Snart är det vår tur

Sitter och kollar alla balbilder på facebook, åh så fina alla är! Längtar så sjukt mycket till min egen bal nu, nästa söndag, med kaggnisterna. Gjorde ju tre baluppsättningar också dessutom så herre min gud vad mycket bal det är överallt! Och student snart också hörrni, bara bra bra bra!

Ska nu läsa minst 25 sidor i nk B, fucking hate den kursen då jag inte fattar något, och försöka ta mig till gymmet, om jag hinner vill säga. Amandan ville sola också vilket jag måste hinna det med, stressigt här nu på slutet vill jag lova.


Helg!

Äntligen fredag, dock har dagen känts som en torsdag? Visst blir man aningen överlycklig när man kommer på att det är fredag då istället! Likadant känns det när man tänker att det är söndag en lördag, och så är det inte det.
Oj va onödigt mycket jag sa om detta nu då..

Haft redovisning och prov idag i alla fall! Dock har jag nog failat på provet, för när jag skulle lämna in boken, precis som alla andra, så sa lärarn: du kan nog ha kvar den ett tag till rebecca.
Jaha.. ig med andra ord ja!

Stannade sedan kvar i skolan för att jobba med esteten, blev klar med min helt galet fina (!!!!!) landskapsbild. Stannade ändå till halv 5, så känner mig seriöst duktig, vilket kompenserar mitt ig litegran he he.





En nyblonderad pluggis och hennes mästerverk. Erkänn att ni önskar att ni kunde måla lika bra som mig? NAAAAAT! (som hanna skulle sagt)
Ska dra iväg till tillan nu snart för tacos och myskväll, me like a lot!

Vatten & kopparn





Gamla barndomskompisar faktiskt! Han smittade ner mig, min bror och min pappa med vattenkoppor, dock har han förträngt det. Nina är med på ett hörn här borta också, mycket värt att nämnas!
Km och harrys blir det denna kväll, åh ses fram emot!

Godmorgon

Vaknade idag på morgonen av en mardröm, kul. Somnade sedan om och försov mig, kul.
Finns inget värre sätt att börja dagen på!

Så jag pallade inte gå upp och stressa röven av mig, utan jag bestämde mig för att gå till skolan efter 10rasten. Min morgon har med andra ord varit ganska chill! Äggröra, keso och macka satt rätt fint.

Ska väl hoppa i kläderna nu och pallra mig bort till skolan.
Vill inte.


Stockholm

Har varit i Stockholm över helgen med min kära klass, sjukt kul har det varit! Kom dit i fredags och sprang då runt över halva stockholm för att hinna med varenda liten affär, vilket var aningen tröttsamt. Var sedan på en mingelkväll hos Goldwell och fick endel inspiration från frisörerna där!

Upplevde efter detta stockholms nattliv, var överallt och ingenstans och vet knappt hur vi tog oss runt he he! Ett av ställena vi besökte var spy bar, så det var jag, emelie och en jäkla massa stureplansbrats där. Drog sedan vidare till.. ett kul ställe som jag inte vet vad det hette!

Lördagen spenderade vi hos Loreal, lyssnade på en föreläsning och såg en inspirationsvisning. Föreläsningen var helt sjukt bra, och man blev verkligen inspirerad och såg nya möjligheter och vägar i yrket. Jättebra!

På bussen hem svirade vi (tilda och jag) om till partyoutfiten ännu än gång och stressade iväg för en grym kväll på vallen! Traskade hem i den inte kalla natten, och sov för första gången på två nätter typ. Avslutar denna underbara helg med sofie och film, åh me like!










Operationen

Hemma efter en förmiddag på sjukhuset. Allt har gått bra, höll dock på att tuppa av när jag tittade på nya ärret. Mesbecca.. Ne men det var lite obehagligt faktiskt, och dom snittade ungefär 10 centimeter, något jag inte var beredd på. Trodde dom skulle ta ungefär 5. Men det ser fint och bra ut så jag hoppas verkligen att det håller sig så nu!

I journalen stod det även att jag skulle vara sövd så det var skönt! Har sovit hela eftermiddagen hemma nu också, så börjar piggna till lite här nu. Pappa var förbi med lite vindruvor och choklad också, vilket kanske hjälpte till lite he he.



Nyopererad tjeja men sina nya glasögon! Haha, ser ut som en liten lärare, men jag ser faktiskt mycket bättre med dom, konturer och så.

Imorgon!

Sitter här i mina nya glasögon, (äntligen kan jag se vad det står på tavlan i skolan!!) nyduschad efter gymmet. Det var hur skönt som helst att var tillbaka där, och köra ett chillpass! Som jag längtat.
Imorgon ska jag till oskarshamns sjukhus för att operera om ärret, så var tvungen att duscha med något jag kallar för sjukhusettvålen. Det känns som man tvättar sig med handsprit över hela kroppen.
Inklusive håret.

Ser i alla fall fram emot att få ett fint ärr, så just nu är jag inte speciellt nervös. Med lite tur söver dom mig till och med he he.


Oh my

Har precis lagt in alla bilder från ninas kamera från napa, haha, åh va kul det är att titta på! Jag åkte ju på halsfluss/förskylning/influensan där nere, så köpte 2927128 olika mediciner, och jag tog alla på olika klockslag och vissa blev ju mitt i festandet (tänkte fan inte stanna hemma när alla andra var ute liksom), så här har ni en skön bild från en av dom kvällarna!



