Gott nytt år!

snart ska jag börja fixa mig för vid halv 6 går bussen till färjestaden till min mamatilda ;) vi blir sju tjejer som ska partaja lite där! har köpt partyhattar och sånadär små tutor. åååh, vad vi kommer ha kul! kommer ta en massa bilder som ni sen ska få se! :) vid 11 ska vi ta bussen in till kalmar och fira 12slaget med alla andra i kalmar ;) sen hoppas vi på någon efterfest, men inget är planerat. ska i alla fall sova hos nille. tredje natten på raken, det händer inte ofta när man är tillsammans med simon nilsson (a) <3

hoppas ni får en riktig härlig kväll allesammans!



nejmen oj vad fint ja pyntade toalettstolen igår då ;)

Dags för Nilles julklapp!

springer runt och städar, fixar fram ljus, tar fram badskum och fina grejer till badrummet. ikväll ska jag ge nille sin julklapp :) julklappen var mig så jag ska bara fokusera på honom ikväll. kommer bli jättemysit:) ska duscha lite snabbt snart, städa klart och sen laga mat:) ska ta kort på den, väldigt enkel mat, men jättegullig (a) bilder kommer senare, när nille har varit med om det. han kanske läser bloggen nu annars och ser ;o

har varit på maxi idag med sofie, köpte skitsnygga partyhattar och sånadär tutgrejer ;) nyår imon för fasen! taggataggatagga!!

nu hoppas jag för allt i världen att nille kommer gilla kvällen (a)

Risallamalta

här sitter jag med datan i knät, tvn framför mig och risallamalta. jag har aldrig testat det förr, och jag tycker inte det är gott. lite av en besvikelse.
många har ju det som tradition på julafton, att äta risallamalta. men i min familj har vi inte den traditionen. vilket jag nu är glad över ;)

annars idag har jag inte gjort något. nille tittade förbi ett par timmar, mysit de. älskar att vara med han! imorgon blir det att sova där och tre dagar framåt, hihi, väldigt länge sen de (a) för bra! ska titta på twilight, och jag hoppas att den är bra. alla säger det i alla fall.

Lite ordning!

har fixat till lite i mitt rum nu :) tv är på platts och stereon är inkopplad. vi har satt upp en ljusgrej över sängen som jag fick i julklapp också. jag är nöjd! fick en lampa i julklapp, en långsmal, som ska upp över tv sen. kommer bli jättebra.



ojojoj, nu står tvn snett men de e för att ja ska se när ja sitter i sängen. och jag är simpsonnörd (a)

Ny platt-tv

julrea även denna dag. blev inte mkt köpt alls, jag orkar inte med allt folk, hihi. men en sjal och ett par örhängen för min del! mamma ville mest kolla i inredningsbutiker (; käkade bakpotatis och så också, mummms. har även fått en platt-tv idag (a) behövde en ny tv till rummet, den gamla klumpen är för liten.

nille kom hit ikväll också, men åkte nyss. han är underbar och jag älskar honom. oj vad han får stå ut med mig ibland.. men han ställer upp och det är jag glad över! vi invigde tvn med mamma mia-filmen, och för att ha varit en sån billig tv så är det riktigt bra.

jag vill inte göra dig besviken

Julrean

julshopping idag! blev inte jättemycket, men en sjal från åhléns och en tröja från gina. tröjan från gina har jag väntat på att den ska komma på rea och nu så äntligen! nille fick följa med idag, vilket var snällt, stackarn hade ont i ryggen och fick springa med mig..

julen har jag inte berättat om och jag orkar inte skriva så mycket heller.. (a) men jag hade en fin jul med många julklappar! fick en stereo, en plattång, värmeskydd, en tröja, örhängen, pengar, presentkort på mq, parfymer, saker till rummet, m.m. hihihi :) hoppas ni hade en fin jul!



ungefär en sånhär köpte jag idag, fast en äldre modell.

Dan före dan

dagen började med en simon :) han fick ett hjärta som man bryter av mig, så nu har vi varsin halva :) gav honom även en kväll som är hans egen, då jag ska göra allt för honom. mat, bad, allt :) mysit tycker jag (a) jag fick en paris hilton parfym av honom, och den luktar megagott! "den luktade så gott becca, den luktar godis ^)" naw lilla gubben. spelade lite buzz, ett förbannat kul spel och sen åkte jag och min bror till pappa :) så nu sitter jag här. har tittat på "nu är det jul igen 2", härlig julfilm. har käkat lite julmat och så också. jag gillar julen!!

uppesittakväll ikväll, kvällen innan julafton är det okej med bingolotto.

