Inga svordomar här inte

nille kollar på något program på mtv i bakgrunden. dom svär hela tiden och då kommer de där jobbiga pipljudet fram ni vet. jag hatar det ljudet. jag är dokumentärfreak och just nu är det en på 4an, något om överviktiga människor. vill becca se det? ja de vill hon!

ikväll blir det party i stan, eller södercentrum. ska hem till tilda på öland på lite förrferre med några andra goa tjejer, längtar en hel del! blir nog en toppenkväll :)


Herregud, vilken passande rubrik

"ja, mannen är ju överhuvud för kvinnan och barnen så vi fick lära oss att lyda honom. att trotsa sin man är den värsta synd man kan göra, det leder till att man hamnar direkt i helvetet". detta sa barnflickan som sköt skotten i knutby nyligen på tv. hjärntvättad?

jag blir faktiskt riktigt förbannad när jag hör såna här saker. om det finns en gud, varför skulle han vilja att kvinnorna var nertryckta och svaga? jag tror  att det handlar om makt och avundssjuka från mannens sida. folk får tro vad dom vill om gud, men när det gör att folk känner sig sämre och dåliga, när folk far illa av det, då tycker jag att det är fel.

Risifrutti & en speciell dag

1 år plus ett halvår plus ett halvt halvår, det firar jag och min pojkvän idag :) det firades med hemköpt tacopizza, fett och gott! :) fick MVG på en krönika som jag skrev på typ 20 minuter fick jag reda på idag också, så känner mig extra duktig!

jag har kärat ner mig i sockerbomben risifrutti nu också. Underbart gott är det, skulle kunna äta hur mycket som helst! Det bästa är när det är jordgubbssmak i den där lilla burken.


Fettisdagen

älskling och jag har ätit varsin stor semla idag efter skolan, det är farligt gott!
och inte nog med det, det är ju faktiskt en stor dag idag! viktoria och daniel har ju förlovat sig :) tycker faktiskt att det var på tiden (;


Fördjupningsarbete

sitter fortfarande i skolan, slutar om 40 minuter. min tidigaste dag och det är riktigt segt ska ni veta! hur som helst, vi ska skriva ett fördjupningsarbete i svenskan och jag tror jag ska skriva en novell om kvinnomisshandel och abort. blir nog intressant och förhoppningsvis bra. det är ju trots allt ämnen som är värda att ta upp.

Bilder från tildas partaj











bilderna tillhör mig och får inte kopieras!

Inte bara helt okej!

"den var sådär..
den va helt okej
den va fett god!"

citat av soffa igårkväll. meningarna kom precis efter varann också.

Chillidillfest

det var precis var det blev för födelsedagsbarnet tilda igår som fyllde hela 17 år- hon hade bland annat fått ett klippsett som hon kan använda hemma, perfekt?
vi var sex tjejer hemma hos henne, två av dom hade jag inte pratat med innan så det var roligt! käkade familjepizza, melon, vindruvor, chips, och massa gott. hur trevligt som helst! tog en buss hem till nille vid 1.

en riktigt äcklig gubbe gick för sig själv när jag stog på stationen vid halv 2 på natten. jag kollade dit snabbt och då sa han: ha ha ha! sånt skrämmer verkligen mig ordentligt. vad gjorde ens gubben ute helt själv mitt i natten?

Wiho!

jag har lämnat 19 cvn idag! och en tjej på vila verkade jätteintresserad! nu är det bara att hoppas på det bästa :)

Ett cv utan telefonnummer..

idag ska jag ut och söka sommarjobb. igår kom jag på att jag inte har något adress, inga telefonnummer, ingen mailadress.. haha, pinsamt om jag inte hade kommit på det förens alla redan hade varit utdelade!
ska försöka få jobb på ett café eller en butik. restaurang går väll de också. jag har aldrig sommarjobbat innan, så jag är lite nervös nu när jag ska gå runt och söka (a)

igår var även sofy här, härjde runt lite i stan i mjukisbyxor och glodde på "hip hip hora". ikväll blire lite fest förhoppningsvis med henne, tilda och några fler. tilda fyller nämligen år idag!