Fler bilder kommer i AYIA NAPA-mappen på fejjan!
Nu ska jag till skolan för att fixa med lite smått, och sen ska jag åka in till stan i kungens bil, som myttoman-lotta kallar den, för att betala resan och luncha med sofie.

Vallen!




Sommarkväll

Kom precis hem efter några timmar på jobbet och några timmar på krögers. Jobbade på baronens mcdonalds för första gången, så var seriöst nervös innan haha. Ska vara där hela dagen imorgon också så det blir kul med lite nytt eller vad man ska säga! Ska även besöka tandläkarn, vilket jag tycker är lika obehagligt varje gång. Ska be dom slipa ett par millimeter på dom också, så jag hoppas dom vill och kan det.

Nu ska jag chilla lite med min bror och käka lite godis och annat gott!


kram

hejsan. becca gillar flaskor :)

Studentklänningar

Fått hem mina studentklänningar, och nu är den stora frågan:
Vilken av dom ska jag ha?

Ska fundera färdigt på detta i-landproblem men kvällen tänker jag spendera på km! Om bara Lottan kunde ta och dyka upp snart vill säga. Dessutom har jag blivigt beroende av BB-låten, känns aningen pinsamt sådär!

Glad tjeja!

Preliminärbokat en resa till ayia napa den 19/8, (jag vet att det inte är dödsmycket folk, men mycket duger gott och väl!) för 3200:-. Blir en vecka där, och när det var så billigt så kan man ju faktiskt inte låta bli att ta den.

Känner till och med att jag vill ta tag i det som är kvar i skolan bara för att jag vet att det väntar så mycket som är så bra. Bal, student, en hel sommar, och nu napa igen då. Just nu, ikväll, känns livet lätt trots läkartider och operationer. Älskar att älska livet, det finns ingen mer underbar känsla.


Och så var veckan igång

Sitter och kollar på resor (igen), och imorgon ska vi eventuellt preliminärboka en i augusti. Antingen åker vi tillbaka till napa eller så bokar vi en resa till Rhodos!

Försöker även få ihop min vecka, för nu måste jag verkligen ta tag i det som är kvar i skolan. Så mellan alla läkartider, jobb och annat ska jag alltså hitta tid och ork till detta! Nästa vecka ska jag göra min operation, eller kanske kallar dom det ingrepp, så att mitt ärr blir finare. Jag ska vara vaken samtidigt som dom öppnar upp, tar bort all ärrvävnad, och stänger igen. Dock ska jag tvinga dom att mata mig med både morfin och lugnande!





Avslutar inlägget med två bilbilder, övningskörarn!

Myskväll

Hade en jättemysig kväll med my igår på krögers. Nachos, vin, strawberry diaquiry och en himla massa folk kändes nästan lite för bra i solen!

Nu sitter jag här, allmänt sur över att lönen är slut och över att min shoppinglista är för lång.






Fredag

Mindre feber today, bara lite mer än 38!! Äe, knappt att man kan hurra för det, men ändå. Längtar efter att träna och bygga upp min kropp igen, får panik av att vara för smal. Dessutom har jag fått för mig att jag antingen har lunginflammation eller cancer. Har haft båda grejerna så varför skulle det inte kunna hända igen?
Sen flagnar jag också och har börjat tro att jag ska få pigmentförändringar.

Hypokondriker...

Ikväll ska jag mysa med mamma (igen), käka räkor och sånt där gottit! Trots allt fredag.


Torsdag

Jag visste inte att man kunde bli såhär förskyld. Vaknar om nätterna pga huvudvärk, täppt näsa och kallsvettningar hela tiden. Har sovit lite här nu och tagit ett par panodil, så jag hoppas det blir lite bättre.
Ser inte fram emot nationella i engelska imorgon, kommer ju störa varenda en i aulan så som jag snorar! Men tycker faktiskt att det är bättre att få det gjort, så får helt enkelt pallra mig dit.

Ska njuta av min varma choklad nu, titta på tv och vänta på att mamma kommer hem från jobbet. Hon är också jätteförskyld stackarn.



Snoris.

Snorungen

Snorungen här borta håller på att hosta upp sina lungor. Det är ungefär lika kul som det låter.

Tittade nyss på remember me med mamma, och har nu kommit på att jag verkligen hatar sorgliga romantiska filmer. Ne, det var väl att ta i, filmen var jättebra, men usch va ledsam!

Ska nu snora lite till, käka något och titta på desperate housewives. Lär ju ligga nerbäddad hela dagen imorgon om förskylningen från helvetet väljer att stanna.


Impulsbecca

Impulsbecca har varit i farten igen. Hon dyker upp då och då och ger mig massa ideer. Denna gången resulterade det i ett hål i tragus!

Nu ska jag ha titta på nya harry potter med mamsi och äta jordgubbar&glass. Myskväll, bra för min envisa förskylning!

Det kvar kvällen..

då alla skulle vara nyktra.



Ska snart hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. De 6 veckorna som är kvar till studenten känns otroligt långa, och helst skulle jag bara vilja gå i ide fram till dess. Men icke sa nicke, vi får stå ut alla 92or där ute!

RSS 2.0