Goldwells visning, pics


























Dags för lite träning wie

Ska snart skynda iväg på ett träningspass med Beata, wiho, inte tränat på några dagar nu så är pepp! Haft en galet dryg, dock rolig, dag i skolan idag så det ska bli skönt att röra massa på sig.

Ikväll kommer jag nog lägga upp goldwellvisningens bilder, efter att jag fixat naglarna inför morgondagen och klippt mamsis vän :)


Temadag

Haft temadag idag i skolan, tittat på en film från folkmordet i Rwanda. Jäkla otäck film måste jag säga, men verkligen sevärd! Efter skulle vi då diskutera om filmen och då får vi frågor som "hade ni stannat kvar i landet fast att ni vetat att ni skulle dö?" och " hade ni förlåtit människan som dödat hela er familj och era vänner?"
Alltså, sådana frågor stör mig rätt mycket, man kan inte svara på dom då man inte varit i situationen själv. Det är svårt att ta in sådana här saker, det är för stor för oss, och för långt ifrån den verkligen vi lever i.

Jag relaterar alltid till mig själv, ser till det jag själv varit med om. Cancern är långt ifrån så hemskt som folkmordet, självklart, men jag vet att dom som inte varit där själva inte är i närheten av att förstå, hur mycket jag än förklarar och berättar om mina upplevelser. Det är för långt ifrån deras verklighet. Vissa saker kan inte jag förstå, eftersom jag själv inte varit med om det.

Har galet mycket åsikter om sånt här haha! Men jättebra dag i alla fall :)


Hårmodell för goldwell!

Idag när jag vaknade visste jag ingenting om att goldwell behövde modeller och att jag skulle bli en av dom, och så vipps är jag på scenen i kalmarsalen med sveriges ballaste frilla. Gaah så jävla roligt säger jag bara! :)







Inte nog med att alla modeller fick klippningar och färgningar helt gratis, vi fick med oss lite produkter hem också :)
Självklart kommer mer och bättre systemkamerabilder upp inom kort ;)


Godnatt

Taggar inför twinrixspruta imorgon klockan tio i åtta och den obligatiriska goldwellgrejen på kvällen. Inte glad tjeja asså..
Ser fram emot Egypten som fasen nu, bara en vecka kvar ååååh ♥




Life is beautiful

But it’s complicated, we barely make it.

Pyser ut till stugan med mormor och solar lite, firar kusin ikväll som fyller fjortis ju!
Mina ögon är typ olika stora just nu så det såg rätt fuckt up ut i webben hehehe.




Spinning på g

Börjar dagen med ett spinningpass tillsammans med Beata, wie! Pepp ju. Sedan pyser jag nog in till stan en sväng om jag hittar någon vänlig själ som vill följa med.


Bloggar för min egen skull

Jag försöker att inte bara skriva om min cancer i bloggen, för då skulle den bli väldigt tråkig och jobbig att läsa.
Just nu har jag ingen större lust att blogga om den alls egentligen. Tror att många kan ta det fel och tro att jag vill att ni ska tycka synd om mig. Det är naturligvis något jag inte vill.
Jag kan nog inte ens föreställa mig hur många gånger folk har sagt, när jag inte hör då, "ååååh stackars henne!" När folk pratar om mig så är jag nog "tjejen som haft cancer".

Hur som helst, jag behöver inte folk som tycker synd om mig, för jag tycker inte ens synd om mig själv. Om det är några jag tycker synd om så är min lillebror, mamma, pappa, mormor och annan nära släkt. Tänk att få höra att ert syskon har cancer. Tänk hur det var för min lillebror då han fick veta att hans storasyster hade en dödlig sjukdom, att hon kanske inte skulle överleva.
Jag visste hela tiden hur jag mådde och hur mycket jag orkade kämpa. Det visste inte dom, dom kunde bara hoppas. Tror det är jobbigare att vara nära anhörig till någon med en svår sjukdom, än att vara den sjuka personen.

Det jag egentligen ville säga med det här inlägget är att jag inte bloggar för att få ert medlidande eller nått. Jag bloggar för min egen skull, för att jag vill och för att jag bearbetar mina upplevelser från förra året genom att skriva ner dom. Tankarna är så otroligt många och känslorna så starka så genom att skriva ner dom får jag gå igenom dom ordentligt. Det blir för rörigt annars.


