Praktikdag

Sitter här och kämpar för att inte somna i soffan. Ja, praktiken gör en trött! MEN, de va riktigt skoj idag faktiskt, hade två drop in-kunder bland annat. Imorgon ska jag ta hand om lilla mormor hela förmiddagen, klipp och färg vill hon ha. Sen följa med på en fotogrej, något som är till för hairtouch's nya kampanj.

Är nu fett sugen på läsk så ska minsann pallra mig ut till köket i min nya lanza-tröja jag fick, heheh, och ta lite fanta exoticcc.



Äe sikken snygg tröja, plus lite smygreklam på de. Inte illa, inte illa alls.


Najsig helg













Najsig helg med jobb, fest, bio, käk med pappa och lite såååååå.
Taggar nu morgondagens praktik, som jag måste vandra till då min cykel har punka. Det sög ju lite.


Det vankas fest

Haft en lektion idag vilket var myckemycke chill! Har blivit en riktigt liten pluggisnörd som älskar matte och naturkunskap. Men äh, bara bra egentligen ju!

Han med att käka på stan, hitta smink och en tröja, och en liten sak till mamma då som firas idag. Senare drar jag mot sofie för festi med brudar, för att seeeen pysa vidare till stora förfesten hehe. Blir nog skoj!
Har inga kläder tills ikväll vilket gör mig fett frustrerad så ska nog ta och riva ut hela garderoben i hopp om att hitta något.


Inställd matte åh

Sitter in school med amanda, KUL att matten var inställd och att jag hade kunnat sova 2 timmar extra om jag vetat.

Men morgonen är faktiskt bra ändå, för jag har fått en garanterad praktikplats på hairtuch och eventuellt blivit av med mitt jobbpass på fredag. En bra morgon att ringa telefonsamtal på helt enkelt!
Så ah, fredag blir det att fira mami på och träffa amanda/festa loss med sofie heheh


Hejdå fritid!

Skoldagen orkar vi inte ens tala om. Info, telefon med syo och jobb, specialprat med lärare då jag ligger äckelefter i allt, byta och ta bort kurser.
Fullspäckade dagar, minst sagt! Sen jobb på de. Hejdå fritid.

MEN! Mamma fyller år, jag hittade massa finfint på stan, ska hämta ääääännu mer finfint imorgon och amanda har fått körkort. Så liksom, ändå rätt najs dag :)


Sicken trevlig dag

Idag ringde lilla mobilen vid kvart i 8, då amanda var klar på körskolan. Någon halvtimme senare sov båda så gott så i min säng. Äe bra sätt att vakna på ju?!
Sen blev det stan hela dagen med henne då. Åt massa gott, vilket är bland de bästa som finns.

Nu ska jag äta, igen hehe, chilla och mysa.
Like this day!




Jobb. igen

Goooooodmorgon allesammans.
Min morgon började med 1973732 telefonsamtal från mcdonalds. Så efter många om och med så blir det ett pass mellan 14-20. OB på söndagar, lite brau i alla fall ju.

Snart kommer Bellan hit en sväng också, klippning på g!
Och varför fyller alla år på facebook? Grattisinlägg överallt wah!




Gosehund

Brau förfest hos sofie igår med goa tjejer! Eftersom jag då aldrig kommer in på vallen, som jag hoppas stänger SNARAST, heheheh, så va ja liksom hemma tidigt. Lite tur kanske då jag ska jobba 10 timmar här nu.



Att jag kommer med på samma bild som denna sötesak är faktiskt rätt otroligt då han vägrar gosa med mig i vanliga fall.


Sista fredagen

Tänkte börja inlägget med att tala om att jag vill ha lön, nu. NUNUNU! Finns ju lagom mycket gosiga tröjor jag vill ha ju.. Knappt en vecka kvar, sen så!

Sista fredagen på lovet, och det ska vi fira med fyra timmars handledarutbildning inför körkortet! Fyra timmar jag kunde gått in och jobbar.. Och tjänat pengar.. Märks det att  jag gillar pengar? Heh
Kvällen firar vi sista fredagen på ett lite bättre sätt ja, blir nämnligen lite festligheter hos min favvofagerström! Åhhh va vi gillar det :)




Nyttig? hmmm..

