en jävla massa celler, slår ut imunförsvaret och fan.. Det är skitmediciner, vilket cancer kräver eftersom sjukdomen är en skitsjukdom. Livet som cancerpatient är inget ni kan föreställa er om ni inte varit där själva. Det är en enorm förändring av livet, både psykiskt och fysiskt.

Det jag vill komma till är att, som jag redan skrivit många gånger, inte mår dåligt på det sättet längre. Jag har tagit mig igenom en av de värsta bitarna och framför allt hittat tillbaka till mig själv igen! Nu har jag istället börjat tänka mycket djupare på själva sjukdomen och på känslorna. Känslorna jag hade under behandlingarna, hur dåligt jag faktiskt mådde, hur sjuk jag var och hur smärtsamt det va. Jag får lite som en klump i halsen när jag tänker tillbaka på det på det viset. När jag tänker på alla som fanns runt mig och hela tiden såg detta. Man får starka band till sådana personer, till personer man litar på till tusen och som man ser som sin trygghet.

Jag har börjat tänka på all smärta cancer innebär, på hur grym sjukdomen är, men jag ser det som ett bra tecken. Det betyder att jag är stark nog psykiskt att ta hand om dom tankarna nu.


Ta bort snön!

Det är snö överallt. Precis överallt! Hjälp mig någon, waah!
Det är Mys fel att det snöar som satan ute nu. Och detta är ingen allvarlig anklagelse med tanke på att hon skyller på att det är mitt fel att aids finns här i världen. (hahahahaha)
Ändå gott folk, tycker jag faktiskt om henne och ska nu dra med henne på en simtur i det kalla vattnet för att sedan bubbla och basta wie!


Pommespizza med piggy

Hamnade i Mys soffa med mjukiskläderna efter att ha svullat lite pommespizza i Lindsdal. Smart som jag är tog jag hem resterna i en kartong som jag la i en påse. Hur mycket fyllning tror ni ligger kvar på pizzan...






Bakelser hos pappa

Kvällen kommer bestå av klipp&färg av mammas hår, wie! Sen ska jag till pappsen för att käka bakelser och dricka kaffe mmmmm ♥


Skuuulan

Ofta jag, Rebecca Nilsson, hinner sitta vid datorn på morgonen och till och med ta en liten bild!




Operationen jag ska göra

Alla kanske inte vet varför jag ska operera mig, och jag kan säga er att det inte är något farligt! När jag fick cancer så opererades en dosa in under huden på mig, liten under nyckelbenet, en portakat. Eftersom cellgifter är så otroligt starka mediciner så skulle inte vanliga blodkärl klara av dom, istället går en slang från min portakat precis intill hjärtat där cellgifterna då kom in. Man slipper även sticka en massa gånger i armen eftersom det räcker att sätta en nål i porten vid varje behandling. Den kan alltså sitta flera dagar.

Nu har det snart gått ett år sedan jag fick cancerbeskedet och därför ska porten bort! Jag behöver den inte längre :) Detta är ännu ett tecken på att jag inte längre har sjukdomen cancer. (friskförklarad blir jag inte förens om 4 år eller något)

Hittade ett par bilder på google, och på första bilden är en portakat. Om min ser ut exakt så vet jag inte. På andra bilden ser ni hur den sitter ungefär fast min sitter nog högre upp.




Dumma mage!

Gaah jag har ont i min mage. För mycket mat och min mage pallar inte det åååh.. Skyller allt på My helt enkelt (inget ovanligt mohaha) eftersom hon tog med mig till det farligt goda stället, donken.


Något jag funderar på ibland..

Äggstockscancer är vanligast bland 60-70åringar. Att få det under 40 är mycket ovanligt.
Min fråga är, vad fasen gick så fel i min kropp?


Jag måste få opereras då!

Idag dök visst shopaholicbecca upp och hon fick med sig lite fina fynd hem från stan. Helt galet vad mycket kläder det står mitt namn på alltså...