Ville inte fastna på bild..

Häromdagen tog jag lite pics med min älskade webcam. Ingen bra dag att ta kort på, blev helt enkelt ingen skönhet på någon av bilderna :)))









Okej, sista bilden blev jag väl inte SÅ ful på, men ser ut att vara typ 12 så den får vara med ändå.


Abs..

Har precis varit på ett abs-pass, skojskoj, brände hyffsat mycket i magen ska jag säga er, hade träningsverk innan liksom.
Under en längre tid trodde jag att det hette A B S. Sa alltså bokstäverna... Igår fick jag veta att man visste skulle säga bokstäverna ihop och på engelska typ. Abs.

Idag är det exakt ett år sedan cancerbeskedet, men jag orkar inte skriva mer om det just nu, palla börja lipa när våfflorna är klara (y)


Utvecklingssamtal

Vi har varit lediga idag så har vart en sväng på stan med mormor och ätit kinamat wie! Fett gott vare.
Hade utvecklingssamtal i en och en halv timme sen, (!?) är jag problembarn eller vad.. Eller cancerbarn. Det hänger väl ihop. Hur som helst, hade utvecklingssamtal jättelänge, och sen var jag och simmade med My. 40 längder som vanligt, och sen bubbelpool på de.

Nu ska jag plugga, eller försöka i alla fall, och inte tagga inför morgondagen. Värre datum än 25e mars får man leta efter, i alla fall i mitt liv.


Tankar om förra året

Jag tänker väldigt mycket just nu, på vad jag gjorde för exakt ett år sedan. Vad jag gjorde och vad jag kände. Kan kolla på klockan och minnas tillbaka vad jag gjorde ungefär vid den här tiden i Linköping just det datumet.

Idag för ett år sedan fick jag åka hem från Linköping, det var en måndag. Sjukhustaxin var en timme sen och min mage var totalt död efter operationen. Kommer ihåg hur stressad jag var, för jag ville bara hem. Jag ville hem innan beskedet kom, för jag visste att dom skulle ringa och berätta hur läget var. Eller att jag skulle få det bekräftat, att jag faktiskt hade cancer. Att bara skriva detta är jobbigt, för jag minns verkligen exakt hur det var. Bra bearbetning det här.

Kom i alla fall hem till mormor och förra pojkvännen då. Telefonen ringde konstant dom här dagarna, runt operationen och beskedet. Kommer ihåg att jag en gång bad mamma koppla ur telefonen, för jag orkade inte just då. Var livrädd över att det skulle vara sjukhuset varenda gång den där förbannade telefonen ringde. Svarade i princip aldrig, vilket sitter kvar fortfarande.



Bad mamsi ta kort på min platta mage jag var så lycklig över, den 23e mars förra året. Haha, så galet ful bild..! :) Och så blek i ansiktet.


Massa bra dag

Kom precis hem från skolan, wie sicken rolig dag! Klippte Malte då, en barndomskompis, som blev jättefinis hihi :) Snart ska vi käka lite tacos som jag taggat för hela dagen. Ska bli fett gott ♥

Kanske blire lite träning med Mysan sen också, och massa jädrans religionsplugg. Var även duktig å tränade idag på morgonen wiho!




Klippmodeller imorgon

Jag är gladis och tröttis. Har hittat en klippmodell tills imorgon, ute i sista minuten, jag vet.. Malte ställer upp i alla fall så det blir ruuuligt! :)

Gick till skolan utan smink idag, något jag egentligen hatar nu när jag har kort hår. Sminkade nämnligen varandra, ett varmt och ett kallt öga fick vi testa på i stil&form kursen. Skoj va de! Osminkad nu med och har precis fixat klart mina naglar wiho. Redo för att krya ner i varma sängen och tagga inför gymmet som jag tänker besöka imorgon innan skolan.





Allt såg bra ut på gyn!

