Föräldramöte

Idag har det varit en bra dag förutom förskylningen. något matteprov blev det inte, ska ta det om en vecka istället! :) efter skolan följde jag med tilda hem. blev prat, data och mackor. sen iväg på föräldramöte som tog en och en halv timme?! fick massa information som jag redan visste. haha inte så kul näe. men att visa runt va helt okej. och nu sitter jag här och ska antagligen till nille snart om inte han kan komma hit eftersom ja snart somnar? haha.

jag hatar att mitt ena öga rinner istället för att jag nyser! det är bara äckligt. haha, så nu vet alla de (y)

Godmorgon

sitter här nu, med feber och förskylning. ååh! men det blir skolan ändå! vill ju inte missa öland liksom;D ska med matilda hem efter skolan, vi ska plugga. haha. sen blir det föräldramöte och lite rundvisning på skolan. det kanske kommer upp en bild på dagens outfit också, ett tag sen ju :)
ha det så bra idag allihopa!

Världens bästa klass



VÄRLDENS BÄSTA KLASS. HV08B.

men vrf kan aldrig jag få bli bra på ett klassfoto? varför kan aldrig jag bli den som alla fäster blicken vid?! alla är ju typ skitsnygga utom jag. ångrar klädvalet och alltihopa. blä. aja, bättre lycka nästa år? ahhahhaha :)

stackars NV!

min kväll kommer bestå av matte, matte och ännu mer matte. toppenkväll, verkligen! har prov imon och måste klara det bättre än förra provet. jag läser såndär snabbmatte eller vad det heter, alltså, jag läser både matte A och matte B på samma år. tycker synd om dom som går natur asså! jag klagar över bara dettta lilla. men med lite feber på detta också så är det inte så lätt (a) får trösta mig med att nille kommer ikväll och att jag ska käka vofflor!

i skolan har vi shamponerat, fönat lockar och övat på att boka in klipptider m.m. ganska kul faktiskt. älskar att öva shamponering! ;) och efter skolan var jag, mamma och marcus och köpte en ny hårfön till mig, en ny matta och lite annat smått :) höhö

nänu ska jag ta å göra lite matte! ha det så braau :)

Lite bilder från skolan

pappa och marcus är i stan så jag tänka passa på att lägga ut lite bilder på dockor. har ju inte kunnat de innan ;)



nio stycken i min klass har fått ställa ut en docka som den andra klassen hade valt. blev megaglad när jag såg att min docka skulle få ställas ut i cafeterian (a) haha, så min docka är alltså den längst ner till vänster.



vi har lärt oss föna tantfrisyrer, varför ska man kunna de liksom? jo för dom i tyskland och usa vill ha det så (y) permanentar gör vi minst en gång i veckan typ. snett och dåligt på denhär dockan, men man lär sig sakta med säkert! tar en timme för mig att fixa benorna och rulla, men till jul ska vi klara det på 20 min! haha, så vi har läxa att rulla permanent en gång i veckan hemma :)



vi har jättebra hårsprej på salongen :) och snygga dockor också.

Tupering

äntligen fredag! dagen har bestått av tupering och föning i skolan. kul, men varmt när alla sätter igång med fönarna i en liten salong.. haha, men man ska väll inte klaga ;)
tilda följde med mig hem till pappa idag efter skolan också, megakul :) tuperade varandra, haha, och sminkade varann. så här kommer ett par redigerade bilder :) hon är fööör bra <3




1 år och 4 månader <3

idag har nille och jag varit tillsammans i 1 år och 4 månader<3
bild kommer imorgon :)

Mitt rum

nu är mitt rum klart hos mamma och det har blivigt jättefint! men det saknas ljus, kuddar, ja ni vet sånt smått som gör det där lilla extra. ska åka iväg och kika lite på såna saker nu med mamma :D haha, hoppas man hittar nått fint :)