Titta hit!



missa inte denna tävlingen! klicka på bilden så kommer ni till bloggen som anordnar den.
inte för att jag brukar ha tur när det gäller sånt här, men man vet aldrig :)

Man borde nog umgås som förr i tiden

min läkare sa till mig att jag skulle få en tid till dietisten inom tre månader. hon sa det för två veckor sen ungefär. nu har jag fått en lapp från barnkliniken (hahaha, barn..) där det står att jag ska få en tid inom de närmsta sex veckorna! mycket bättre det, men gud vilken tid det tar att få en tid.

förresten, mormor och mamma skrattar så gott åt min bror och mig. vi sitter bredvid varandra, den ena bloggar, den andra spelar. syskonkärleken syns lång väg va? :)




vadå gamla datorer? & vadå en osminkad, slappistjej? ibland får man ha såna dagar.

Himla fult med...

denna luggen. lugg är fint, om den är vid ögonbrynen om inte ännu längre ner, men den här luggen klarar jag inte riktigt av. många hårmodeller har sånahär luggar, så helt omodernt kan det inte vara. när jag öppnar salong ska jag då inte klippa såna här luggar! skämt åsido... ;)


Gårdagens

här kommer outfiten från igår. köpt i göteborg såklart. rätt kassa bilder men ändå.





mössa: rut m.fl. "bad hair day". passar väll en frisör?
jeans/leggings: gina tricot
tröja: monki

 

Balmain

sjukt fräcka kläder måste jag säga. har egentligen svårt med breda axlar på tjejkläder, men detta tycker jag är snyggt faktiskt! och klänningarna med kort kjol fram och långt släp bak, svårt att bära upp, men så himla fina.













Gtb lördag-måndag

som ni då vet har jag varit i göteborg ett par dagar. hur kul som helst hade vi! shoppade loss igår och bilder på det kommer senare. men nu kommer bilder på resan i alla fall, mest bilder på djur från universeum.



jag & min bror



kikki och mamsen



hela gänget (y)



















mattias & bror



malte



världens godaste nachos




Live from göteborg!

Japp, här sitter jag i en trång lägenhet tillsammans med fem personer till. Rätt mysig faktiskt.
Igår gick vi på stan och jag hittade jättesnygga sneakers för 500kr som jag ska köpa imorgon. Massa annat fint också för den delen, men smart som jag är så tänker jag bränna mer än 1000 spänn imorgon istället! Idag blev det ingen stan utan universeum. Gick i en djungel med lösa apor bland annat. panik? Men det var rätt kul ändå! har massa fina kort på ormar och sånt också, höhö. Dom får ni dock se på tisdag eventuellt!
Ha det så brau ♥

Våran alla hjärtans dag

Detta blir sista inlägget innan göteborg. Vi ska bo hos våra vänners syster och hon kanske har en dator som jag kan få låna :) Hur som helst, älskling och jag firar alla hjärtans dag ikväll, och vi skulle ha gått ut och ätit, men min mage satte stopp för det. har upptäckt att om jag har veteboten på ryggen så släpper det även lite i magen! Vi firar alltså denna dag med vetebot, nötter, ostbågar och noblessechoklad som han hade köpt med sig. "Jag skulle ha köpt en ros till dig men det var stängt :( " Naw, älskling, det är tanken som räknas! <3





Älsklingen själv ju! Jag sitter på hans knän med datorn på hans rygg. Han snarkar så sött så.

Göteborg, here I come!

varför ger inte magen med sig? snälla, söta, rara mage, gå och dö?
imorgon bär det av till göteborg med mamma, bror och några vänner. jag ska må bra då, tänker verkligen inte ha något blindtarmsbesvär eller vad det nu är. blir sjukt mycket shopping där i alla fall, käka ute, melodifestival, museum och lite annat skoj :)
om exakt en vecka fyller mintilda och ni kan ju gissa hur det ska firas? fest för hela bunten!