Kom hem från sjukhuset för en stund sedan, provtagning och gynundersökning. Äggstocken såg bra ut så är kanonglad över det :) Och för er där ute som fått för sig att jag bara kan få barn varannan månad och vatusan allt är, icke sa nicke. Min vänstra äggstock har tagit över allt jobb så jag är precis som alla andra. Så nu kan ni sluta spekulera kring det, ni som gör det vill säga ;)

Igår vare frisörmässa i jönköping, skojskoj! Har tagit en del pics som jag lägger upp på bloggen när jag orkar haha. Här är i alla fall felle och moi :)




Nya solbrillor ju

Har sprungit runt på stan med sofie idag , wiho! Hittade ett par glasögon på gina för 59 spänn, var tvungen att köpa dom liksom. Åkte sedan till mediamarkt med mamma och bror för att kolla litegran. Stressade efter det hem till My och kom precis alldeles nyss hem därifrån då. Like her very much.

Nu ska jag städa, och det är så stökigt att jag inte vet vart jag ska börja. Har nog halva garderoben på golvet :(( Menmen, får ju finbesök ikväll, dvs felle och soffan. Eller ska jag kanske säga kalmars stjärnor? Hahahaha.
Felle sover här eftersom vi ska åka buss till jönköping imorgon klockan 6 och gå på en stor frisörmässa, wie!






Opererades för ett år sedan

Idag är det hela ett år sedan jag opererade magen. Ett år! Det är sjukt vad tiden går fort. Det är också ett år sedan jag fick reda på att jag kanske var sjuk. Tror inte att någon direkt trodde att jag skulle vara det, folk jag berättade det för var helt övertygade om att så kunde det ju självklart inte vara.
Innest inne så visste jag själv att risken var stor för det, och att jag nog var sjuk. Men bara tanken på att tappa håret innebar så mycket panik så jag försökte att inte tänka på det alls.



Runt den här tiden, fast för ett år sedan då. Nyopererad och inte så pigg tjeja. Platt mage i alla fall vilket var en jädrans lycka ska jag säga er! :')


Syskonkärlek

Mahahahhaha ♥
Läste nyligen att en 16årig lillebror förlorat sin 18åriga storasyster i cancer idag. Har läst om det syskonparet tidigare, i tidningen "barn och cancer". Är så otroligt tacksam över att jag fortfarande finns kvar här, och över att jag har världens bästa lillebror.
Plus att vi är skitfula i håret båda två just nu. Hoppas ni står ut med att titta på frillorna ändå.








En massa rolig dag!

Har skrattat oavbrutet hela dagen. Vet inte varför. Lyssnat på en munk i hörsalen också. Det bästa var när Amanda frågade om varför sekten han är med i är farlig och munken inte fattade nånting. Religionsläran försökte rädda situationen och jag försökte hålla mig för skratt, igen.

Efter skolan blev My och jag intervjuade av två trevliga tjejor till deras projektarbete. Svarade på frågor om cancern och hoppas ha gett dom bra svar :)
Sen åt vi pizza och jag skrattar fan fortfarande. Helt sjukt.



Söt tjej!!! Till mitt försvar får jag väl säga att jag inte visste om att hon tog kort. Var för upptagen med min egna mobil och sms wie.




Feber, yey me!

Vaknade med hosta, snorig näsa och 38 graders feber. Tryckte i mig lite alvedon, såna där äckliga som smälter i munnen eftersom jag inte kan svälja tabletter. (Jag har haft cancer, men en halv panodil är omöjligt att få ner?) Pallrade mig iväg till skolan, ville inte missa klipp&designen nämnligen. Dock var den lektionen rätt onödig så jag hade lika gärna kunnat stanna hemma.
Fick nått äckligt skit av skolsyster också för att må bättre, drack lite där och sa sen att jag skulle dricka det på vägen för att egentligen slänga det i papperskorgen. Det var inge gott alls D:


Mitt nya nagelack..

Jag har köpt ett nytt manikyrsett idag. Har målat baslagret och kämpar nu med att få upp det vita nagelacket. Tror ni det går eller? Näe! Har till och med tagit till tänderna utan att korken rubbas en millimeter..
Ilandsproblem alltså... ♥

De blev visst lite fest igår

Igår var en bra kväll. Började med melodifestival hemma hos My, vi åkte in till stan och det slutade med att vi blev hemkörda vid 3. Av hennes pojkvän, inte farbror polisen.
"Du kommer inte hamna i fyllecell rebeeeeecca!!!!" HAHAHAH :DDD jag gillar inte vissa vakter särskilt mycket nej.

