Löpskor

Ägare till ett par sprillans nya löpskor, GLAD! Behövdes verkligen då jag håller på att förstöra mina knän så mycket som jag springer.
Något som gör mig mindre glad är att jag måste börja på projektrapporten idag, och att jag har för mycket träningsvärk för att testa mina nya dojs. Kaaaaanske tvingar mig på en runda på löpbandet trots allt, vill vill vill!!

Jättetråkigt inlägg men det var ett tag sen jag bloggade så tänkte mest bara visa att jag lever.



Förresten, SKOLA IMORGON. sugna folket? nä tänkte väl..

Torsdag

Klickar hem massa fint från HM, åh älskar alla bikinis och jumpsuits och långklänningar och SKORNA, gah, alla träskorsliknande klackskor och mmmh. Gillar vår-och sommarmode mycket mer än höst-och vintermode! Tycker bara att snön kan dra nån j*vla gång, har hatat den sen den kom. Förstår helt enkelt inte det mysiga i den..

På tal om något helt annat så ska minsann familjen Nilsson/Olsson (ja, vi har de mest tråkiga efternamnen i min familj) och familjen Jacobsson käka lite gott på stekhuset ikväll. Så himla gott och trevligt en torsdagskväll sådär!

Eskilstuna

Sitter här helt lila i huvudet och målar naglarna. Ska skölja ur toningen snart så att jag inte förbli missfärgad!
Ikväll ska vi fira Tilda och Elin som fyllt 19 år, så grattis till dom!

Har varit i Sveriges tråkigaste stad några dagar här nu, men det var rätt gutt ändå. Shoppade och tränade och träffade gammelfarmor och farfar. Gammelfarmor gick minsann på gymnastik (hon är 91bast lilla tanten, med ett minne som slår ALLAS) och där sprattlade dom på benen och rörde på armarna. Hon hade svårt för höftrullningarna sa hon. Åh söta lilla gammelfarmor.. Farfar var pigg också så då blev jag glader, han är väldigt sjuk i MS nämnligen så alltid kul att se han pigg&glad!

Nu måste nog fan toningen ur håret innan jag blir lila. Ha en go lill-lördag allesammans!


Becca & Palacevakten

Någon har facerapeat min blogg. Frågan är bara om det är tilda, amanda eller linda...

På tal om gårdagen kan jag ju passa på att berätta att vakten inte ville släppa in mig.

Vakten (efter att ha glott mellan mig och legget typ 10 gånger) : Äe, du måste ha fyllt 18.
Jag: Men hallå, jag är ju 18?
Vakten: 11?! (Alltså att jag fyller i november då)
Jag: Men jag är ju 92a!!
Vakten (efter att ha glott mellan mig och legget ytterligare 10 gånger) : Äe, du måste ha fyllt 18!!!
Och så shasade han bort mig med handen typ.
Jag: MEN JAG ÄR JU 18?!?!?!?!

Det hela slutade med att han gav legget till en annan vakt.
Jag: FÅR JAG GÅ IN NUUUUUUUUUUU?!
Och så vinkade han in moi.


fest hihi

ikväll är det party, eller partEY som jag brukar säge;)
haha
hoppas på en go fylla, annars ingen go utgång, hehe ni vet vad jag menar ellerrrrr
nu ska jag jobba på de sista promillehöjningen. ha det kyss

Småföretagande

Trött och hungrig.
Mamma vägrar köra mig till max så jag kan få en cheese, och att gå dit kommer då inte på frågan! Ska fortsätta med småföretagandeplugget istället, och knarka te. Är ute i sista minuten som vanligt så har bara sisådär 100 sidor kvar att läsa. Längtar tills imorgonkväll då jag äntligen kommer få tid att sova..


Oturshanden

För en vecka sen typ så fick jag värsta blåsan på tummen efter att ha varit på crosstrainern lite för länge. Pissont har den gjort. Igår klippte jag mig i pekfingret på samma hand så har ett fint rött märke där nu. Idag skulle jag hälla över makaroner i ett durkslag and guess what? Lyckades få hälften av allt kokande vatten över samma handjävel..

Om jag vill undvika att bli knivstucken i handen eller något liknande under utgången ikväll så borde jag nog egentligen gipsa den.. Tycker dock att det låter ganska klumpigt så är villig att ta risken!

Titta va ja hitta!

Storstädade som sagt mitt rum igår, och varje gång som jag gör det hittar jag alltid en himla massa grejer. Slänger mer än hälften av det dock.. Hur som helst, hittade ett stort kuvert i botten av någon byrå som var full av massa små påskkort. Svenskalärarn hade en hel lektion, under tiden jag var borta pga cancern, där alla gjorde påskkort till mig. Haha, låter lite halvtöntigt kanske, ja vene.. Men tycker i alla fall att det var ett jättebra intiativ av den lärarn, och jag kommer ihåg att jag blev jätteglad när jag fick dom!
Hade helt glömt bort detta, förträngt mycket från den tiden känns det som, så blev helt paff när jag insåg att jag sparat alla kort! Backade tillbaks i tiden en stund kan man säga. På ett sätt är det fruktansvärt hemskt att tänka på det, men konstigt nog känner jag mig alltid hemma när jag tänker på sjukhuset i linköping. Korridorerna, avdelningen, promenaderna, ja fan till och med att gå från parkeringen till sjukhuset känns som en stor trygghet.