Nöjd flickvän

jag bloggar mest för att säga godnatt. alla är osociala på msn och jag orkar inte bdb på den här sega datan ;) men kan ju passa på att berätta om dagen nu när jag ändå skriver. eftersom det är onsdag har vi haft den längsta skoldagen på hela veckan. skittråkiga lektioner gör ju inte dagen lättare.
idrott, svenska, matte, engelska, engelska igen och sen svenska.. igen! haha. menmen, jag gillar ju svenskalektionera lite i alla fall ;D

efter skolan var jag med nille. alltid lika kul å va med han :) vi kollade lite på tv och hade det mysit. nu är han inte lika kul, för nu när jag vill prata på msn så städar han! haha, men har ju tjatat på han om det så jag ska väll vara nöjd (a) imorgon har vi 16 månader att fira tillsammans, så jag hoppas att han får sova här :) höhö.

jag skulle ju bara säga godnatt. så det får jag väll göra nu. GODNATT OCH SOV GOTT :D

Tjennnnnna bredband!

nu har vårt bredband kommit:D haha, men inte min nya dat. vet ju inte ens vad jag ska ha för nån?! så bilder åde får vänta tills jag ska till pappa i helgen :) menmen, fööör gutt med internet!! haha man saknar det en hel del när man inte bara kan sätta på datan och kolla bdb och bloggen.. nu går det i alla fall. och förhoppningsvis så kommer det massa bilder på lördag/söndag från skolan och festen i torsdags :)
ha det bässst ♥

New Yorker

det har ju precis öppnat i kalmar och jag har väll varit lite sen med att åka dit. men idag har jag vart där i alla fall:) måste säga att jag blev lite besviken faktiskt. trodde det skulle finnas mer. blev lite smått förälskad i ett par underkläder, men det var allt. köpte en megasnygg hög kjol på gina i alla fall :) passar till både vardags och fest (;

nästa helg åker jag till pappa :D var ett bra tag sen jag träffade han nu.. "/ blir nog lite kinamat med bruuudarna också, mumma på både maten och dom <3



kjolen jag köpte, I lööööv it (;

 


Inställt, men fest ändå

tänkte bara bloga lite om igår nu när jag ändå har en data. det skulle ju ha varit bistrobar men så blev det inte. fast vi var pepp ändå på fest så det blev de iaf (; först förfest hos hanna, megakul:) nästa helg hoppa jag att jag får lite bilder från tjejerna eftersom mi kameraladdare är kvar hos pappa så jag tog inte en enda bild. kommer massa bilder från det sen :D hur som helst, sen tog vi fel buss till en fest som bestod av tre personer plus oss då. så där stannade vi inte länge. vi beställde en taxi och åkte till slottet typ, och där vare massa folk;D vi fick billigare taxi för att vi var snygga? haha, gutt de. sen va vi på den festen till typ 1 och sen gick tildis och jag hem till mig och sooov :)

TACK TJEJER FÖR EN MEGAHÄRLIG KVÄLL<3

jag älskar datorn!

äntligen sitter jag vid en data :D  lalala, jag äääälskar bildagboken och bloggen asså. blev så sugen så jag tog cykeln till mormor, så nu sitter jag här på hennes bärbara :)
blir ju inga bilder från skolan nu, men det kommer sen när min nya data kommer och när vi har fått bredband. jag har ju fått ställa ut min docka som jag hade fixat en frisyr på i cafeterian :) så det har jag lite kort på sen(; när jag är hos pappa kan jag ju lägga in lite bilder också, där finns ju datan fortfarande kvar liksom :)

jag trivs bra i lägenheten annars, men det känns såklart konstigt. har aldrig flyttat innan ju. sen flyttade ju inte pappa med heller så det är ju också hyffsat ovant.. har inte träffat han sen i söndags typ. menmen, det  är väll lika bra man vänjer sig.

men palla deppa liksom. jag bor i stan nu, för bra att det bara tar 5 min att gå till skolan! (; nära till busshållplats också. haha värsta lyxen. och imorgon är det ferre:D för bra! bilder får ni väll se 26e kanske, för då är jag hos pappi :)
ha det bra sålänge ♥

Idag flyttar jag

förlåt för dålig uppdatering men vi är mitt uppe i en flytt. håller på att flytta grejer till lägenheten just nu, och nu ska vi snart åka sista rundan. vi kommer inte få bredband än på ett tag men jag ska försöka blogga när jag är vid en data (;
ha det bra!