Skrev ett långt inlägg om hela kvällen men insåg efter jag skrivit ner allt som hänt att det var mer som hände än jag tänkt på haha! Gosh så galen kväll det blev med min bästaste tjeja. Behövdes efter den mindre roliga fredagen.



En pic jag tog innan under dagen mihihi :) Har då aldrig festat i jeansjacka förr, jag är mer tubtopsglittertjejen när det kommer till den biten wie!


Äre lördag så äre!

Du är den sexigaste jag har sett, på mååånga många dar! Jag tycker om dig, hoppas du tycker om mig, och kanske du vill sova över hos mig. Lilla hjärtat, jag tänder så på deeeej, jag vill så gärna ha sex med dig!!

Tillängnad MY ZETTERGREN HAHHAHAA

vi pimplar viiin, speciellt my, och tittar på melodifestivalen wiho. 



Trodde cancern var tillbaka

Gårdagen bestod av panik, ångest och tårar. Första gången det brast var när läkarn som gjorde ultraljudet avbryter undersökningen på äggstocken suckar och säger:
"Nu har jag kollat igenom hela övre buken och allt ser bra ut, men..."
I mitt huvudet har jag redan tänkt ut det värsta. Han kommer säga "men vid äggstocken är det något som inte stämmer." Var helt bombsäker på det.
Problemet var att han inte såg ordentligt, och han undrade om vi skulle göra ett vaginalt ultraljud. När jag fattade att allt sett okej ut så började jag lipa. Haha, mamma undrade om jag förstått vad läkaren sagt..

I skolan frågade min känsliga, snälla, försiktiga svenskalärare som bara vill alla väl om hur jag mådde. Jag svarade att jag mådde bra, och hennes nästa fråga blev då "hur gick det?" Till svar får stackarn "....... :'("
Började alltså lipa som fan i korridoren och min stackars lärare blev helt förskräckt, haha!

Dagen avslutades med värdens jävla magont som var kvar ända till natten. Så Lindas 18årsmiddag kunde jag ju glömma. 12e mars är helt enkelt inte inge bra datum.. Förutom pappsens födelsedag då såklart!


Imorgon gäller det

Japp, imorgon ska jag på ultraljud. Får ångest om jag så lite som tänker på det. Det är även den 12e mars imorgon. Förra året gjorde jag ett ultraljud den 12e mars. Då sa läkarn: "Du har en cysta över hela buken."
Och nej, det känns inte ett dugg okej att göra ett ultraljud detta förbannade datum iår igen. Låt oss hoppas på bättre nyheter detta året i alla fall!

Pappa fyller 45 år imorgon också, så ska till honom direkt efter skolan. Från pappa bär det av till Lindis för lite 18årsmiddag! Från Linda bär det av till.. Palace? Vi som är för små för att gå in för se vart vi tar vägen wie! Bra att jag får tänka på annat hela kvällen i alla fall, kommer vara en tankefylld skitdag tillräckligt mycket ändå.




Ge oss sommar..

Och ge oss det NU!




Allt för min syster



Trailen för filmen "allt för min syster". En film om en syster som är född till att hjälpa sin syster som har cancer, leukemi. Jag måste se den, vet dock att jag kommer lipa som aldrig förr med tanke på att jag lipar åt bara trailen. Känner igen så mycket på bara dessa minuter liksom. My har lovat att se den med mig i alla fall, så det lär väl bli tårar från både höger och vänster!


Ett patetiskt försök

Jag försöker skriva om en författare, någon läxa till svenskan. Men jag minns inte vem jag valde så jag vet inte om jag skriver om rätt person.. Haha mitt minne är inte de bästa asså ://

Kan ju slänga in en bild jag tog igår efter mitt patetiska desperata försök att locka håret. Det blev inge bra så fick tvätta det efter sen igen haha (y) Ser totalt off ut också wie!