Jul, jul, underbara jul

julmys med mamma, marcus och mormor ikväll. hade det med pappa, nille och marcus igårkväll :) det är för härligt att dricka glögg, äta julmat och umgås med familjen. julen är underbar tycker jag. en familjehögtid. visst, saker och ting är annorlunda i år, och det tänker man så klart på.. men jag tycker det har varit bra hittils med allt i alla fall.


Bilder "party like a rockstar"














Party like a rockstar

igår var det fest hos sofie :) jäkligt kul måste jag säga! vissa mådde ju inte allt för bra så det var ju mindre kul. aja, men jag hade kul iaf (a) lärde känna massa nya och det är alltid kul! bilder kommer när jag kommer hem till mamma imon, för då lägger jag in dom på datan. blev riktigt många för en gångs skull.

vid halv 1 ungefär hamnade vi som var kvar i sofies brors säng framför ett tvspel. hihihi, bra avslut på kvällen tycker jag allt. fick träffa nille en stund med och då blir jag alltid så glad (a)

Idioter! Skaffa er ett liv?

inatt har två idoter krossat min pappas bilruta. har dom inget liv eller vafan är problemet?! varför finns det idioter som ser det roliga i att förstöra för andra? va?! jag blir så jävla förbannad på sånthär så kanske lika bra att stänga av datan. ska iväg och köpa gran, om det nu går, eftersom det kommer vara svinkallt i vår bil och en jädra massa glas!


PeppARN!

ojojoj, nu är jag pepp :D ska på bistro ikväll, ett uteställt typ. lalala, kommer bli jättekul! och sen är det lördag som gäller. och nyår! det kommer bli megagutt!!!

Äntligen jullov!

julavslutning idag dåva! :) blev en massa prat med klassen under två timmar. trevlans! vår lärare berättade att vi ska börja med en ny kurs nästa termin som heter "gränser". det handlar om alkohol och knark typ, ganska onödig kurs tycker jag.. jag menar, man har väll hört hur skadligt det är med alkohol? och jag hoppas verkligen inte att någon i min klass knarkar, men visst, man vet aldrig..
aja, satt kvar i cafeterian ungefär 2 timmar efter att vi hade slutat med sofie och robin. rätt kul (y) idag ska jag inte göra någonting, kanske ska ut ikväll en stund :) får se!
HA ETT BRA JULLOV ALLIHOPA ♥

7 personer i min klass idag

idag har jag nästan köpt klart nilles present :) tror jag iaf ;) .. kan tyvärr inte säga vad det är, för han läser nog bloggen. skolan idag var fullkomligt meningslös, vi var bara 7 personer i klassen -.- simning iaf, och träning är ju inte helt fel. ikväll ska jag bara mysa med min mamma, vi åt kinamat innan också :) min favvo typ. och snart ska vi käka lite gröt (a) mummms. imorgon är det julavslutning. vet inte vad jag ska göra på dagen för vi slutar tidigt. bläää, sitta hemma hela tiden liksom?! aja, det blir lite utgång på kvällen eventuellt, och på lördag så kör vi gääärnet!! :D

Julbak i borgholm

i fredags blev det att åka till borgholm för att göra julgodis med tjejerna :) vi var hemma hos amanda och hade det bara allmänt mysit hela kvällen. bussarna går ju inte allt för ofta till kalmar så vi var hemma vid halv 2. hihi.
i lördags bakade jag julgodis med nilles familj. sen firade vi mormor på kvällen :) hyffsat trött var jag då. nille sov här, och medans jag tittade på "the truman show" så sov han..
idag har jag bakat ännu mer julgodis. hahaha, jag gillar julgodis.. (y) nille hjälpte till också så nu är vår kyl full av detta. jag har invigt mitt nyttiga liv så jag tänker inte äta så mycket. menmen, hoppas ni har haft en bra helg! nu ska jag iväg och fixa naglarna.



mitt hår var lockigt men på bilden är det skabbbbbbb.



mummmmmmms



naaaaaw :)



becca, tilda, sofie, hanna, amanda och linda önskar er alla
en riktigt mooey christmas! :D