Sen tänkte jag berätta att jag ska träffa min läkare i Kalmar för att boka in ett operationsdatum den 9e februari. 9E FEBRUARI! Jag skulle fått en tid till honom i början av januari eftersom jag har tänkt operera mig i februari! Hoppas för allt i världen att jag får en operationstid då ändå för annars krockar det med Egypten och massa och det vill jag då inte.
Haha, sen är jag rädd för att dom ska hitta cancerceller när dom skär upp mig. Helt sjukt och antagligen omöjligt men min största rädsla är att få tillbaks cancern och framför allt nu när jag äntligen repat mig och kommit tillbaks så bra!


Mot staden

Nu pyser jag in till stan för lite shopping och kinamat med mormor! Låter som en bra söndag tycker jag allt.





Ensam med chipsskålen

Jaha, hamnade visst i soffan helt själv denhär kvällen då. Heeeelt ensam gaah, ge mig en social människa! Väntar på mamsen som slutar jobba om en timme, men hon lär väl somna i soffan som vanligt (y) Har levt på mackor och risifrutti idag så mår inge vidare asså. Jag orkar inte göra mat ååh, får be mamma köpa med sig en cheeseburgare till mig kanske, nomnom!


Älskar livet!

Trodde lycka bara var något jag kände förr, innan sjukdomen slog till. Jag älskar livet och det visste jag inte om jag skulle göra igen. Det har funnits stunder då jag har skrattat och gråtit samtidigt pga av ångesten, skrattat och gråtit över att det inte fanns något att göra åt det jag levde i.
Man kan resa sig från allt, bara viljan och orken finns där!




Friday!

Precis tryckt i mig lite goda langos med massa gottit på! Kvällen bjuder på let's dance med mamsen, och en himla massa mys, gillas starkt alltså :) Gilla hela helgen galet mycket egentligen wie!
Lyssna sönder på falling down ska också hinnas med, down down down down lalalala.


Mysig kväll

Precis haft några härliga tjejer här, massa mys, prat och te fick det bli! Käkade med Mandisen på stan också, en jättegod kycklingsallad mums. Imorgon väntar skolan och en förhoppningsvis underbar helg wie :) Helgen där på äre fest så de bara sjunger om att. Gaah vad mitt liv leker då!


Min fina peruk

Va jag kan sakna den ibland! ♥
Ser dock aningen off ut på denna bilden.




Jag hatar cancer

Jag hittade precis en blogg som skrivs av en kille vars flickvän dog i cancer när hon var runt 20 år gammal. Jag kan inte beskriva känslan jag får när jag läser det, jag tycker det är så fruktansvärt. Sånt finns inte, man dör inte i cancer 20 år gammal. Man dör inte ifrån sin pojkvän. Man vill inte se den man älskar dö. Usch vad dåligt jag mår när jag läser det. Sjukdomen blir så verkligen, cancern som jag tänker mindre och mindre på dyker upp i tankarna igen. Man kan dö i den, något jag har så svårt att förstå eftersom jag själv fick överleva. Förbannade jävla sjukdom, varför tar du dig rätten att förstöra andras liv? Varför tar du så många liv? Jag vann över dig och ägde sönder dina små skitceller du absolut skulle trycka in mig!

Jävlar va arg jag blev på cancern nu då. Nu när jag är sjuk så känner jag igen massa känslor från cellgifterna också, fast mycket svagare då. Kanske därför jag dampar sönder på cancerhelvetet.





Extremt söta bilder också. Fick låna min lillebrors keps eftersom jag inte fick ha skallen i solen haha.


Rastlös som tusan

Ååh va jag hatar att bara sitta hemma om dagarna, det är så grymt tråkigt. Blir så rastlös, har kommenterat 19367 olika statusar på facebook, hade nog dött om inte Amanda kommit förbi. Gaah kan inte fatta hur jag orkade leva såhär i 3 månader! Eller hur jag orkade må så mycket sämre. Bra kämpat Becca får jag nog faktiskt säga haha!

Tackar de högre makterna för sms alltså ♥


Aj aj aj, min hals

Gaah min hals gör ont, ont, ont! Får väldigt sällan feber och förskylningar, istället är det min hals allt alltid sätter sig på. Men borde inte klaga, jag har faktiskt inte varit sjuk sen jag var sjuk haha.

Lägger upp lite bilder från Norrköping, mest bilder på mig och My, innan jag sätter på grey's och försöker hitta något i kylen som går att svälja.
