Ont lite överallt haha

Igår vare lite partaj wie! Förfest med goa tjejer hos Soffis, och sen vidare till nån lokal som var rätt tom.. Helt okej kväll i alla fall :) Dock har jag galet ont i min högerarm idag och i mitt vänstra lår och rumpa, haha! Inge skönt inte.


Ma dear

Hälsar på hos bakismy, tog hennes marängsviss och marabouchoklad. Mamma jobbar hela helgen och jag orkar inte laga mat haha.



Jag vet att du älskar mig ma dear ♥


Mitt gula ärr

Min blogg typ.. suger just nu D: Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Har i alla fall varit på stan med Mandisen idag, hittade ett linne på gina wie! Sen käk hos pappsen med han, hans tjej och min lillabror hihi. Nu är jag hemma och pysslar med mina naglar och taggar inför morgondagen.

Här har ni en pic på mig (eller på min mun och tröja..) och mitt nya ärr också. Bilderna är tagna igår och idag är det ännu gulare runt ärret, fett fint vill jag lova (y)






Kväll på corner

Kvällen har spenderats med Amanda och Soffis på corner. Vi var där i sisådär 5 timmar haha. Men de va fett trevligt ska jag säga er wie!

Har även tagit bort plåstret och tittat på ärret. Wihihi, nästan gråter av lycka :') Bild kommer, men nu ska jag nana.

Trött som tusan

Jag pallar inte blogga ikväll asså. Varit i skolan 1049859 onödiga timmar, stan superfort, fixat pass, ätit och sovit. Vaknade nyss faktiskt. Och nästan bud på att gå och lägga sig igen, dock efter jag tryckt i mig en galet god blåbärsmuffin.


Lite jobbigt också

Fasen vad såna här grejer ska bli så jobbiga då. Jag är skitglad egentligen. Ändå känns allt så hopplöst och tomt. Jag har ont, jag är arg och skulle kunna börja lipa vilket sekund som helst. Visste att det skulle bli såhär, det var just därför jag ville ta hem porten. Men fick jag det? Näe. Hela grejen tar så otroligt mycket på en psykiskt.



Bild från idag innan operationen. Ansiktet var på tok för fult för att visa här haha! Istället får ni titta på mina snygga outfit..


Den är borta!



Trött tjeja som börjar få ont under plåstret..
Allt har gått kanon i alla fall, operationen var nästan rolig haha.. Det lugnande va de bästa, det är det alltid ;)
Senare kommer kanske Mysan hit med onyttigheter och så tror jag minsann det blir pizza eller kinamat ikväll!


Emla överallt!

Badrummet luktar sjukhus efter tvålen man måste tvätta sig med. Och sen har jag emlat, på porten och armvecket ifall dom måste sticka mig haha! Gör ingenting utan bedövningssalva(y)





Ser fett stel ut på första bilden.. Skulle bara visa er mina fina salvor hehehehe.
Åker om 10 min, wihahaha, spänd, nervös och glad!


När porten sattes in




Operation imorgon!

Imorgon opereras jag. Alltså, jag kan knappt fatta det. Jag ska få ta bort min cancerdosa för jag har inte cancer längre. Och dom tror antagligen inte att risken är särskilt stor att jag ska få tillbaka den. Klockan 9 imorgon ska jag vara på sjukhuset i Kalmar, så det blir väl lite efter dom söver mig och allt.

Det är sånt här som kallas lycka mina vänner! :)


Meningslöst inlägg

Jag ska sova så slänger in ett snabbt inlägg nu bara, där jag ska klaga lite tänkte jag.
Efter skolan skulle jag till maxi eftersom jag var tvungen att ha naturgodis. Fett sugen på det jämt nu för tiden.. My dissade mig och åkte in till stan. En annan pallevante dissade också för träningen. Så, wiho, jag fick traska dit själv. I världens jävla snöstorm? I skinjacka och tajts. Jag trodde att snön var påväg bort!?

Plus att Amanda har kommit fram till att det är självklart att jorden kommer gå under 2012 med tanke på alla jordbävningar. Hon är inte rädd. Men det är faktiskt jag, waaahah :((



Bjuder på en meningslös bild som passar detta meningslösa inlägg.


RSS 2.0