Fina solglasögon (y)

vi simmade med skolan idag, massa från olika linjer. kul att vara 40 pers i en liten bassäng? nä, tror inte de va. så tilda och jag fuskade oss igenom de 60 längderna. julbord i skolan också, men jag var inte hungrig. av någon anledning har jag tappat matlusten idag?

sen blev det stan med emelie och sofie. hittade inget, men emelie hittade bla. hårfärg så sofie och jag färgade hennes hår. det blev riktigt bra! :) hihi, blev en chokladbrun färg ;)


För dålig dag, för bra kväll

idag har det varit förbannat pissit.. kvällen igår slutade inte som jag ville och dagen idag fortsatte inte bättre. jag gjorde mitt bästa för att hålla humöret uppe. bara för att jag har en dålig dag ska inte alla andra behöva ta del av det. och jag tycker det gick bra. men sen hade vi engelska och då brast det. gick därifrån och ringde nille som inte förstod nånting.. usch, vilken hemsk dag. eftermiddan fortsatte likadant. bara massa tråkigheter.

ikväll
har endel löst sig. allt går tyvärr inte, men en del som betyder väldigt mycket. underbar kväll med min älskling blev det tillslut. han är bässsst.




Nyårsklänning med väska till





klänningen kommer från gina tricot och jag ska ha tunna svarta strumpbyxor under som jag köpte på lindex. väskan kommer från deichmann sko, min nya favvoaffär. tyckte den passade klänningen så bra med rosetten! :) och att den är spetsklädd är ju inte helt omodernt (a) och ni får ursäkta för den fula posebilden men den såg inte bra ut på kort när den bara hängde på galgen.

Min helg

helt okej helg. i fredags var jag med sofie och emelie. var ute endel, sprang till en mack för att träffa nille och co. hängde med dom ett tag sen (; höhö. sen tittade vi lite tv. i lördags så blev det lite stan. min syssling från oskarshamn har vart här. käkade kinamat som är otroligt gott :) sen kom nille hit och vi bakade lussebullar (y) megagott! han sov här och nu tittar han på harry potter like always. inte lika kul de ;) hihi.
ska iväg och fika med pappa vid halv 3, mysmys. har chockat min mage nu också, så jag öser på med gluten och laktos! tyvärr så blir min mage en aning lustig.. ska börja käka tabletter och se om det hjälper i alla fall :) aja, ska rulla permanent och plugga lite annat sen, prov imon. ååångest, usch.

btw, nysårsklänningen som jag köpte hittar jag inte på gina tricots hemsida.. så får ta ett kort på den själv, och väskan som jag köpte till. kommer i nästa inlägg!

Leta nyårsklänning snart

nu har hela min klass prov utom jag som har vart hemma sen 12 :) har redan gjort det matteprovet som dom sitter med just nu. väntar på att soffis ska bli klar, för då ska vi in till stan. ska titta efter en nyårsklänning och en body på gina tricot. lägger nog upp bild på det jag köper, om jag köper nått (;

ikväll ska jag faktiskt ta och fråga om min pojkvän vill gå på bio med mig. tror jag. hihi, saw 5 går typ endast idag och jag ska, ska, skaaa se den!

Skönhetsoperationer

förlåt för dålig uppdatering.. men jag har inte haft lust att blogga alls och jag vill inte klaga. bättre att låta blir då tycker jag.
har varit med nille ikväll i alla fall vilket var jättemysit. tittade lite på tv och pratade :) han åkte hem vid 10 ungefär och då tittade jag på insider med mamma. handlade om skönhetsoperationer som hade gått snett. jag säger inte att den som opererade har rätt att förstöra andra människors liv, men varför ska man över huvudtaget skönhetsoperera sig? det är jättebra att det finns för dom som har något slags "fel", som föds med något som man mår dåligt över eller om man är med om tex en brand. det är jättebra att dom finns där då. men om en helt "normal" tjej vill flytta näsan 3mm åt höger så tycker jag att det är fel. efter operationen kommer hon förhoppningsvis bli nöjd men sen är det något annat hon hittar på sig som är fel. då lägger man sig bara under kniven igen.. nää, sånt är jag faktiskt lite emot. jag är väll inte rätt person att säga att man ska vara nöjd med sig själv, men så är det faktiskt. är glad att det finns personer som är det! bara man inte skryter om det, för då kan det istället låta illa. tycker jag.

hihi, ett litet inlägg om skönhetsoperationer där ja, vad tycker ni om detta?



jag tycker inte ens det är snyggt faktiskt.

RSS 2.0