Blindtarmen?!

Har kollat på internet om blindtarmsinflamation. Jag är livrädd för om jag har det. Jag är livrädd för blodprov och jag är livrädd för att kanske behöva opereras.



Bästa Rebecca och Målsman för Rebecca!
Jag har fått svar på dina blodprover.
Blodvärden, blodplättar och vita blodkroppar samt njurvärden och saltbalans och leverprover var helt normala,

Underbart att det inte var något sånt som gör min mage åt helvete! Fick till och med lite hopp nu ju (y)

Romantisk frisyr









Uppgift idag på långhåret. Jag, Tilda och Sofie skulle göra romantiska frisyrer. här är min, helt okej för att ha kommit på och gjort hela på en eftermiddag :)

Dagens outfit & ny design

nu är bloggen klar igen, och jag tycker den blev helt okej. headern kunde ha blivigt bättre, inte min starka sida detdär..
aja, här är dagens outfit i alla fall, en dålig bild och jag står helt fult. men ändå!



spetströja: gina tricot
chinos: vila
pumps: skokällarn
"snöre": MQ, från en annan tröja
klocka: nån guldaffär..

Nu är det dax

jag fixa en ljusrosa blogg har jag tänkt! ska nog ändra min header snart också, när jag orkar göra en ny. ska även fota dagens outfit sen, de ni!

Skriver som ett barn

någon grej som fanns på bilddagboken. jag har rätt tråkigt så jag tänkte bara testa:



haha, så jäkla fult. och de va nån grej om bindor?

Sprayplåster?

Förra fredagen när jag var på salongen, så fick jag kila iväg och köpa lite ibumetin och vanliga plåster. Skulle även köpa sprayplåster. Flytande plåster alltså, som tydligen ska sitta rätt så länge. Sprayet lägger sig som en hinna över såret.

Tror ni att det verkligen funkar? Eller "spricker" den där skyddande hinnan? En av dom anställda på salongen provade det och hon tyckte det sved jättemycket. Någon som kanske har provat själv? (:


Snart är det vår

har ni tänkt på att fåglarna kvittrar ute nu? det har jag och det ger mig en sån otrolig vårkänsla!

så skönt när man kan lägga undan vinterskorna, dom stora jackorna och koftorna. när solen faktiskt värme när man är ute. längtar så himla mycket till våren och sommaren! massa utekvällar med tjejerna, ligga på stranden, ha all tid i världen med nille. det kommer bli helt underbart!

Inte så najs

jag bör nog inte göra mannagrynsgröt själv fler gånger. det såg värre ut innan jag torkade upp all den spillda mjölken från spisen. men med lite sirap i så blir det mumma.






Snygga vårtröja!

denhär tröjan har en kompis till mig nyligen köpt. vill ha den också, men det kanske är lite fjantigt att gå runt i likadana kläder.. vill ha sneakers och leggings till, just like her -.- haha, ingen egen stil eller?! aja, snygg är den i alla fall, och den kostar bara 149:- på gina tricot :) & här är hennes blogg btw.


Jag vill ha...

...en rosa blogg med en snygg header.
bara kom på de nu liksom!

I love shoes

något jag ska köpa mycket av i vår och sommar är riktigt högklackade skor. det är så grymt snyggt! här kommer några lite häftiga och snygga skor, och mina favoriter är högst upp. helt underbara. (lite fult att de va sån bakgrund på bilden, men inte på dom andra bara). dom sista är lite annorlunda, men rätt coola. här hittar ni fler skor från hemsidan :)























Ett stort måste!

jag bara måste ha silverfärgat hår. jag måste! inte alls många blonda som har silverblont hår, och det är ju så satans snyggt. har verkligen fastnat för det, antagligen min pojkvän som har smittat av sig med sitt prat om silverfärgat hår. jag har ganska långt hår och jag tror det skulle bli ursnyggt.
ungefär som den inringade hårfärgen. om man sedan använder silvershampot så kommer det ju bli lite mer silver.