Pappsi

Idag har jag haft en liten pappaeftermiddag, wie! Gilla massor :)
Nu blire mys för hela slanten (y)


Barncancerföreningen på spa

Ååh vad jag har haft det bra! Helt underbart. Helkroppsmassage, julbord, bad och bubbelpool mitt i natten. Vill tillbaka haha!

Lägger upp lite fler bilder någon dag snart för nu ska jag plugga hehehe.



Hela gänget :)


Åker lite tågis






Norrköping!

Imorgon pyser jag och My iväg till Norrköping med tåget klockan 7! Vi stannar över natten för att gå på spa, äta gott och ha det allmänt skönt. Allting är gratis också eftersom vi har haft cancer (buhu, synd om oss) och vi ska även träffa 14 andra ungdomar som haft det. Tycker det ska bli så himla kul att träffa dessa starka personer och byta erfarenheter!

Hoppas ni får en bra helg allesammans, det tänker jag ha i alla fall♥






Blockera

Jag vill blockera ett par IPadresser. Jag vill göra det nu nu nu. Men näe, det går inte utan då måste man lösenordskydda hela bloggen, vilket jag inte tänker göra. Dumt..


Slingar mys hår

Och färgar hennes utväxt wie!






Jag har börjat gå vidare

Det känns som jag börjar hitta tillbaka till mig själv igen. Jag är glad, mår bra och har kul! Jag minns inte ens när jag mådde så här bra, men innan jag blev sjuk var det nog. Jag älskar att bara kunna göra saker och ting som jag vill!
Självklart har jag mina stunder då ångesten kommer, då jag känner mig världelös och bara mår allmänt dåligt. Men så bra som jag mår för det mesta nu är helt otroligt :)

Cancern kommer alltid vara en väldigt stor del av mig, men det känns som jag börjat lämna den delen av mitt liv litegran nu och att jag har gått vidare.




Graciösa som få

Idag gått folk har jag varit på idrotten i skolan. Senast var i mars någongång typ, innan jag blev sjuk då. Vi byggde galet fina figurer i alla fall (y) Hagel var duktig och tog massa kort så enjoy. Lägg även märke till att jag står på händerna på första bilden, wie!












100 sidor färglära

Alltså. Jag upptäckte nyss att vi har ungefär sådär 100 sidor att läsa i färglära. Det kan väl inte stämma gaaah!


Ensamma skor

Jag hittade ett par ensamma jättefina becca-skor på skokällarn idag. Inte kunde jag väl bara låta dom bli kvar där! Näe, dom fick följa med mig hem.

Jag köpte ny kavaj igår också dåju, och jag älskar den wie! Inte helt lyckad bild med kavajen är shnygg.
Nu ska jag hoppas i mjukiskläderna och plugga sönder!






Do you wanna die happy

My love's a revolver
My sex is a killer
Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?

Jag tycker verkligen inte om madonnas musik, egentligen. Men denna låten asså, jag är helt fast!


 

För övrig har jag simmat med My idag och shoppat upp alla min pengar på stan. Becca är lycklig nu wie!


Heyhey




Gladis!

Jag är gladis, det är fredag och snart kommer min efterlängade Amanda hit för lite mys! Kan nog inte bli så mycket bättre:)



En ganska trött tjeja med lite halvkasst ljus i bakgrunden. Ni får stå ut!


Håret bakom öronen

Dagen blev rätt chill ändå! Slutade redan vid halv 12 så då gick jag hem och sov haha. Simmade med My på eftermiddagen sen också, och sen käkade jag lite hos mormor. Skulle över dom där grejerna ni vet som finns i simhallen som delar bassängerna? Dom långa grejerna haha. Skrapade upp benet och fick blåmärken när jag skulle över där i alla fall (y) (Och det är inte så illa som det låter)
Imorgon är det fredag vilket innebär helg wie!

Förresten, jag kan ha håret bakom öronen, det är lycka asså(a)


Skola, nejtack

Imorgon börjar skolan. Åhh nej jag vill verkligen inte, älskar att vara ledig! Jag ska liksom börja med ettorna på hantverkslektionerna för att ta igen det jag missade när jag var sjuk... Jag vill inte vill inte vill inte. Och för tillfället har jag fasen ingen lust att gå på kagg heller. Ge mig sommar och sol och ledighet och egypten istället! Wie då skulle jag bli glad.

