Frisör på kagg

klockan är typ 20 över 10 och jag är redan hemma från nille. får se vad jag hittar på idag, bara slappa och sola tror jag nog :) ikväll kommer några vänner från helsingborg (?) och ska stanna här tills på lördag så imorgon får man väll umgås lite med dom.

imorgon är det redan augusti och det betyder att det snart är skola! längtar verkligen till att få träffa alla nya i klassen. för er som inte vet ska jag gå på lars kagg och utbilda mig till frisör. haha utbilda låter lite dumt men så e de i alla fall :) hur som helst så tycker jag att det ska bli jättekul att få börja om på nytt, med helt nytt folk. men jag är nervös också, med tanke på att det i stort sett bara är nytt folk.. jag hoppas verkligen att allt blir bra bara. kommer bli jättekul att blogga om allt roligt man gör i skolan då, och få visa er en massa fina bilder på snygga frisyrer och sånt. haha :)

vilket gymnasie går du på/ ska du gå? :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahah ellerhur :P



Jag gå ringet gymnasium, utan jobb. Du får utveckal din fråga, för vi är äldre som läse4r din blogg kanske huhu (A)

2008-07-31 @ 11:10:56
URL: http://lllllinda.blogg.se/
Postat av: Albin

Det är klart att det kommer bli roligt. Jag kände inte en männsiska som gick i min klass när jag började gymnasiet och nu har jag helt plötsligt bara några månader kvar innan jag slutar. Tiden går fort vill jag lova. Men det är inte kul hela tiden...

2008-07-31 @ 11:41:54
URL: http://abbbe.blogg.se/
Postat av: Annika

Går barn och fritids programmet här i Haparanda! =) Kika gärna in i min blogg! =) http://styrkvinna.blogg.se

2008-07-31 @ 13:27:11
URL: http://styrkvinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0