MEN, skulle egentligen bara skriva kort om breven haha. Hoppas det var okej att jag la ut era fina skrifter här på bloggen, tycker faktiskt dom är lite småskoj och betydelsefulla!






Överskattad dag

Tränat, duschat, bastat, relaxat, åh bra start på veckan efter en jättebra helg. Utgång & middag bjöd den på bla. Hur som helst, resten av dagen ska jag rensa hela mitt rum och städa, och det lär liksom ta hela dagen. Sen ikväll ska jag och mami på restaurang, bara för att fira denna otroligt överskattade dag - alla hjärtans dag.

Ska stänga av greveholm nu då och ta tag i mitt liv, eller rum då..
"Jättebra, då kallar vi det för mÖÖÖgrummet!"








Onsdag

Två timmar på gymmet är avklarat, köttat sönder mina ben bland annat. Har även taggat massagestolen hela dagen men guess what? Den funkade inte..... Men känns gutt i alla fall, så nu ska jag käka och hoppa in i duschen innan jag dyker ner i naturkunskapsboken för att råplugga!





Mmmmmmh, suddiga km-bilder..
Bara för att piffa upp inlägget litegranna!

Saleboda

Middag ute i saleboda hos Felicia igår. För er som inte vet vart det ligger så kan jag tala om att är typ 2 mil utanför emmaboda.
Jag och sofie tog för tåget till nybro själva. Där hämtade hagel upp oss för att köra oss alla tre till saleboda. Efter att ha kört i typ 1 timme så börjar vi fatta att vi är fel. Det varnas för typ vildhästar där vi befinner oss och hagel har redan kört över en mus. Vi ringer runt och under tiden så springer sofie ut i kylan för att kissa. "man vet aldrig när vi stannar nästa gång!!" Jag började samtidigt fråga hagel om vi hade någon mat, typ nödproviant. Hon hade flingor i baksätet. Tänk om vi fått bensinstopp liksom, och ute i skogen finns det ingen täckning! Då hade vi varit körda utan flingorna...
Tror vi körde 4 eller 6 mil i onödan och efter 1,5 timmes bilfärd kom vi äntligen fram till felle. Jättetrevlig och god middag var det, så det var lätt värt det! Sen körde vi ju hem också, men det gick faktiskt bra.

Ikväll ska jag nog till sofie och glo på melodifestivalen. Eller pysa till km och festi med brudarna. Svårt val fan..



På tåget påväg hem! Övertrött vill jag lova

Imorgon blir det bättre

Ingen skola idag. Ligger nerbäddad i sängen med greys och te istället, känns bäst så. Detta var sista ultraljudet, för nu har det snart gått 2 år sedan jag fick cancerdiagnosen. Känner mig bara trött och nere just nu, och lättad. Jättelättad. Allt måste bara tas in och smältas, och jag vet att allt kommer kännas bättre imorgon. Det är därför det är okej att inte må bra idag, det måste vara okej en sån här dag.

Imorgon kommer allt vara bättre.


Oj

Blir nog ingen ayia napa resa. Fuck fuck fuck, behövde den. Min student blir ju inte helt riktigt, eller vafan, den blir ju typ "låtsasstudenten", hur kul låter det på en skala? Ska ju tillbaka till skolan i augusti igen och ta igen grejer jag missade under tiden jag var sjuk. Så eftersom ALLA pratar om denna låtsasdag så ville jag gärna se fram emot något riktigt.
TYP EN RESA?!?!

På tal om cancer så ska jag på kontroll på torsdag, vilket stressar sönder mig just nu. Hade jag inte behövt poängen vi får under idrottsdagen imorgon så hade jag inte gått till skolan. Och när alla andra (utom fellish) får gå hem imorgon så ska vi stanna kvar och ha estet.
JAPP, det är ett ämne aaaaaaaaaaaalla andra hade i ettan, men som jag missade pga sjukdomen. Som jag förövrigt hatar mer än vanligt just nu, bara för att den är överallt och påverkar massa som den inte ska påverka.

Om den lilla jäveln har fått för sig att komma tillbaka, typ slått tält i min kropp eller något, då ska jag ta mig fan ta död på den och utrota den en gång för alla. Du hörde rätt cancern, det är ett hot.
SÅ HÅLL DIG BORTA.

Positiv tjeja. Är det egentligen, oftast. Men ah, som ni märker så var det visst inte så ikväll. Kan inte ens ta ut min frustration på träningen eftersom jag har pajjat mina ben.......

RSS 2.0