Men, efter regn kommer solsken (efter en hård vecka kommer helgen) hihi :)


Skratta åt det tråkiga!

Haha, kom och tänka på en grej My sa igår på vattengympan igår när vi skulle göra något som hette sprattelgubben (hahaha...)
"Becca, skaka av dig alla cancerceller!"
Humor föredetta cancerpatienter emellan.. Ibland måste man kunna skratta åt det tråkiga. Oj vad vi har haft kul här hemma när jag var flintskallig. När jag rakade mig så finslipade vi ju inte allt direkt, då hade det bara dragit ut på tiden. Framme vid pannan hade det liksom blivit kvar lite lite hår, sånt där kort man har vid pannan, på ett ställe då. Mamma kallade mig för lill-erik, ni vet han i Bertfilmerna, haha! Hans lugg står ju upp lite snyggt sådär ;)



Haha fan va kul det är när han kommer in i rummet... "Hej Erik, välkommen! :):):)"


Brabrabra

Idag har My och jag fart runt lite överallt. Hade bilen (waah som jag bara ääälskar) som vi tvättade. Varför man nu ska göra det när det är snö och is ute? Sjukhuset fick sig ett litet besök av oss också, och jag trivs så jäkla bra där asså! Betalade även tågbiljetterna till Norrköping som vi ska åka till nästa helg :)
Förövrig så leker livet lite smått sådär och ikväll får jag se vad som händer!


Vattengympa

Idag gått folk så ska jag och My testa vattengympa! Vi lär nog sänka medelåldern rätt rejält.. Klippa farmor ska göras snart också innan My kommer då. Tycker det låter som en bra dag wie!


Karma

Det är mycket som jag håller för mig själv och inte skriver här i bloggen. Ibland har jag jäkligt god lust att skriva om andra personer och vad dom gjort mot mig. Just nu känner jag att det vore riktigt skönt men näe, jag ska inte. Det vore elakt av mig att göra så. Ibland litar man helt enkelt på helt fel personer. Jag behöver inte sitta och skriva massa skit här, gör en person fel så kommer den få ta den skiten sen i alla fall, på ett eller annat sätt. Jag tror nämnligen på karma ibland ;)


Att bara ha någon där

Läser om cancer på någon sida jag hittade. Blir helt tårögd, allt som står där stämmer in på mig. Hur ensam man ofta känner sig, att många tror att allt är precis som vanligt efter cancern trots att det inte är det, och massa massa saker. Man känner sig mindre ensam när man läser sådana saker.

Fastnade för en liten mening jag hittade också, för precis så känner jag när jag mår dåligt.
"Ofta kan det räcka med ordlös kommunikation, kanske i form av en kram eller att man bara sitter tillsammans."

Vet inte hur många gånger jag har väckt min mamma om nätterna den senaste månaden för att bara sitta och titta på tv med mig eftersom jag oftast inte kan sova. Det gör otroligt mycket att inte sitta själv, att vara två och veta att någon finns där för en när ångesten kommer. Vad hon har gjort mycket för mig alltså. Tänk er hur det skulle vara för era föräldrar att få reda på att just du hade en cancer, en sjukdom som skulle kunna ta deras barn ifrån dom. Min mamma har aldrig visat att hon är ledsen för mig, hon har bara varit positiv och stöttat mig hela tiden. Helt otrolig människa.


Ny design och nyårsbilder!

Som ni alla ser så har jag en ny design, äntligen! Tycker den blev helt okej och hoppas ni tycker det också :)

Här kommer lite bilder från gårdagen också he he he.












Wie! Haha, en låt jag lyssnade på när jag var påväg till Linköping för att operera magen satte dom på på festen. Började lipa som fan (he he he..) och försökte discutera med någon full kille som påstod att "alla dör i cancer!" Hahaha, helt sjukt och pinsamt....


2012

Gårdagen var helt okej! Förfest och lite käk hos mig och sedan vidare. Lägger upp bilder lite senare!

Har varit på bio nu precis, så är galet trött nu och orkar inte blogga så mycket hehe. Men såg i alla fall 2012 och den var grym! Fyfan vilken bra film!! Ville nog egentligen gråta mig igenom halva filmen av någon anledning. Helt otrolig :)


RSS 2.0