Nu saknas bara ögonbrynet (;

Skola idag, bara vanliga tråkämnen. Matilda och jag stannade kvar på skolan i typ.. en och en halv timme? haha, gutt vare! käkade grov macka och matilda tog pariebulle, som jag inte tål! haha (; vi pratade med lite olika människor där i alla fall, som vi inte känner. lalala, alltid kul med nytt folk ju (y) sen vid typ halv fem så tog hon bussen hem och nille fick gå med mig på stan. fixade gratis sms och köpte fransk manikyr och en sjal till skolfotot imon. hårfärg till min bror också, ska färga hans hår svart imon. han tog hål i örat idag förresten, hela två stycken! belv skitsnyggt (y) nu saknas bara ögonbrynet!

nu skriver jag på ett hälsoarbete som ska vara inlämnat på tordag. hinner inte imon för då ska jag göra matte och packa ihop mina saker till flytten. flyttar in på lördag ju.

Designe a la Tildis & Beccis



idag har jag och matilda varit serriösa som alltid.
designe a la tildis & beccis (;

Jag älskar dig

ville bara säga att jag är så glad över att jag har världens bästa pojkvän! idag har han inte varit sur på mig fast att jag har varit sjukt tråkig. och han har lyssnat på mig och frågat om jag är okej. han är så jäkla underbar, alla borde han en pojkvän som min, för då skulle alla ha den bästa! <3
JAG ÄLSKAR DIG NILLE

Insparken & vallen :)

Igår vare insparken! så jäkla kul! dagen bestod av såpabrottning, smällning av ballonger, hårfärg i håret, ja och massa annat kul:) var aspepp från att jag vaknade tills jag gick och la mig. är fortfarande pepp faktiskt (y) åkte till matilda efter att jag hade duschat åde hemma. där fixade vi till oss lite och sen tog vi bussen in till stan. träffade klassen vid slottet och sen bagav vi oss till cellgraven där det var förfest. skitmycket folk, så himla kul! pratade med en hel del. matilda och jag anmälde oss till goa gubbs. haha:D sen blev det att hitta nille och sen vara utanför vallen, även där massa folk. bästa kvällen på länge asså! så jäkla sjukt kul! hem till nille vid 2 och ställa klockan på 6. idag har jag varit trött alltså. men det var lätt värt det!



e vi pepp eller ?! (;



såpabrottning. jag och amanda (y)



tilda, jag och amanda :)



tildis and beccis



doggie på g i ballongleken



suck on that (y)



HV08B <3



"e de fest eller?!:D"

Slingor

hyffsat seg dag i skolan idag. ville bara hem hela tiden faktiskt. för trött efter igår när man kom hem vid 2. ska skriva om vallen i ett inlägg lite senare inatt eller imorgon tror jag (; då kommer även lite bilder! hur som helst, vi har lärt hos applicering av slingor idag. skönt att man gjorde sånt istället för engelska typ.

sov från 5 till halv 9 ikväll. skulle ha städat hos mormor men så blev det inte. är fortfarande trött så jag ska nog sova snart om jag inte bloggar om vallen vilket jag tror jag gör. haha. var i nya lägenheten en sväng efter skolan också och kollade in nya tapeterna. supersnyggt blev det! :)


tildis som färgar hår. min docka till höger (;

Shampoonering

nu sitter jag hos nille och funderar på att plugga lite.. han är iväg och kommer om typ en halvtimme. höhö.
idag i skolan vare vanliga lektioner, men jag hade sovmorgon till halv 11! (y) för gutt. hade engelska på förmiddan då, vi lekte mest typ. sen lunch, sen matte vilket jag tycker e kul :D sen hade vi svenska, ett rättstavningstest bara sen fick vi sluta.

igår var det shampoonering som gällde! vi fick shampoonera på varandra, men jag blev det två gånger eftersom lärarn visade hur man skulle göra på mig inför alla andra. haha man håller ju på att somna! sicksackrörelser, cirkelrörelser, hålla handen på rätt sätt, ja det är mycket svårare än vad det låter. men riktigt kul är det också! jobbade också på lite håruppsättningar. min kusin får bli docka åt mig på lördag när vi ska fira henne (; hon fyller 10 på fredag (tror jag)

imorgon blir det stan med matilda en stund. ska köpa diddlegrejer till lovisa då i present och sen ska jag se om jag kan hitta något riktigt snyggt linne att ha på mig på vallen på torsdag. insparken då ju, lääängtar en massa!

RSS 2.0