Björn Gustavsson saknas!

nu är jag riktigt tjock. har smockat chips och läsk hela kvällen hemma hos emma. för jäkla mysit med melodifestivalen till det. blev även en hel del prat efter den stora musiktävlingen. ni är bra!

ingen låt var särskilt bra denna omgången faktiskt. den första, tic toc, var helt okej, men ingen annan direkt. sen saknar man ju björn gustavsson och kristian look (stavning?) en aning! den nya programledaren gillar jag inte så mycket.


Ölandsmys ikväll

melodifestivalen spenderas i glömminge på öland ikväll! tyvärr har jag ingen kamera, glömde den hemma hos mamma och det är pappas helg. nån annan kanske tar en och annan bild

sen tänkte jag bara säga hur mycket jag älskar den här blusen. jag måste ha den. kommer spendera 200 kr på den när vi åker till göteborg nästa helg :)





Frisyrer är konstverk

googlar på massa olika frisyrer, det finns verkligen hur mycket som helst. brukar läsa tidningar på salongen, bl.a tidningar med bara frisyrer i. så otroligt mycket häftiga uppsättningar, färgningar och klippningar dom gör! någon dag kanske man själv är så duktig :)

kolla bara in den här frisyren. det är ett konstverk.



Läkarångest

yogan idag var riktigt tråkig. fick ont i magen av dom dumma ställningarna. misstolka inte (: men imorgon är det läkarn som gäller och då ska vi se vad som är fel på min mage. vill verkligen veta, men får en så otrolig ångest av att veta att jag ska dit imorgon. min största skräck kan man väll säga.
kvällen tillbringades i alla fall med nille & för er som inte vet så är han bäst.

Erik Hassle - Hurtful


Inköp

jag har varit på ÖB idag. inget mer. inget inget mer. fick i alla fall hem ett par pumps från skokällarn och hade de trevligt med mamma ett par timmar.
annars är detta en jävla tråkig eftermiddag när inget blir som de ska.



här är chinosen, från vila 300 kr



rosa smutsiga tröjan. hahaha, den kostade i alla fall bara 50 spänn!



pumpsen från skokällarn, 150 kr på rean. klacken är ungefär 2-3 cm hög. perfekt till skolan och stanrundor.



sen kan jag ju nämna att jag har börjat med silvershampoo nu också. ska se om det ändrar min hårfärg en aning :)

Kortfattat:

bion var bra! men inte bättre än boken.

Spännande att se

kl 18.15 börjar bion! "i taket lyser stjärnorna" ska mamma och jag se. en av de få böckerna som jag har läst faktiskt, men de va ett bra tag sen nu. gillade boken riktigt mycket i alla fall, så det ska bli kul att se filmen. sen är de ju så att vi är lediga imorgon, och jag ska bara sitta hemma efter bion.. och imorgon har jag inte heller något planerat. det suger tycker jag.

Fula ginachinos

idag blev det som sagt stan med sofffffan. hon fick med sig två tröjor hem och jag fick med mig en tröja och ett par chinos hem. ska fota det när jag kommer hem till mamma tror jag :) hur som helst, jag var inställd på att kolla stentvätt och ginas alla chinos, men blev rätt besviken. usch vad byxorna sitter dåligt! i alla fall på mig. såg ut som stora clownbyxor. dissar chinosen stort. köpte ett par från vila istället som ni ska få se sen.



dom ser ju dödssnygga ut på henne. var riktigt sugen på dom tyvärr.

Lite extra pengar

älskling sov här inatt. han är hur bra som helst. tittade på "barnhemmet", en skräckfilm som var riktigt bra! smockade i oss chocklad, chips och läsk också.
snart blir det stan med sofie, ska se om jag kan hitta stentvättade jeans. fick ju ändå 200 kr av mormor för att jag färgade hennes hår i fredags :) underbar mormor jag har! och om ni vill veta så blev resultatet av den komplicerade färgningen riktigt bra.

RSS 2.0