Sitter i soffan för mig själv och myser med morötter och desperete. Nyttigt och bra där becca! Fast riktigt hela sanningen var det nog inte faktiskt, för åt mcdonalds innan. hehhehe.

En jättesnäll tjeja har öst beröm över moi för bloggen och cancern, vilket gör mig väldigt glad faktiskt! Kul att få höra sådana saker liksom :) Eftersom bloggen nu är länkad på grund av cancern så kan ju ni som är intresserade bara klicka på kategorin "sjukdomen" så har ni maaaaaassor av smaskig info. Ne lite oseriös nu, men det är skönt ibland ju.

Är i alla fall glaaad idag! hih:)


Ny jacka kanske?

Får ut mer lön i slutet av månaden än vad jag trott, behöver det! Så imorgon bär det av mot staden med miss fagerström för att köpa mammas födelsedagspresent och en sjukt fin jacka jag hittade på hms hemsida. Har ju trots allt kvar litegran av lönen för juni..



Mmmh me like!



Nattbabbel

Det blir aldrig mörkt i stan. Inte sådär kolsvart som det blir på landet där inga lampor i lägenheter eller ljuslyckor vid vägkanten lyser upp överallt. När det blir mörkt på landet, så blir det riktigt mörkt.

Det liksom slog mig häromkvällen hos pernilla att det var hur länge sen som helst jag såg en kolsvart himmel med en massa stjärnor på. Det är nog egentligen det ända jag kan säga att jag saknar med landet just nu. Det ger ett sånt härligt lugn liksom, ett lugn jag tycker mycket om.

Äe ska nog ta och hoppa i säng nu, ladda om för en promenad med beata och grillning med pappa och vänner!
Natti:*


Myser

Hemma helt ensam, myser med desperete och lördagsgottit! Funderar starkt på att sätta igång med träningen.. Fast inte förens imorgon, eller nått.

IGÅR, var amanda och jag hos pappas pernilla med massa folk och grillade. Himla trevligt va det faktiskt :)















Fortsätter stäääda..

Mat och mys inne i staden med soffiloffan och mandi bjöd denna kväll på. Åh va bra liksom!♥
Har även fortsatt min storstädning, gett mig på smink, hårgrejer och smycken. Hatar att städa serriöst, händer galet sällan.. Men har planer på att möblera om och lite såååå, så ah, måste få ordning!



Denna bild finns nog överallt nu asså, men jag fastnar inte på camen för tillfället..!


Pappa och co

Ledig idag, mmh skönt efter en jäkla massa jobb och tidiga mornar!
Så pyser nu in till stan för fika med pappa och co och shopping med amanda! hyra film ikväll också kanske? me like iaf heheh.


Shhhexy?

Som en viss syd hade sagt i en viss film kallad ice aids (som mormor skulle ha sagt då hon är dukti på engelska hihi) fasen va vi citerar folk här nu da..



Hittade iaf en bild på sofie och mig där vi verkar tro att vi är sexigast i världen? Hahah
Det är sånt jag har för mig då jag inte pallar fortsätta storstäda och rensa garderober (ja, det tar jäkligt lång tid för mig då ni som sett min rum förstår)

Har förövrig skött halva mcdonalds idag. Eller nä där överdrev jag kanske, men i ett par timmar hade jag faktiskt hand om heeeela drivern plus kassa. Själv. *Stolt leende*



Soft söndag

Jobb fredag, träffa beata och sen utgång på det med cheri. Lördag jobb again, i 12 timmar.
IDAG lämnar jag inte soffan (förutom kinamatsinköpet då). Tvspel, avstängd mobil och desperet housewives gör min dag, mmmmmh så galet skönt ♥


Drar mig mot jobbet

Hemma vid halv 4 inatt, sovit sisådär 5 timmar, seg som tusan och börjar jobba om 30 min.
Det är bara att bita ihop becca, bara att bita ihop..


Hehe

Jag har varit i stockholm dom senaste dagarna om ni undrat vart jag tagit vägen. Plus att jag inte har allt för mycket att säga för tillfället så bara onödigt att blogga då ju.



Här har ni ju i alla fall en söt, heheheheh, bild att titta på!


RSS 2.0